Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hera Ja się doczekać nie mogę razem z Toba kiedy urodze haha: D
Okaże się niedługo co tam rośnie w Tobie tym razem hehe .
Właśnie co do tej cukrzycy to lipa jest z pomiarami takimi glukometrem bo kuzwa jednej wyjdzie niski wynik i będzie cukrzyca po zrobieniu krzywej a druga będzie miała wysoki jednorazowo np. A reszta super i o niestety trzeba czekać na badania , juz niedługo zresztą :*
Mordeczko to jest tak :
Banan
Cukier waniliowy
3 łyżki olejku rycynowego
250 ml mleka
Wszystko się blenduje i pije.
On przeczyszczający jest wiec pobudzic skurcze może ale wcale nie musi tym rozwolnieniem . Nie jedna pazdziernikowa po tym urodziła:)
Można to robić juz w terminie porodu i jak się rozwarcie zrobi jakies wiec jutro dzialam , termin porodu juz , rozwarcie jest , skurcze są wiec może to wszystko ruszy w końcu:) -
Mordeczko nooo to macie szanse na bliźniaki: D szczegolnie jak w dwoch rodzinach są .
U Nas nie ma: (
Ja bym chciała 3 dzieciaczkow , D 2 ale ciort wie może się da przekonać kiedyś a może sama juz nie będę chciała trzeciego . Okaże się
Na pewno o następne za 2/3 lata bedziemy się starać bo nie wiadomo ile nam potrwa znów TP wszystko:( chociaż mam nadzieje ze szybciej dużo pójdzie . -
Boje się Mordeczko ze będzie ciężko ale tez boje się o to szczerze mówiąc , ze po porodzie i schudnieciu ponownym może udać się za szybko , tzw wpadka np. Po roku czy pol ! Trzeba będzie się mega pilnować bo właśnie jak schudlam bardzo szybko się nam udało bo w pol roku od diety wyniki sie na maksa poprawily i obawiam się bo wiem , ze pewnie byśmy się cieszyli ale strach przed nieznanym i zbyt dużym obowiązkiem aż paraliżuje .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 21:03
-
Mój to sam się boi właśnie , ze może się zdarzyć tak ale z drugiej strony seks w prezerwatywie to makabra dla Nas ... A nie każda antykoncepcję można stosować przy kp , okaże się wszystko po porodzie 6 tyg jak wizytę będę miała u lekarza , wtedy wiadomo będzie czy karmie czy nie wiec dobierzemy cos odpowiedniego na pewno:)
-
nooo Mordeczka to u Was szanse są spore. U moje męża były bliźniaki bo jego mama miała właśnie brata bliźniaka ale ja myślę że bardziej większe szanse są jak to kobieta ma w rodzinie bo jednak to ona "wypuszcza" jajeczka no chyba że jednojajowe.
Zakręcona nooo to nie ma co trzeba wypić ale kurczę jestem w szoku że takie normalne produkty i po takim czymś można urodzić...teraz będę unikać koktajli bananowych
Oj dziewczyny nie ma co się martwić na zapas, będzie co ma być i kolejne dzieciaczki pojawią się w odpowiednim czasie
Ja to po porodzie mam nadzieję że będę mogła tabletki anty zażywać jeśli się cholestaza teraz nie pojawi bo patrząc na to jak my płodni jesteśmy to aż strach Bo tak to ciągle prezerwatywy a wiadomo czasem się zapomni i będzie ;p Chociaż ja chcę 3 dzieci a mój to w ogóle ostatnio jak go na naszym weselu przy oczepinach pytali to stwierdził że 4 Tylko wiadomo trzeba się liczyć też z finansami. -
Hera ale tu cały pic w olejku rycynowym ! nie bananie haha , reszta to dla zmiany smaku bo ten olej jest tfeeeeeeeeee
Okropienstwo: p
Hera no właśnie problem jest zw nie zawsze można brać antybobasy jak się karmi a jak nie to wiadomo ze można . 7 prezerwatyw i jadym hahaha -
aaa takie buty z tym olejkiem
Hehe no jak się karmi to są takie specjalne jakieś. Ale u nas np po porodzie nie mogłam brać żadnych przez to że miałam tą cholestazę i lekarz zabronił więc 3 lata były prezerwatywy. Idzie się przyzwyczaić ale jak teraz przy staraniach było bez to kurcze w ogóle inaczej i nawet byłam trochę zawiedziona że miesiąc i się udało zamiast trochę więcej "popróbować" -
Hej dziewczyny widze ze watek dla dziewczyn po 20-tce wiec chyba sie zaliczam i chetnie do Was dolacze Mam na imie Kasia, mam 22 lata, 15 miesieczna corcie i od stycznia bedziemy sie starac o drugiego dzidziusia... Dawno mnie na ovu nie bylo ale z racji niedalekich staran powracam Trzymam kciuki za Was a ciężaróweczkom zycze duzo zdrowia i szybkiego porodu
ona. lubi tę wiadomość