Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Wracam laski do domu i nie IDE do szpitala w środę , rozmawialam tu z lekarzem i powiedział ze wystarczy w domu się kontrolować , gdyby skoczylo cisnienie ponad 140/90 to powrót robić i juz zostanę jak cos . Zwiększył dawki leków na nadcisnienie i wsio . Będę działać by sama wywołać poród jakoś , większą szansa jak czuć główkę niż jak nie czuć: p
-
ZakręconaOna wrote:Wracam laski do domu i nie IDE do szpitala w środę , rozmawialam tu z lekarzem i powiedział ze wystarczy w domu się kontrolować , gdyby skoczylo cisnienie ponad 140/90 to powrót robić i juz zostanę jak cos . Zwiększył dawki leków na nadcisnienie i wsio . Będę działać by sama wywołać poród jakoś , większą szansa jak czuć główkę niż jak nie czuć: p
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Mmmm właśnie pozwolilam sobie zjeść chińskie i teraz pije pyszniutka herbatke i siedze przed TV . pełen relaksik w domciu ah jak mi dobrze .
Edit: wczoraj na USG lekarz powiedział ze mały wazy 3595 g: D
Wiadomo dokładnie u nich jest plus minus na sprzecie 590 gram ale mówi , ze rzadko bardzo mylą się tak dużo z waga . -
Mordeczka wrote:A jeszcze nie wiem Jestem taka niedospana Mąż ma nocki i ciężko spać a jeszcze tyle nocek przede mną
Ja pewnie zaraz po Pierwszej Miłości skocze do apteki po leki z recepty ze szpitala , wrócę wykąpać się we własnej wannie potem M jak Miłość i lulenki !
Nareszcie własne lozeczko ! -
zakrecona ja dzis robilam chinski makaron z chinskim sosem slodko-kwasnym i nuggets w sosie pomaranczowym tez wciagalam pierwsza milosc ale tak nie uwaznie bo szykowalam dla meza jedzonko
maz dostal zakaz kupowania prezentu mi na druga rocznice slubu i faktycznie sie "posluchal" hahhah wrocil do domu ze zlotymi kolczykamiHeathera, ZakręconaOna, ona. lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Czyli u Ciebie to samo co u Mnie .
Do tego chodzę jakaś zła aż mąż stwierdził że się boi do mnie odezwać
A teraz jeszcze wypiłam szklankę soku jabłkowego ale takiego prawdziwego wyciskanego ze swoich jabłek i zgaga mnie dopadła aż mdli mnie
-
Dzień dobry Ona .
Ja właśnie po sniadanku , pranko wstawilam , D jedzie załatwiać sprawy do innego miasta później spotykamy się u przyjaciela naszego bo mu corcia w czerwcu się urodziła a nie zdarzylismy się spotkać jeszcze . Potem domek i tyle:)