Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny! Ja też ostatnio nie wchodzę, bo nie mam czasu do laptopa usiąść. Teraz też w przerwie między zajęciami wpadam, żeby zameldować, że u nas wszystko ok Byliśmy wczoraj na wizycie z usg i maluszek ma się dobrze. Tylko cały czas w jednej pozycji.. wstidliwy nie chce pokazać co ma między nogami.
-
hej hej
Ja wczoraj byłam na wyprzedaży w lidlu i nakupowałam kilka rzeczy dla malutkiej. Wcześniej do zakupów mnie nie ciągnęło ale teraz po pierwszych zakupach mogłabym latać i kupować sukieneczki itd
Ona fajnie, że już 3 trymestr Oby problemy szybko się rozwiązały
Asmee ja też płeć poznałam dopiero w 20 tygodniu,spokojnie i Ty poznasz niedługo
Zakręcona heh Oskarek tez się stęsknił za Tobą o to szybko dostałaś, ja gdzieś po 3 miesiącach dostałam -
Znacie może jakieś sposoby na suchy kaszel ? Kurde bo tak mnie trzyma, najbardziej na noc mnie bierze aż mnie "wykręca" z tego kaszlu Pije codziennie herbatę z miodem i cytryną rano, po południu lipę z miodem, piję rozpuszczalną witaminę C, piję ten syrop Pyrosal i jeszcze syrop z cebuli i piskam jeszcze gardło tantum werde co mi lekarz na gardło przepisał. Niby jest lepiej temperatury nie mam i wcześniej też nie miałam, gardło już mi w sumie nie boli tylko ten kaszel
-
Cześć dziewczyny, trochę mnie nie było, ale miałam mnóstwo pracy, gości i wizytę po drodze. Ale będzie mnie teraz tu więcej, bo mam się oszczędzać. Mam krótką szyjkę + mam skurcze i twardnienia brzucha i przez to mam dużo odpoczywać. Spacer max 30min, zero prac ciężkich, dźwigania czy większych zakupów.
Zakręcona cudny synekk
Nie nadrabiałam Was, więc streśćcie mi co nowego?