Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale te suwaczki dziwne są ... Oskar jutro kończy 5 tyg bo urodził się w niedzielę ale z suwaczka wychodzi że miesiąc i tydzień będzie miał we wtorek bo 1 grudnia ( czyli Oskar miesiąc skończył ) we wtorek ... I bądź tu mądrym ... Jak mam to liczyć teraz ?
-
ZakręconaOna wrote:Ale te suwaczki dziwne są ... Oskar jutro kończy 5 tyg bo urodził się w niedzielę ale z suwaczka wychodzi że miesiąc i tydzień będzie miał we wtorek bo 1 grudnia ( czyli Oskar miesiąc skończył ) we wtorek ... I bądź tu mądrym ... Jak mam to liczyć teraz ?
Ja tak ciążę liczę, trochę z aplikacji, trochę po swojemu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć .!
Jakie plany na dziś ?
My mamy mnostwo biegania , urząd , sklepy , lekarz , żeby się zapisać na USG bioderek , sama muszę się na kontrolę do ginekologa zapisać , posprzatac muszę w pokoju Oskarka dziś , ciuszki mu ułożyć bo wczoraj z szybkiego po spacerze wrzuciłam kombinezon i bach całą kupkę bodziakow zrzucilam niechcący ... Więc sama sobie narobilam roboty .
A no i dziś zostałam Ciocia ! hihi a na dniach zostanę u drugiego dobrego kolegi Ciocia , bardzo się cieszę .
Powiem Wam , że nachodzi mnie coraz częściej myśl , że chciałabym być znów w ciąży , mimo ciężkiego samopoczucia w niej ciąża mija bardzo szybko , brzuszkiem mała chwilę się nacieszylam i tesknie za tym i te kopniaczki !
2/3 lata i następne akurat chwilke Oskarka odchowamy -
hejo
U nas dziś na spokojnie, muszę tylko odkurzyć, pozmywać podłogi i coś na obiad zrobić. Kaszel mnie męczy jeszcze ae syrop z cebuli zrobiłam. No i rano krew mi z nosa trysnęła, już się wystraszyłam bo tak mocno leciało ale po 5 minutach przestało.
Hehe Zakręcona dobry plan Nie ma co czekać za długo
U mnie teraz fajne kopniaczki są bo często małą kopie ale jeszcze nie mocno -
Mnie w ciąży też leciała nie raz krew z nocha , nie wiem o czego to zależy ... Chyba od napecznialych krwią naczynek ?! Sama nie wiem .Dobrze że przeszło
My po spcaerku , Oskarek dostał od Babci karuzele taką na lozeczko Ja kupilam kulki ledowe lampki na ścianę bardzo zadowolona jestem a w piątek jadę z Oskarkiem na weekend do przyjaciółki i jej synka 8 miesięcznego ! niesamowicie się cieszę hehe -
Ja byłam dziś w dwóch galertach chciałam kupić sobie coś na dupę na święta i nic nie było kupiłam piżamę i majtki wróciłam padnięta az mnie pipka boli to chuba od ciężaru malutkiej co nie?? Poerwszy raz miałam taki dłuższy wypad .Dzis jedna Pani do mnie jaki mam piękny brzuszek i z łapami i mnie głaska po brzuchu i pyta czy dziewczynka ja ze tak super super
A co do krwi z nosa to mi praktycznie leci przy każdym smarkaniu. -
Nom z tą krwią to chyba właśnie bo ukrwione jest wszystko lepiej. Mi wcześniej też kilka razy leciało ale tak trochę tylko bardziej takie smarki zabarwione krwią a dzisiaj to normalnie fontanna...
Zakręcona to fajny weekend Ci się szykuje
Biedroneczka wiesz wszystkie kości tam powoli się przygotowują do porodu i miednica się rozszerza itd więc przy dłuższym chodzeniu może boleć, mi też już zaczyna plus do tego własnie dochodzi ciężar brzuszka.