Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:Hej moje kobitki :-* nie mogę już spać, wolne w pracy a ta godzina i Ja juz na nogach, powtórzyłam test żeby sprawdzić czy trafny tamten nie był ale wyskoczyly mi odrazu tlusciutkie dwie kresunie no dokładnie, forum jest po to by się wspierać, kibicować i dalej walczyć o marzenia a nie być niemiła osoba i zazdrość w ten sposób przejawiać do kogoś...
czekamy czekamy czekamy:DGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Hej dziewczyny Koleżanka już chyba nie przyjdzie, pewnie głupio jej się zrobiło. Jedno co zrobiła, to ciśnienie mi podniosła a to dobrze bo od rana miałam niskie
Miłej niedzieli życzę i beztroskiej przede wszystkim
aniacicha czekamy -
Mnie się zrobiło troszkę nie miło, że ktoś przejawia taka nienawiść i zazdrość do ludzi którym się udało... Ale zlewam to ciepłym moczem jak to się mówi, tez sądzę że już nie zawita. Ojj miła miła niedziela, mój na 17 sta do pracy i sama zostaje za to ja ruszam jutro a tak mi się nie chce
-
No powiem Ci, że mimo iż nie tyczyło się to do mnie to mnie wkur... panienka Ale to co miałam jej do powiedzenia to powiedziałam, mam nadzieję, ze przeczytała. I masz rację lej na takie teksty. My się cieszymy razem z Tobą
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySą ludzie i ludzie. Wazne zeby otaczac sie tymi dobrymi:) zachowala sie niestety bardzo źle. Ale nawazniejsze ze my sie cieszymy Twoim szczęściem:) a resztą zbednych komentarzy nie ma co sie przejmowac. Trzymam kciuki za wasze bety i czekam na wiadomości:)
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
nick nieaktualnyNatalii00 wrote:mam to gdzies szczerze mowiac co piszecie! nie mam zamiaru tu wchodzic bo wieje nuda! hahah
Natalii00 wrote:wiec wysylalm srodkowy palec hahah pozdro
Bez pozdrowień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 11:34
ZakręconaOna, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
OvuFriend
-
ZakręconaOna wrote:Pewnie , że nie ma czym
Pewnie , ze najważniejsze , ze My się rozumiemy i , że jesteście kochane na tyle by cieszyć się ze mną a nie mieszać mnie z błotem z zazdrosciGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczko nie zapomniałam ;> juz tam wchodze i nadrabiam i udzielam się haha , wybacz
Natalii00 to jeżeli tak jebią Cie nasze komentarze i jesteś aż tak bezczelna , ze obrażasz tutaj wszystkich z powodu swojej zazdrości to po prostu WYPIERDALAJ !
grzecznie mówiąc , nie jesteś tu nikomu do szczęścia potrzebna więc myślę , ze nawet zaglądanie na ten watek w Twoim przypadku nie ma sensu , chociaż rób co chcesz
Tylko , żebyś nie pękła z zazdrości jak kolejnej się uda a Tobie nie bo jeszcze faktycznie męża zmienisz dla dziecka , prostakuAganeska, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
O kuuuurde ale mnie omineło ahaha
hejo kochane !!!!!!
Gratuluje z całego serducha zakrecona ona i aniacicha coś pieknego !!!!! Ciesze sie razem z wami !
Wczoraj odebraliśmy książke dla dzieci ,która wymyślił mój mąż... piękna ! Teraz czas poszukac wydawcy hihi ktoś chętny ?