Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki, dawno mnie tu nie było, rozumiem że Zakręcona jeszcze nie powitała maluszka na świecie? Tak mu dobrze u mamusi
u mnie jeszcze test negatywny ale cycki to mi zaraz eksploduja! Mialyscie tak samo? Macie jakieś sposoby na to?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 12:27
-
Marzycielka ja też na początku chciałam ślub cywilny ale jak się tak na poważnie zastanowiłam to wzięliśmy ślub konkordatowy po co później dwa razy kasę wydawać. poza tym ślubu kościelnego dużego nie musicie robić ja miałam na 60 osób i to mi starczyło chociaż z mężem mamy duże rodzinyGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Hej dziewczyny :d jak tam dzień Wam mija?
Zastanawiam się czy coś się stanie jeśli odstawić teraz progesteron. Czy może mi to rozregulowac cykl. Tak missię cera pogorszyła ze szok zostało mi 5dni brania tego dziadostwaaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Mordeczka wrote:Marzycielka ja też na początku chciałam ślub cywilny ale jak się tak na poważnie zastanowiłam to wzięliśmy ślub konkordatowy po co później dwa razy kasę wydawać. poza tym ślubu kościelnego dużego nie musicie robić ja miałam na 60 osób i to mi starczyło chociaż z mężem mamy duże rodziny
U mnie to liczba ponad 100, a i tak to osoby najbliższe. Mam rozwiedzionych rodziców kazdy z nich ma kogoś co daje 4 rodziny z którymi mam kontakt. Tata mojego ma 4 rodzeństwa z którymi mamy stały kontakt. I wszyscy maja min 2 dzieci. I tak dalej i tak dalej.
-
Ja w szpitalu juz jestem , zbadana dwa razy rozwarcie nie poszło od tygodnia nawet mm cisnienie 150/80 przy przyjęciu później 140/90 wszystko za wysokie za dużo ale oni nic robić nie będą bo do tygodnia po terminie mogę leżeć tu a ze ich nie interesuje TP z USG tylko z OM to za na 29 go mam , dwa dni raptem . . lekarz powiedział ze jego nie interesuje nic , jak niezagraza dziecka życiu to mogę leżeć ... Ja pieprze. Jestem taka zła ze szok !!!
Babeczka na IP kazała się wyklocac i wymuszać wywołanie bo to juz czas a oni ze nie no szlak jasny
Nie miałam USG jeszcze robioneego ale dziecko tydzień temu ponad ważyło 3600 wiec teraz więcej będzie ...
Co do ślubu My tez będziemy brać ale kościelny tylko w 2017 w wakacje:) zgadzam się tu ze sensu podwójnie kasy nie ma co wydawać .
Co do progesteronu palma nieodstawiaj jak tylko 5 dni zostało bo niestety ale możesz rozregulowac cykl. .. Cera być może od tego ale również nie koniecznie kochana
Marzycielka poród badania kochana i dzialajcie a cykle uregulujesz sobie progesteron em przecież , nie przepisał ci ? -
Marzycielka ruszaj na badania a co do slubu ja mialam koscielny i innego sobie nie wyobrazam ach ile bym dala zeby przezyc to raz jeszcze!!!!
zakrecona oni sa jacys popierdoleni,brak mi slow normalnie trzymaj sie kochana :* przeciez to chodzi o zdrowko Oskarka .Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 16:34
-
Asmee ja też nie mam premium na belly bo tak jak dziewczyny pisały jest i tak sporo funkcji na tym bezpłatnym
Marzycielka dobrze, że pójdziesz porobić te badania trzymam kciuki
A co do ślubu...u nas był oddzielnie cywilny i kościelny. Z kosztów nie było tak dużo bo na cywilnym był tylko obiad u teściów wiec drogo nie wyszło, obrączki te same co na cywilny i na kościelny. Z tym, że u nas to była taka sytuacja że przed ślubem nigdy ze sobą nie mieszkaliśmy, znaliśmy się tylko niecałe 3 lata w czasach liceum, mieliśmy po niecałe 20 lat jak zaszłam w ciążę i pomyśleliśmy że różnie może być jak zamieszkamy razem i pojawi się dziecko i że lepiej wziąć najpierw cywilny. Po 3 latach czyli w czerwcu tego roku wzięliśmy kościelny i wyprawiliśmy weselicho W takich sytuacjach "wpadkowych" jednak lepiej wziąć najpierw cywilny. Akurat u nas wyszło wszystko ok wiec patrząc tera zmoglibyśmy wziąć od razu kościelny ale np moja koleżanka była z facetem też ok 2/3 lat i wpadli i wzięli kościelny i zamieszkali razem i teraz po dwóch latach małżeństwa biorą rozwód.
Musicie sami się zdecydować co Wam bardziej odpowiada.
Zakręcona no ja pierdziuu co to za szpital i co to za lekarz...
Ja byłam dzisiaj na tym ślubowaniu ale fajnie było popatrzeć na synka jak śpiewa Z tym, że najpierw ładnie stał i śpiewał a później zaczął z kolegą rozrabiać łobuz mały
Po powrocie poszliśmy na zakupy i na plac zabaw bo pogoda ładna. A jak wróciłam to zaczęłam sprzątać i gotować obiad aż się przemęczyłam bo kręgosłup zaczął boleć. Teraz czas na odpoczynek -
Ja bym chciała kościelny. Nie mam parcia.. Ale jednak.
Z tym, ze w obecnej sytuacji nie mozemy sobie na niego pozwolić, a po cywilnym moj P dostanie podwyżkę w pracy.
Zakręcona i tego właśnie nie lubię w tych pieprznych szpitalach.. Debile sami tam pracują. Najlepiej by nikogo o niczym nie informowali i o nic nie pytali!! -
Heathera wrote:Asmee ja też nie mam premium na belly bo tak jak dziewczyny pisały jest i tak sporo funkcji na tym bezpłatnym
Ja byłam dzisiaj na tym ślubowaniu ale fajnie było popatrzeć na synka jak śpiewa Z tym, że najpierw ładnie stał i śpiewał a później zaczął z kolegą rozrabiać łobuz mały
Po powrocie poszliśmy na zakupy i na plac zabaw bo pogoda ładna. A jak wróciłam to zaczęłam sprzątać i gotować obiad aż się przemęczyłam bo kręgosłup zaczął boleć. Teraz czas na odpoczynek
Musisz byc dumna !!
-
Heathera wrote:Asmee ja też nie mam premium na belly bo tak jak dziewczyny pisały jest i tak sporo funkcji na tym bezpłatnym
Po powrocie poszliśmy na zakupy i na plac zabaw bo pogoda ładna. A jak wróciłam to zaczęłam sprzątać i gotować obiad aż się przemęczyłam bo kręgosłup zaczął boleć. Teraz czas na odpoczynek
Musisz byc dumna !!
-
Marzycielka a czemu dostanie podwyżkę ?!
Co to za praca co za slub dają podwyżkę: p
A no laski ale co Ja zrobić mogę ? No nic , jedynie czekać i to wszystko .
Zła na maksa jestem ale gdybym wiedziała ze będą takie sytuacje to uwierzcie ze z dwa , trzy tygodnie temu bym zapłaciła za poród prywatny -
P.S kuzwa mam laske na sali która ciągle zre !!! Ale laski ciągle ! Zjadła juz paczkę kabanosow , chyba ze trzy batony , bułki dwie , kawał wielki tortu , kolacje szpitalna , obiad , paczkę paluszkow i jakiś ciastek , kisiel , pije z piąta herbatę ... Ja tam nikogo z jedzenia nie wyliczam ale TAK MNIE WKURWIA JEJ DZIAMGANIE BO ROBI TO MEGA GLOSNO !!!! MEGA ... JAKBY MORDOKLEJKE MIALA W PAPIE ! WRRRRR ...
Edit: wszystko w przeciągu półtorej h ! -
Marzycielka i to jeszcze jak dumna
A z tym ślubem jeśli taka jest sytuacja to bym wzięła skromny cywilny dla najbliższej tylko rodziny z poczęstunkiem albo tylko z tortem i szampanem to wtedy koszty nie duże. Obrączki na cywilny będą później na kościelny. Bo podwyżka taka to dobra rzecz. I jak dostanie podwyżkę to do skarbonki zbierać na wesele i kościelny
Zakręcona no masakra oby Ci szybko te czekanie zleciało biedulko. A może jutro jak będzie miał inny lekarz dyżur byś powiedziała żeby wywoływali ? -
Haha Hera no serio , masakra z ta laska !
Ciągle lazi do lodówki i cos nowego przynosi a później w lapka z suchawkami wpatrzona i jeb mlask mlask mlask haha szok.
Kochana Ja juz tu obcykalam każdego lekarza , żaden jebaniec nie da się namowic