Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
oj Zakręcona masz upartego synka. Dobrze mu w brzuszku i chce siedzieć jeszcze Ale może coś się ruszy i trochę tatuś z nim pobędzie, jeszcze niecałe 2 tygodnie jest.
Mnie trochę nie było bo wczoraj byliśmy na zakupach i u koleżanki opijaliśmy jej prawko a dzisiaj u siostry M na kartaczach -
Zakrecona jak jutro wyjdziesz do domku to masz od nas zadania:
-mycie okien
-wieszanie firanek
-bieganie po schodach
-seksik
hahahhahahahahaha i Witamy Oskarka na swiecieHeathera, ZakręconaOna, ona. lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka29 wrote:Zakrecona jak jutro wyjdziesz do domku to masz od nas zadania:
-mycie okien
-wieszanie firanek
-bieganie po schodach
-seksik
hahahhahahahahaha i Witamy Oskarka na swiecie -
Biedroneczka29 wrote:Ja sie czuje bardzo dobrze tylko dzien mnie od rana jakies wkurwienie dopadło bo maz nie wyciągnął bułek z zamrażarki i pozniej mi przejść nie chciało masakra
-
Ja do domu dziś , mam rozwarcie , czuli juz glowke , szyjka skrócona w ciągu dwóch dni o cm jakoś może ciut więcej i o . Kazali czekać albo zgłosić się 5 dni po TP do szpitala
Pisalam juz do mojej lekarki i ma się odezwac jak czas będzie miała bo ona w szpitalu tez pracuje. Ciekawe co Ona wymyśli na to wszystko . -
Hera ja zaczęłam właśnie czuć w 16 tygodniu, nie codziennie, ale się pojawiały Z tym, że nie byłam na początku pewna czy to TO. U Ciebie łatwiej, bo już wiesz czego się spodziewać
Zakręcona trzymam kciuki, żeby MAluch zechciał jak najszybciej wyskoczyć i tatę poznać
Mordeczko gratuluję studniówki
AlaMAt Tobie też
My jutro połowinki będziemy mieć a za 2,5 tygodnia połówkowe LEci ten czas jak szalony
Córcia coraz częściej się odzywa, co mnie uspokaja bardzo i cieszy -
zakrecona no to dosiadaj konia i marsz po schodach
heath tak to juz 23 tydzien,ale ten czas leci
a ja wlasnie zamawiam merola do mojej coreczki zamiast sie cieszyc to jakies wkurwienie mnie znowu chyba dopada,to chyba od tego siedzenia w domu na leb mi zaczyna siadac dzis mamy druga rocznice slubu to nawet mezowi zakazalam cokolwiek mi kupowac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 13:02
ZakręconaOna lubi tę wiadomość