Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalii00 następny na pewno pokaże 2 piękne krechy ) głowa do góry
mordeczka a ty już byłaś u lekarza? robiłaś jakieś badania?
ja to mam problem nic nie kumam po tym in vitro jak obliczyć który tydz ciąży co forum to coś innego piszą
zapytałam na inf ale tam jest jakoś dziwnie na tym forum
nikt nie odpowiada na pytanie a przecież dużo dziewczyn jest po inf
olewka ... -
aniacicha wrote:Natalii00 następny na pewno pokaże 2 piękne krechy ) głowa do góry
mordeczka a ty już byłaś u lekarza? robiłaś jakieś badania?
ja to mam problem nic nie kumam po tym in vitro jak obliczyć który tydz ciąży co forum to coś innego piszą
zapytałam na inf ale tam jest jakoś dziwnie na tym forum
nikt nie odpowiada na pytanie a przecież dużo dziewczyn jest po inf
olewka ...Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Hej dziewczyny , przebudziłam się o 4 i mówie pojde zrobić test bo siusiu sie akurat chce i wyobraźcie sobie , ze zrobiłam sikańca a tu 2 kreski odrazu !!! nie wierze po prostu , nie wierze , padłam na kolana z płaczem i dziękuje Bogu !!! Cykl odpuszczony , niestymulowany a tu zaciążyłam , nie dowierzam ;o
Az sie poplakalam z twojego szczęścia! gratulacje i oby wiecej takich cudow na świecie!!ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natalii00 wrote:no no latwo mowic bo Tobie sie udalo choc tak mowilas ze na pewno sie nie udalo.
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:Dokladnie... zakrecona a badaliscie nasienie partnerowi? czy u was problemem byl tylko brak owulacji?
-
Dziewczyny narazie nie dziękuje , uda się każdej z Was !!! Wierze w to coraz bardziej bo widzę po sobie , ze cuda się zdarzają , nie mozliwe staje sie mozliwe .! Nie mozna odpuszczać swoich marzeń , trzeba walczyć do upadłego ! Bog każda wynagrodzi za te cierpienia i męki
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatalii00 wrote:najlepiej mowic wtedy kiedy sie uda!
dziewczyno weź przestać pier*ol*ć głupoty, OK? Pewnie narażę się tutaj wszystkim, ale wkur*ia mnie gadanie takiej, co ch*j wie przez co dziewczyna przeszła po latach starań. A że w końcu się udało, to daje nam nadzieję, że nawet jeśli czasem już się myśli, że koniec, nie uda się, to cuda się zdarzają! Ale komu ja to mówię.
Sory za te bluzgi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 16:32
kr0pka lubi tę wiadomość