Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zrobilam każde bo dla mnie to mega ważne jest . Ale każdego decyzja , Mordeczko cały nawet pierdzenia za mocno nie mam:o : ( .
Biedroneczko dzieci jak do porodu na USG 4d wyglądają dopiero ok 32-35 tydzien bo później sensu nie ma , ciężko złapać , teraz juz ładny obraz bedziesz miała na pewno Ja na pierwszym byłam w 19 -
Noo musze wytepic bo juz się boje chodzić po podłodze :p ja na usg 4d się nie wybieram. Usg prenatalne miałam takie w połowie a poluwkowe będę miała. Ja teraz mało będę pisać bo już u teściów jestem i sprzątanie gotowanie. A w sobotę mamy te chrzciny
-
Noo musze wytepic bo juz się boje chodzić po podłodze :p ja na usg 4d się nie wybieram. Usg prenatalne miałam takie w połowie a poluwkowe będę miała. Ja teraz mało będę pisać bo już u teściów jestem i sprzątanie gotowanie. A w sobotę mamy te chrzciny
-
Ja dziś się witam w TP , zaczynajac 41 tydzień .
Powiem Wam , ze takiej nocy jak dziś to Ja nie miałam baaaaaaaaaardzo dawno !
Wyspalam się cudownie ! Zero kręcenia się , zero bezdechow mimo , ze na wieczór meczylo to bardzo , spokojna noc zaliczylam ah no i tylko raz na siusiu hihi.
A Wy jak tam dziewczynki ?? Plany weekendowe jakie ? -
Mnie chyba jakieś przeziębienie zlapalo. Wczoraj bolał mnie brzuch nie mogłam juz wytrzymać za chwile zrobiło mi się zimno tak ze leżałam w pizamie szlafroku pod kołdra a telepalo mnie masakrycznie. Rano jak zawsze zmierzylam temp a tam 37.4 i patrze wyznaczyło mi owulacje na 15dc ale pomyślałam że to pewnie od przeziębienie wiec zaznaczyłem żeby tej temp owf nie brał pod uwagę i niestety zniknęły piękne czerwone linie ale mi Też się wydaje ze owulacja była 15dnaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
ona. wrote:zakrecona sprzątanie mnie czeka przede wszystkim, no i pranie i takie tam. A w dzień spać nie umiem..
ja pranie muszę powiesić i następne wstawić a posprzatałam już wczoraj ale i tak się znajdzie coś do posprzatania4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
To czeka Cie to samo co mnie właśnie , Ja się zbieram zbieram i zebrać nie mogę bo pogoda zamulajaca , nie ładna ... Taka dolujaca .
Zaraz D jedzie do galerii handlowej zaopatrzyć się w nowy ciuch jakiś , Ja się biorę za robotę w domu i za siebie:)
Jeszcze przed porodem machne sobie włoski , pazurki zrobię , pilingi i te sprawy:) mam na to wielka ochotę dziś