Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aniacicha nie no az tak to nie jest dam rade na pewno jakos bo az ponad 2 lata juz jak dalej nic wiec wiesz bym zwariowala ale tak nie jest nawet ostatnio pieska mam zeby zapomniec o wszystkim i tak sie stalo do momentu az te plamienie dziwne sie nie pojawilo tak wszystko od nowa sie zaczelo ale mam nadzieje ze przejdzie i dalej bede walczyc choc przestane tak o tym myslec ciezko bedzie ale co zrobic nie przyspiesze tego niestety...
-
nick nieaktualny
-
Natalii00 zgodzę się z koleżanką z którą się trochę pożarłaś , że tak powiem , ze dziwnie te komentarze zostały odebrane , nie miło po prostu ...strasznie nie miło .
ALe przejmować się nie bede , Twoja sprawa , Ja Tobie życze powodzenia mimo wszystko .sylwiaśta159, Aganeska, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
Natalii00 wrote:ja juz trace nadzieje ze sie uda chyba ze partnera zmienie to na pewno szybko bym zaskoczyla czuje...
wiesz co? te Twoje wypowiedzi na prawdę brzmią dziwnie. Zdaje mi się, że aniacicha ma rację z tym psychologiem albo taka Twoja natura po prostu.
Ta wypowiedź brzmi tak, jakby Twój facet był przeznaczony Tobie do (sorry za wyrażenie ale tak to rozumiem) zrobienia dziecka, a potem róbta co chceta.
To może idź na lewizne i nie będziesz miała problemu.
Poza tym, to w jaki sposób napisałaś komentarze w kierunku Zakręconej to mnie też nie przypadły do gustu. Dam Ci radę jeśli nie chcesz, żeby ktoś się bezpodstawnie do Cb przyczepiał. Albo formułuj treść tak, by każdy nie odbierał jej tak, jak akt desperacji pomieszanej ze złośliwością i zazdrością, albo po prostu przemilcz. Jeśli nie umiesz powstrzymać wypowiadanych słów zacznij sobie pisać pamiętnik.ZakręconaOna, sylwiaśta159, kr0pka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kobity ja jutro kolejna beta i kolejny strach mnie dopada
I co wynik dopiero poznam w pon nie wiem jak ja wytrzymam
Mam nadzieje że przyrost bedzie
Dziś byłam po receptę i mega lekramówa leków no i oczywiście mamuna poszła
Za parę tabletek ceny żal. pl
Polska... -
Zakrecona alez cudowna wiadomosc ) garatuluje z calego serca,cieszie sie przeogromnie,rosnijcie zdrowo
Natalii tez Twoja wypowiedz do Zakreconej odebralam podobnie jak dziewczyny,jeszcze wczoraj tak pisalyscie o testowaniu a jak sie okazalo,ze zakreconej sie udalo Tobie nie to od razu dziwny tekst:"Łatwo sie mowi......" bylo to nie na miejscu.Powinnas cieszyc sie razem z Zakrecona,ze jej sie udalo i miec w swiadomosci,ze byc moze kolejna osoba ktorej sie uda to bedzisz Ty, zycze Ci tego z calego serca.
Naali witam Cie serdecznie
Ja obecnie staram sie "pierwszy raz"
Wczoraj z komorki napisalm posta,ale nie wiem czemu wyslalo mi tylko jedno zdanie i to bylo juz tak kolejny raz.Aganeska, sylwiaśta159, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej moje kobitki :-* nie mogę już spać, wolne w pracy a ta godzina i Ja juz na nogach, powtórzyłam test żeby sprawdzić czy trafny tamten nie był ale wyskoczyly mi odrazu tlusciutkie dwie kresunie no dokładnie, forum jest po to by się wspierać, kibicować i dalej walczyć o marzenia a nie być niemiła osoba i zazdrość w ten sposób przejawiać do kogoś...
sylwiaśta159, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,nadgoniłam Wasze posty z rana,teraz pije kawkę, i leeeniwa niedziela;)
Natalii00 wrote:najlepiej mowic wtedy kiedy się uda!
Ty też koleżanko na pewno pochwaliłabyś sie że wyszedł Ci pozytywny test,nawet jeszcze przed betą i skakałabyś z radości jak każda, i myślę że źle byś się czuła jakbyśmy Ci napisały coś z stylu "Powiedz nam dopiero jak się potwierdzi,bo to że Ci wyszedł pozytywny test nie oznacza ze jesteś w ciąży" ( myślę ze już byś po takim komecie nie była do końca szczęśliwa)
-
nick nieaktualny