Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w 10tyg
U mnie dziś pogoda dopisuje. Cieplutko, słoneczko.. ale ja jakaś bez życia. W nocy nie mogłam spać, obudziłam się chwilę przed południem.. ;/
Mam do posprzątania mieszkanie.. TŻ znów ma jakiś kryzys, pieprznął drzwiami.. to już najwyższy czas wysłać go do psychologa/psychiatry, bo widać że sobie nie radzi.. ale nie ma opcji żeby go namówić. Raz tylko sam powiedział, że musi iść i po temacie ;/ -
Asmee co to znaczy TŻ ?? Zawsze zastanawia mnie jak to piszesz:)
A co On taki narwany ?!
Ja kochana dziś noc miałam cudowna , dawno tak dobrze mi się nie spalo ale później mimo to 2 h drzemki były bo oko samo się zamykało .
Wstalam niedawno , zjadlam delikatnie 1/3 porcji obiadku bo jakoś na więcej ochoty nie mialam , czekam na D bo pojechał do Łodzi ale juz wraca i kupił mi Maka hihi , Ja się wzielam za sprzątanie domu całego:) plus klikam sobie po kanałach a tam co ?! Mój film ulubiony , Harry Potter cz. 2
Idealnie . -
Hejo ja juz prawie po chrzinach. Najedzona :p ale noc miałam masakryczna. Jak nocujemy u teściów to zawsze śpimy w dużym pokoju z tesciami bo tam są 2 łóżka. A pokój jest tak jakby połączona z kuchnia. Więc wczoraj zasnelam ok 2 bo każdy siedział w kuchni gadał itd. A po 3 się obudziłem bo synek chciał siku a później teśc chrapal. A jak już było cicho to zrobiłam się taka glodna że musiałam zjeść banana i poszłam dopiero spać. Oczywiście pobudka o 6 bo wszyscy powstawali i przez to że się nie wyspałam to strasznie źle się czułam. Mdlilo mnie głowa cmila i 2 razy zwymiotowalam. Az poszłam do pokoju szwagierki bo tam najciszej i pospalam 2h i dopiero mi się polepszylo. Także nie było fajnie teraz juz ok
Zakrecona to fajnie że się wyspalas i milo czas spedzilas
Palma te takie przeziebienie to tez moze byc objaw ciazy. Ja w pierwszej tak mialam ze mialam temperature lamalo mnoe jak na grype nawet aspiryne wzięłam a później wyszło że ciąża.
To pracowity dzień dziewczyny miałyscie teraz czas na odpoczynekWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 18:35
-
Hera Ja właśnie odpoczywam przy herbatce i filmie starym polskim" szczesliwego nowego Jorku"
Wysprzatalam caaaaaaaaaaaaly dom od A do Z , D wrócił z Łodzi poodkurzal i przyniósł zarelko:)
Zaraz lece się kąpać , depilowac , włoski zrobię i pazurki . A co ... O siebie tez dbać trzeba:)
Hera no to chusteczkowo noc faktycznie spedzilas , juz w domciu ?! -
Heathera to byłby cud wydaje mi się że dopiero co mialam owulkę więc chyba za wcześnie na cokolwiek, ale czuję się tragicznie od 4 dni, a to ból brzucha, a to piersi bolą, albo jajnik kłuje, od dwóch dni mdłości ledwo co jem...masakra. W nocy to myślałam że umieram, tak się trzęsłam aż mi łzy leciały a potem przeszło i usnęłam. Bardzo to dziwne wszystkoaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Hera porządny sen Ci się należy . Bardzo porządny:)
Palma jak dla Mnie mialas w 15 dc owulację wiec juz spory czas temu ale widzę na wykresie okres ?!
Kochana co szkodzi zrobić test ciążowy ? wyjaśni wszystko
Oj tak , pojade na porodowke chociaż w stanie porzadnym: PHeathera lubi tę wiadomość
-
Jestem załamana, owf wyznaczył mi owulacje na 16dn a wtedy wzięłam progestron, ale na szczęście zrobiłam to ok 22.myslicie ze są szanse ze jednak owulacji nie zatrzymało jak co? Nie wiem czy liczyć na ten miesiąc czy juz sobie odpuścićaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
palma wrote:Jestem załamana, owf wyznaczył mi owulacje na 16dn a wtedy wzięłam progestron, ale na szczęście zrobiłam to ok 22.myslicie ze są szanse ze jednak owulacji nie zatrzymało jak co? Nie wiem czy liczyć na ten miesiąc czy juz sobie odpuścić
Progesteron nie zatrzyma Ci owulacji:)
Podam Ci swój przykład , w styczniu nie staralismy się o babelka wiec Ja leków na owulację nie brałam ale bralam od 16 dc progesteron bo wiadomo , nie chciałam czekać na okres wieku a bez leków mam nieregularny ...
Bralam ładnie progesteron 2x1 tabletki od 16 dc przez 10 dni potem odstawilam i czekalam na okres , w 37 dc zrobilam test i były dwie grubasne kreski ...
Okazało się , ze owulację miałam w 23 dc ( WTEDY BRALAM JUZ SPORO CZASU PROGESTERON A WRECZ KONCZYLAM) i zaszlam w ciążę także nie zalamuj się kochana , tym bardziej jak mialas owulację w 16 dc np. -
ZakręconaOna wrote:Ejjjj myszko , stop !
Progesteron nie zatrzyma Ci owulacji:)
Podam Ci swój przykład , w styczniu nie staralismy się o babelka wiec Ja leków na owulację nie brałam ale bralam od 16 dc progesteron bo wiadomo , nie chciałam czekać na okres wieku a bez leków mam nieregularny ...
Bralam ładnie progesteron 2x1 tabletki od 16 dc przez 10 dni potem odstawilam i czekalam na okres , w 37 dc zrobilam test i były dwie grubasne kreski ...
Okazało się , ze owulację miałam w 23 dc ( WTEDY BRALAM JUZ SPORO CZASU PROGESTERON A WRECZ KONCZYLAM) i zaszlam w ciążę także nie zalamuj się kochana , tym bardziej jak mialas owulację w 16 dc np.
ale jaja
ja już świra dostaję...dziękuję kochana uratowałaś mnieaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)