Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakręcona jeju jaki bobasek śliczny Hehe i patrze, że się nudzisz o 4 nad ranem
Biedroneczka noo czas leci jak szalony chociaż z jednej strony to fajnie bo szybko spotkamy się z naszymi dziećmi
Ona no to musisz się oszczędzać, nie ma żartów z takimi objawami, a jeszcze trochę musisz donosić dzidzie. Co nowego...w sumie chyba nic ciekawego bo jakieś pustki tutaj ostatnio były...
Ja mam dzisiaj wizytę na 13 ale tylko taką zwykłą kontrolę i słuchanie serduszka, usg u gina będę miała dopiero w 32 tygodniu dlatego myślę żeby się zapisać na te usg 3d bo będzie fajna pamiątka a dodatkowo upewnię się czy na pewno będzie dziewczynka (mam już od szwagierki i koleżanki 5 kartonów ubranek dla dziewczynki od rozmiaru najmniejszego do ok 3 lat) więc wolę sprawdzić niż później pod koniec ciąży musieć łatwić ciuszki dla chłopca I myślę się zapisać na początku stycznia to będzie 26 lub 27 tydzień -
witajcie dziewczyny mam do Was pytanko, byłam wczoraj na usg i pęcherzyk ma 3-4 mm i wedlug lekarki to 2 tydz, ale wedlug ostatniego dnia miesiączki to 5 tydzien i 5 dzień. Myslicie ze mozliwa taka róznica?aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Palma, gratuluję!
Lekarka pewnie miała na myśli 2 tyg od owu. Taka różnica jest jak najbardziej normalna.
Zakręcona, Oskarek uroczy! Ten uśmieszek
Hera, teraz dopiero wyczaiłam, że doczekałaś się parki! Rewelacja, czeka Cię dużo odmiany po Wiktorku
My ciągle płci nie znamy, bo maluszek leży na boczku przy każdym usg. Mam nadzieję, że w styczniu na połówkowym coś się dowiemy.palma, Heathera lubią tę wiadomość
-
Palma na początek serdeczne gratulacje. I lekarka ma rację jest dobrze
Zakręcona cudowny uśmieszek no i Oskarek oczywiście.
Asmee może maluszek na następnej wizycie się obróci.
Mi to się wydaje że moje dzieciątko już jest ku dołowi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 16:51
palma lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Właśnie maluch na każdej od początku ciąży leży w tej samej pozycji. Już się zaczełam martwić z tego powodu oO
U mnie 4 mies dobiega do końca, brzucha nie widać, waga stoi a dzieć ma już 124g! Wcale się nie czuję ciężarówką. Biegam na zakupy świąteczne, remont goni remont - życie na pełnych obrotach ;d (no i kilka ciuszków już kupiłam ;d) -
Palma gratki Na pewno jest wszystko ok
Letty też gratki
Fajnie już co raz więcej ciężarówek Zdrówka Wam
Asmee nooo parka będzie jak nic nie urośnie dla Weroniki Z jednaj strony się boję bo jestem przyzwyczajona do opieki nad chłopcem ale z drugiej to już bym mogła ją stroić w te wszystkie piękne sukieneczki itd U Ciebie tez wyjdzie w końcu jaka płeć Ja mam początek 6 miesiąca i na razie plus 3 kg tylko
Mordeczka to już niedługo dołączysz do Zakreconej
-
Ja to jestem jak bumerang. Nie mam czasu na nic.. Przyznaje bez bicia, ze nie zaglądałam tu przez dluuuugi czas. A mianowicie. Dostałam prace biurowa w siłowni! Okazało sie ze to banda złodziei. Pracowałam bez umowy, a moj pseudo szef nazwał mnie w mailu do swojej laski (mojej przełożonej) suczka. Aktualnie si bujam o wynagrodzenie wiec jest ciekawie. Z fajnych informacjom dostałam prace ❤️❤️ o która starałam sie ponad pol roku. W czwartek pierwszy dzien. Praca w Pandorze . Bede miala mulisport i medycynę ❤️❤️ Bede mogła zrobic bezpłatnie tsh, ft4, prolaktyne której nie zrobiłam ... Przez ten stres w pracy i brak kasy.. Eh. Szkoda gadać. Zaproponowali podstawę 1200 cuda wianki za premie, a sie okazał ze 1200 ale brutto, i w dodatku nie przelewem tylko pod stołem.. Wiec super..