Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
oj Zakręcona masz upartego synka. Dobrze mu w brzuszku i chce siedzieć jeszcze
Ale może coś się ruszy i trochę tatuś z nim pobędzie, jeszcze niecałe 2 tygodnie jest.
Mnie trochę nie było bo wczoraj byliśmy na zakupach i u koleżanki opijaliśmy jej prawko a dzisiaj u siostry M na kartaczach -
Zakrecona jak jutro wyjdziesz do domku to masz od nas zadania:
-mycie okien
-wieszanie firanek
-bieganie po schodach
-seksik
hahahhahahahahahai Witamy Oskarka na swiecie
Heathera, ZakręconaOna, ona. lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka29 wrote:Zakrecona jak jutro wyjdziesz do domku to masz od nas zadania:
-mycie okien
-wieszanie firanek
-bieganie po schodach
-seksik
hahahhahahahahahai Witamy Oskarka na swiecie
-
Biedroneczka29 wrote:Ja sie czuje bardzo dobrze
tylko dzien mnie od rana jakies wkurwienie dopadło bo maz nie wyciągnął bułek z zamrażarki i pozniej mi przejść nie chciało
masakra
-
Ja do domu dziś , mam rozwarcie , czuli juz glowke , szyjka skrócona w ciągu dwóch dni o cm jakoś może ciut więcej i o . Kazali czekać albo zgłosić się 5 dni po TP do szpitala
Pisalam juz do mojej lekarki i ma się odezwac jak czas będzie miała bo ona w szpitalu tez pracuje. Ciekawe co Ona wymyśli na to wszystko . -
Hera ja zaczęłam właśnie czuć w 16 tygodniu, nie codziennie, ale się pojawiały
Z tym, że nie byłam na początku pewna czy to TO. U Ciebie łatwiej, bo już wiesz czego się spodziewać
Zakręcona trzymam kciuki, żeby MAluch zechciał jak najszybciej wyskoczyć i tatę poznać
Mordeczko gratuluję studniówki
AlaMAt Tobie też
My jutro połowinki będziemy mieća za 2,5 tygodnia połówkowe
LEci ten czas jak szalony
Córcia coraz częściej się odzywa, co mnie uspokaja bardzo i cieszy -
zakrecona no to dosiadaj konia i marsz po schodach
heath tak to juz 23 tydzien,ale ten czas leci
a ja wlasnie zamawiam merola do mojej coreczkizamiast sie cieszyc to jakies wkurwienie mnie znowu chyba dopada,to chyba od tego siedzenia w domu na leb mi zaczyna siadac
dzis mamy druga rocznice slubu to nawet mezowi zakazalam cokolwiek mi kupowac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 13:02
ZakręconaOna lubi tę wiadomość