Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona czemu ??!
Letty Ja tez juz pilam dwa razy olej i nic seks nie pomaga , skurcze dziś mam juz 3/4 dnia , mniej więcej 20-2 minut i co ? Jajco potrafią tez i ucichnac , lekarze maja w dupie i sobie czekają a Ja tak bym chciała zeby cos pokombinowali: (
Tak na prawdę mam dość , chciałam zeby D z Oskarem pobyl przed wyjazdem a nie dzień lub dwa a tu widzę zapowiada się jeszcze inaczej ! Noe daj boże ze urodzi się jeszcze po jego wylocie: |Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 15:59
-
Zakręcona na pewno spędzi z synkiem trochę czasu przed wylotem stres tylko Ci szkodzi wiec Relax
Co do prolaktyny to nie wiem, lekarz tylko widział moje wyniki, a to bardzo dobry i młody lekarz który przejmuje się pacjentkami i dba o wszystko wiec jeśli mówił ze wszystkie hormony idealne to tak musiało być -
black.devile wrote:Zakręcona na pewno spędzi z synkiem trochę czasu przed wylotem stres tylko Ci szkodzi wiec Relax
Co do prolaktyny to nie wiem, lekarz tylko widział moje wyniki, a to bardzo dobry i młody lekarz który przejmuje się pacjentkami i dba o wszystko wiec jeśli mówił ze wszystkie hormony idealne to tak musiało być
Eh mniejsza , nie ma o czym mówić . -
Ona ale lipa , na kiedy następną w takim razie masz ???
Black , termin mam za 6 dni a dziecko ani rusz , My z moim D mieszkam w Anglii , jestem tu bo mam ostatni semestr szkoły a nie chce zawalic tego bo mama będę .
Mój D przyleciał na poród po czym wraca i przylatuje na święta , po świętach zwracamy wszyscy do domu -
black.devile wrote:No rozumiem, to faktycznie trochę czasu go nie będzie no to trzeba trochę ruszyć synka :p może znowu spróbować przyjemnej metody na wywołanie
A seks tez był , brzuch przeszkadza bardzo co nie jest przyjemne ani dla mnie ani dla D ale jakbys wyszła jeszcze przed porodem to trudno przemeczymy się haha i podzialamy -
biedroneczko, zakręcona pierwszy raz się gin to zdarzyło i no przykro mi, ale rozumiem, że każdemu może coś nagle wypasc, wazne ze dala znac.
a wizyte udalo mi sie zaklepac pod koniec tygodnia
zakrecona moze Twój synus jednak zechce wyjsc poki w szpitalu jestes -
ona. wrote:biedroneczko, zakręcona pierwszy raz się gin to zdarzyło i no przykro mi, ale rozumiem, że każdemu może coś nagle wypasc, wazne ze dala znac.
a wizyte udalo mi sie zaklepac pod koniec tygodnia
zakrecona moze Twój synus jednak zechce wyjsc poki w szpitalu jestes
Chcialabym zeby wyszedł lada chwila , generalnie jak wszystko z cisnieniem będzie ok to jutro wyjde do domu wiec nie sadze by wyskoczył dziś: P .