Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania jeszcze za wcześnie mimo wszystko jak masz mniej więcej tydzień do okresu , wstrzymaj się parę dni:)
Inaa no nie ładnie się tak denerwowac , malzona po łbie jak wróci !!! agnesia to obys byla następną ! :* snowithe zatestuj:)snowhite lubi tę wiadomość
-
blue-eyed wrote:Hej dziewczyny, miałyscie kiedykolwiek w dzien przed lub w dniu owulacji skurcze, takie typowe miesiaczkowe? Ja zawsze miałam wyczuwalne okolo 5-6 dpo, ale ten cykl jest jakis dziwny...
-
nick nieaktualnyBlue ja tak miałam kilka razy właśnie w okolicach owulacji,takie skurcze ze niemoglam nawet stanąć,ale trwały może kilkanaście minut i cisza
Przed okresem dziewczynki tak jak pisalam wczesniej miałam delikatne swędzenie i pieczenie w trakcie okresu wszystko ustało,teraz sexilam się z małzem i znowu czuje taki lekki dyskomfort pieczeniowy :p nie wiem co to kurna no:\ -
nick nieaktualnyArturowa no nawet mi nie mów,ja prze pol roku leczylam kiedyś infekcje,tak bolalo ze siedzieć się nie dalo ,ale to chyba od gumek bo odkąd nie używamy to jest spokoj,a tu dzisiaj taki dyskomfort,eh,napomne o tym ginowi na wizycie,chyba ze mi całkowicie przejdzie;)
-
Dziewczyny cos Wam powiem.... Od krotkiego czasu z Wami jestem a juz się uzaleznilam od Was :-* każda wolna chwile wpadam na forum z ciekawością co tam u Was może jakieś dobre nowinki itp. A i super się z Wami pisze nawet mój mąż zauważył bo mówi ze jak nie siedzę na laptopie i cos tam klikam to lece na tablet hehe, jemu tez muszę udostępnić laptop bo się wieczorami zanudzi jak ja się rozsiade hehe fajne dziołchy z Was. O i tyle he he
ZakręconaOna, Aganeska lubią tę wiadomość
1 cykl starań -
nick nieaktualny
-
Czesc Rybki :*
Ta cala Natii czy jak jej tam trzeba zlac zółtym falistym moczem!!!
Witam wszystkie nowe staraczki :*
Kurcze jakos za szybko mi ten weekend zlecial ja dzis bylam kupic dywan,poniewaz w sobote przyjechal moj cudowny naroznik wiec zachcialo mi sie tez nowego dywanu kurtke wiosenna siostra kupila mi w Niemczech w New Yorker delikatny roz,pikowana jest boska
Inna witaj w klubie ja tez tego wszystkiego nieogarniam mi kalendarzyk wyznaczyl zielone krateczki od 9-14 a wczoraj 15 dnia dostalam sluz plodny no chyba,ze wczesniej tez byl ale mniej nie wiem.W kazdym badz razie codziennie dzialamy.Za 10 dni mam wyznaczona @ oby nie przyszla
ZakreconaOna jak chcesz wrzucic foteczke to wejdz na www.przekazywarka.pl tam wstaw zdjecie,skopjuj link ktory Ci sie pokaze i ten link wklej tutaj na forum i wyswietli sie zdjecie
buziaki :* -
ZakreconaOna ja wczoraj zrobilam koktajl:banan,kiwi,zielona herbata natomiast dzisiaj sok wyciskany z pomaranczy,kiwi i ananas.
czy Ty polecalas mi siemie lniane?? jezeli tak to mozesz mi napisac jak je przyrządzasz ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 20:44