Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a może macie polecić jakiś hotel/pensjonat nie za drogi gdzieś w górach ? Mąż wymyślił że pojedziemy na 3 dni w góry w styczniu. Oczywiście nie będziemy łazić po górach bo już będę pewnie miała spory brzuszek ale pochodzić po Krupówkach, pospacerować po okolicy itd ale nie wiem kompletnie gdzie jechać bo w górach byłam jak byłam jeszcze dzieckiem
-
Uparty , bardzo ! po Tatusiu !!!! Ewidentnie po Nim .
No ciężko może być ale tez może tragedii nie będzie:) w sumie do porodu jeszcze 4 miesiące bedziesz miała wiec wiesz . no kochana zobaczymy jak bedziesz się czuła grudzień / styczeń i na pewno dobra decyzje podejmiecie -
hehe no ja też zawsze mówię jak jakaś negatywna cecha że to po tatusiu
Nom zobaczymy ale rezerwować będziemy niedługo żeby taniej wyszło więc już będzie postanowione że pojedziemy chyba żebym bardzo złe się czuła to wtedy najwyżej zaliczka przepadnie -
Oj pewnie dopiero pod koniec listopada...Bo teraz gin na urlopie i 10 idę na wizytę kontrolną i podejrzewam że powie żebym przyszła na usg za 2 tygodnie I mam nadzieję że zobaczymy jaka płeć będzie A co ?
Aaaa i nie mam tej cukrzycy raczej, bo mierzyłam u teściów na czczo i raz było 80 a drugiego dnia 82 -
Hera ja na czczo miałam 88 a po glukozie 139 i nie mam cukrzycy
To wszystko zależy jaki wynik będzie po 2 godzinach ale do krzywej cukrowej masz jeszcze czas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 20:39
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Hera jedynie krzywa tak na 100% Ci powie czy cukrzyca jakas jest czy nie .
No właśnie o płeć mi chodzi ! a może zrobi Ci 10 tego , skąd wiesz hihi .
Nie wiem czemu ale mam kurcze przeczucie , ze tam mały ufoludek psioszke wystawi: D ale super byś parke miała -
Mordeczko Ja to samo , po tych problemach zdrowotnych , staraniach , poronieniu marzyly mi się bliźniaki ale jest jeden Oskarek i dziękuje Bogu za Niego jak za piatke na raz
A parka to marzenie , wiadomo najważniejsze zdrówko nie płeć ale pomarzyć można hihi
Biedroneczko a no co mam zrobić kochana powiedz , seks , chodzenie , jutro machne koktajl położnej i zobaczymy. Na razie nic się nie zbiera na poród: ( -
Aha z tą cukrową to wiem że jest ważna ale myślałam że ten zwykły pomiar cukru tez coś sugeruję. Bo przynajmniej teraz się uspokoiłam a nie jak wtedy miałam taki duży wynik
Zakręcona mi tak w sumie czy córka czy synek będzie fajnie Tez coś mi się wydaje że córa będzie ale zobaczymy W sumie tam u teściów każdy trzyma kciuki żeby córa była bo jak na razie są 2 chłopaki, 1 dziewczynka i teraz u szwagierki wyszło że też chłopak będzie więc trochę mało dziewczynek
Hehe Zakręcona ja to się doczekać nie mogę aż Ty urodzisz Chyba jak prawie każda dziewczyna tutaj na grupie
Mordeczka mój mąż bliźniaki bardzo chciał i w sumie tez mnie trochę tym nakręcił ale niestety na usg wyszło że jedenWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 20:49