Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Letty zasnął mi dopiero o 22:40 właśnie i co 2 h się budził w nocy więc bardzo ładnie spał
Dziś mam wizytę przyjaciółek ! aaaaale mega się cieszę a w piątek kolejna przyjeżdża , będzie ze swoim synkiem 8 miesięcznym którego wielbie .
A w sobotę najprawdopodobniej mój Dziadek z Tata hihi .
Muszę później wziąć się za sprzątanko , jakiś obiadek , iść na spacer z małym i do sklepu bo nawilzajace chusteczki mu się skończyły , paczkę na pocztę nadać , kaske z banku wypłacić i wgle muszę sama siebie naszykować , oby synus dał chwilę :-p -
Heathera wrote:Zakręcona no niby tak ale gin powiedział, że widzi że duża to ona nie będzie...nawet się mnie spytał czy papierosów nie palę
To fajnie masz jak takie odwiedzinki
A to może po łożysku zapytał , czasami nawet zdrowe kobiety maja łożysko takie jakby paliły papierosy i dlatego też maleńkie dzieci się rodzą . Znam parę przypadków ale spokojnie , bezpieczne -
Nie wiem czy po łożysku, chyba po tym że malutka jest bo było coś takiego podczas usg
Gin: Pali Pani papierosy ?
ja: nie
gin: a ile synek miał jak się urodził ?
Ja: w 38 tygodniu 2,5
gin: a no właśnie bo tutaj tez to duże nie będzie, Z jednej strony łatwiej rodzić ale chyba taka Pani natura że maluszki same -
Zakręcona no właśnie
Mordeczka nie po tym czy się pali. Na usg zobaczył że dzidzia jak na ten tydzień ciąży jest malutka i spytał czy pale bo często jak kobieta w ciąży pali to dziecko małe się rodzi. A że ja nie pale, dzidzia nie ma żadnych wad ani nic nie stwierdzono na usg to wychodzi, że tak po prostu taka moja natura tak samo jak synek mały się urodził.
Biedroneczka no właśnie najważniejsze żeby zdrowe -
Dziś była u Mnie znajoma w odwiedzinach i opowiadała o narodzinach swojego drugiego dziecka , Ja nigdy nie slyszalam o jej porodzie drugim akurat jak wyglądał hehe i ona ma 160 cm wzrostu , waży 50 kg i jedno dzieciątko urodziła w 29 tygodniu to miało 1,5 kg ale drugie w terminie , mały miał 49 cm ale 3900 czujecie ?! Hahahaha mały Michelinek hahaha
-
No tak wyszło jedna miała cesarkę ale ona miała bodajże 37 Tc bo ona była bardziej grudniowa a druga o 2 w nocy odeszły jej wody i nad ranem urodziła w 34+5 synek ważył nie całe 2430 a mierzył 48 cm chyba i też miała cesarkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 23:49
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczko to ta druga rozumie tak znienacka wzielo?nic wczesniej nie zapowiadalo sie na wczesniejszy porod?ja tak dopytuje bo ja na swieta jade do Polski i zmierzam wrocic jakos 15 stycznia i czasami mam chore mysli,zeby mnie przypadkiem w podrozy nie chwycilo a to 1200km.
W ogole siostra umowila mnie na usg 4d na 23 grudnia juz sie nie moge doczekac nie wiem jak moja kruszynka wyglada i tak strasznie nie moge sie doczekac
zakrecona jaki piekny avatarek jaka piekna szczesliwa mamusia
ona jakie kartony??przeprowadzka??Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 16:06