Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo
Zakręcona to może pośpij sobie trochę w dzień, odpocznij
Ja wczoraj późno poszłam spać bo maż wrócił przed 12 i kolację mu zrobiłam i rozmawialiśmy więc tak ok 12:30 się położyłam i w tym momencie synek się obudził na siusiu wiec jeszcze później zasnęłam. I pobudka o 6 na godzinkę żeby ich wyprawić i znowu poszłam spać i do 10 pospałam.
Ale dziewczyny dzisiaj się wystraszyłam Jak wstaje to zawsze po umyciu się i ubraniu odsłaniam okna i karmie rybki. I poszłam do pokoju syna odsłaniam roletę a tam z kwiatka wysypane ze 4 garście ziemi i ta ziemia na parapecie Kuźwa chyba mysz mamy w domu bo normalnie widać że ktoś w doniczce dziurę wykopał taką małą :o -
Hera to ta myszka musi być kulturalna skoro narobiła ci do kwiatka naturalny nawóz ale powiem ci szczerzę że ja w domu często mam myszy w domu w okresie jesiennym i jeszcze żadna mi dziury w ziemi nie zrobiłaGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka wrote:Hera to ta myszka musi być kulturalna skoro narobiła ci do kwiatka naturalny nawóz ale powiem ci szczerzę że ja w domu często mam myszy w domu w okresie jesiennym i jeszcze żadna mi dziury w ziemi nie zrobiła
-
Ona ja pierwsze co zrobiłam jak to zobaczyłam to do męża zadzwoniłam żeby mnie ratował
Mordeczka wezmę od teściów pułapkę na myszy i zobaczymy co się złapie tylko to po weekendzie bo dzisiaj znowu jadę tam pomóc i zostajemy już na noc bo w sobotę są chrzciny. Ale jak coś tam usłyszę że się złapało to nie będę patrzyła co to tylko na męża poczekam
Mordeczka lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny wiem ze to głupie pytanie ale może któraś mi pomoże :p zaczęłam późno wpisywac tem na wykres i w związku z tym nie ovf nie wyznaczył mi jeszcze owulki, może któraś z Was wie czy ona już była bo mi się wydaje ze tak tym bardziej ze mialam sporo objawówaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Cześć dziewczyny! Znów Was nadrabiać musiałam tak poleciałyście z tą rozmową wczoraj ;d
U nas chęci do sexu brak ale raczej ze strony TŻ niż mojej.. totalnie się boi i żadne tłumaczenie nie trafia do niego, więc odpuściłam. Po ciąży o antykoncepcji hormonalnej nie mam co myśleć, bo mam stwierdzoną nietolerancję.. będzie trzeba baardzo uważać.
Hera, mi się szczury zalęgły ;d Stado się powiększyło z 2 na 4. Te to dopiero w doniczkach kopią, a ty się maleńką myszką przejmujesz. Ani to szkodliwe, ani bać się nie ma czego. -
Asmee wrote:Cześć dziewczyny! Znów Was nadrabiać musiałam tak poleciałyście z tą rozmową wczoraj ;d
U nas chęci do sexu brak ale raczej ze strony TŻ niż mojej.. totalnie się boi i żadne tłumaczenie nie trafia do niego, więc odpuściłam. Po ciąży o antykoncepcji hormonalnej nie mam co myśleć, bo mam stwierdzoną nietolerancję.. będzie trzeba baardzo uważać.
Hera, mi się szczury zalęgły ;d Stado się powiększyło z 2 na 4. Te to dopiero w doniczkach kopią, a ty się maleńką myszką przejmujesz. Ani to szkodliwe, ani bać się nie ma czego.
Tylko najgorzej, że ja nie wiem czy to mysz aaa jak piszesz, że szczury Ci kopią w doniczkach to może właśnie szczur aaaaaaaaaaaaa -
A gdzież tam szczur. Wędrowne ogony bardziej się boją ludzi niż ludzie ich. Nie zapuścił by się do domu, a tym bardziej nie widzę logicznego powodu, żeby miał z doniczki ziemię wywalać. Zresztą szczur to by Ci całą roślinkę wykopał, ziemię wysypał, a doniczkę zbił. One tylko tak niewinnie wyglądają. ;d
http://i1272.photobucket.com/albums/y382/aLoveliness/DSC_0025_zpsoci0lbvm.jpg -
Palma jak dla mnie była w 15 DC u Ciebie owulacja:)
Hera dostalabym tak samo zawału , nie cierpie szczurów , myszy takich fu jak dla mnie . Jedynie homoczki
Mordzia właśnie wypilam i czekam , cos czuje ze kibel rozniose !palma lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a czy każda z Was robiła badania prenatalne?
Moja gin raczej sama ich nie zrobi, bo jej sprzęt pozostawia wiele do życzenia. Zastanawiam się czy skieruje mnie gdzieś indziej, czy będę się musiała dopominać.
Zapisałam się dziś na wizytę do endo i do gin właśnie na 3.11 - teraz będzie mi się dłużyło oczekiwanie. Chcę już zobaczyć mojego maluszka