Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
witaj black.devile powodzenia w staraniach
ona dobrze, że się odezwała przynajmniej możesz być teraz spokojna
No i już mamy piątek...jak ten tydzień szybko zleciał
Dziewczyny kupowałyście sobie tą taką poduszkę rogal ? Bo podobno bardzo dobra jest i się zastanawiam nad kupnem bo już mi się robi co raz bardziej niewygodnie gdy leżę
black.devile lubi tę wiadomość
-
Black witaj w naszym gronie i trzymam kciuki za fasolkę
Ona No widzisz malutka usłyszała ze mamusia sie niepokoi i dała bokas moja córeczka tez na słodkie nie reaguje nie raz nie dwa zjadłam cos i cisza ponoc to na boku trzeba się położyć.
Ciekawe jak tam Zakręcona :black.devile lubi tę wiadomość
-
Heathera wrote:witaj black.devile powodzenia w staraniach
ona dobrze, że się odezwała przynajmniej możesz być teraz spokojna
No i już mamy piątek...jak ten tydzień szybko zleciał
Dziewczyny kupowałyście sobie tą taką poduszkę rogal ? Bo podobno bardzo dobra jest i się zastanawiam nad kupnem bo już mi się robi co raz bardziej niewygodnie gdy leżę
Ja mam tą poduchę do spania Jest bardzo wygodna .. czasami w nocy mi przeszkadza i ją wywalam ale tak ,żeby zasnąć to rewelkaHeathera lubi tę wiadomość
-
Hera ja nie kupowałam, jakoś nie czuję potrzeby mieć takiej poduszki.
Biedroneczka no mamcia się tyle oprosiła o kopa, że w końcu chyba Dziecko pomyślało "a masz staruszko i nie martw się więcej"
Moja bardziej jak na plecach leżę da znać niż jak na boku.
Mordeczko piękny brzusio Lokator ładnie się urządza widać
-
Heathera wrote:AlaMat a jakiej długości masz tą poduszkę ? Bo widziałam że są różne i nie wiem która najlepsza
noo ciekawe jak tam u Zakręconej
Mordeczka ale już brzuszek fajny masz
Ja mam z firmy Ceba Baby i jest to rozmiar multi .. oni maja tylko dwa rozmiary poduszek mini i multi ja mam ta wiekszaHeathera lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Weszłam dzisiaj specjalnie, żeby sprawdzić jak się trzyma Zakręcona i takie super wieści czytam. No no , jeszcze trochę i będziemy miały tutaj pierwsze maleństwo.
Ja znów kilka dni offline, bo choróbsko mnie rozwaliło totalnie ;/ Powoli dochodzę do siebie. TŻ przez to zaliczył kolejny come back i na razie jest ok.. zobaczymy jak długo ;d
Zazdroszczę brzuszków, u mnie dopiero coś 'kiełkuje'. Przy luźniejszych bluzach/swetrach nic nie widać. Wczoraj pół dnia siedziałam z bratem TŻ i nic nie zauważył, więc mamy jeszcze trochę czasu na poinformowanie wszystkich -
Ja już nie miałam w czym chodzić w sensie ( nie mogłam dopiąć już spodni jeansowch ) i musiałam kupić ciążowe .. meeega wygodne ale kupiłam używane , wyglądają jak nówki jestem mega z nich zadowolona Brzusio coraz większy i było trzeba się zaopatrzyć .. jeszcze mają przyjśc 3 topy ciążowe
-
Heathera wrote:AlaMat ja te sobie kupiłam kilka tunik takich luźniejszych ale będę miała je nawet na później. Tak to chodzę w leginsach albo w dresach ale też sobie zamówiłam 2 pary spodni ciążowych używanych i czekam aż dojdą
Ja też cały czas w dresach albo leginsach , no ale juz mi jest w nich trochę zimno a wiadomo jeans troche cieplejszy -
Heathera wrote:Nie no wiadomo tak samo żeby gdzieś wyjść to lepiej w jeansach ostatnio wyszłam w dresie z mężem na mieście kilka spraw załatwić to się śmiał, że wstyd ze mną się pokazywać bo dresiara jestem
u mnie to samo było też mąż się ze mnie śmiał . Jeszcze też kurtkę zimową kupiłam również używaną ale raczej baaardzo rzadko bo też jak nowa wygląda .. szkoda mi wydać tyle kasy na kurtke ,żeby ją ponosić raptem 3 miesiące..