Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
mamy czas ... on nie goni nas ! Miło tak poschizować z grupą wspaniałych dziewczyn i ciesze sie... korzystam z tego ... Ja trzymam za Twoje efekty kciukibardzo bardzo mocno !
-
Ja dopiero od 3 miesięcy zaczęłam odczuwać bóle owulacyjne. W tym miesiącu miałam plamienia w czasie dni płodnych, nigdy tak nie miałam i się z początku przestraszyłam o co do cholery chodzi. Dopiero jak poczytałam, że takie plamienia to norma to się uspokoiłam a nawet ucieszyłam. Pomyślałam: może w końcu coś się ruszy. No ale niestety, nie tym też razem... ale coś czuję, ze wszystko idzie ku dobremu. Jeszcze zobaczymy co mi lekarz powie po monitorze.
Brałam duphaston mimo, że mój progesteron jest w normie i był. Ale może to on wspomógł u mnie owulkę? Nie wiem... -
uhuhu huhu straszliwie straszne ! A już mówilam ze "odpuszczam"itp ... ehhh warto myśleć się się udało bo pozytywne myślenie jest bardzo ważne ! Wiem wiem... rozczarowanie - ale one jest zawsze bo w głebi nas siedzi tak czy siak mała iskierka nadzeji ... wiec czemu nie myśleć " teraz napewno mi się udało " !
Aganeska, Charlottka_93, Shibuya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mój kochany teraz sobie śpi coś go bierze znowu jakieś grybsko,jutro do pracy nie idzie tylko do lekarza, już samo to że jest chory,osłabiony to i plemniczki osłabione,ale jak dostanie leki od lekarza a co najgorsza antybiotyk to myslicie ze możemy starać się w tym miesiącu czy to nie wskazane?
-
baby1991 wrote:A mój kochany teraz sobie śpi coś go bierze znowu jakieś grybsko,jutro do pracy nie idzie tylko do lekarza, już samo to że jest chory,osłabiony to i plemniczki osłabione,ale jak dostanie leki od lekarza a co najgorsza antybiotyk to myslicie ze możemy starać się w tym miesiącu czy to nie wskazane?
z tego co słyszałam podczas brania antybiotyków podobno lepiej poczekać ze staraniem o dzidzie bo nawet jeśli się uda to dzieciatko może chorować to co słyszałam staram się przekazać
pozdrawiam1 cykl starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi również Was miło poznać wszystkie Cieszę się że jest specjalny wątek dla młodych staraczek w końcu nikt mi nie mówi, że jeszcze mam czas, ze jeszcze za wcześnie itd. ponadto przyda mi się wsparcie innych kobietek pragnących zostać mamusiami.
W Anglii gdzie obecnie mieszkam nie mam niestety nikogo takiego.. większosc moich znajomych w moim wieku uważa ze maja jeszcze czas, a teraz chcą się bawic albo robić karierę i nie rozumieją zbytnio moich pragnień..inaa lubi tę wiadomość
-
Mam nadzieję, że z nami będzie Ci miło . Ja jestem tego zdania, że jeśli chcesz i czujesz już potrzebe bycia mamą i warunki Ci na to pozwalają to nie ma ograniczenia wieku( mówie tutaj o dorosłych kobietkach). Każdy w innym momencie swojego życia do tego " dorasta" .
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Witam nowe staraczki:) odrazy życzę powodzonka jak najbardziej .
Charlottka to widzę , ze mieszkasz tak samo jak Ja w Anglii
Kuzwa wrocilam z miasta bo taki zarabalo deszczem ze z zimna nocha nie czulam ...
Baby oby nie dal antybiotyku bo dokładnie czy kobieta czy mężczyzna biorąc antybiotyk powinni 2/3 miesiące w staraniach odczekać bo jak zajdzie się to może być problem lecz nie musi , antybiotyki działają długo dość... Niestety wiem to od lekarza bo po poronieniu powiedział ze i moje antybiotyki ktore brała 2 miesiące wczesniej mógły być przyczyna lecz nie musiały tak na prawdę . trzymaj kciuki ! Poleca go czosnkiem itp , domowe sposoby Sa najlepsze przecież; pinaa lubi tę wiadomość