Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Inna to On pisze z jakas laska???z tego co piszesz to wywnioskowalam,ze miedzy Wami jest cos nie tak jak powinno byc.Tak jak pisalam wczesniej tylko szczera rozmowa pozwoli Wam na podjecie jakichkolwiek dzialan.
AlaMat witaj,trzymam kciuki -
ja też darze do szczerej rozmowy ktorej nie osiagnelismy od 4 lat .. bo nagle ja wymyslam.. a on chce po południu spac.. potem patrzy na youtuba i głupie filmiki potem wystarczy ze mnie pocałuje z litosci i to wystarcza.. uwierzcie ze nie mozemy powaznie porozmawiac... boze jak wiecie cos o jakims pokoju czy kawalerce na slasku to błagam o kontakt... musze to zmienic i to od dzisiaj bo nie udowodnie mu ze teraz z kims sie puszcza np...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 22:14
-
Kurcze Inaa ... tak po krótce poczytałam i nie dobrze się dzieje. Musisz mu pokazać ,że też masz coś do powiedzenia.. nie może tak Cie traktować .. Może na początek powiedz mu,że skoro nie chce z Tobą w końcu normalnie poważnie porozmawia i nie dojdziecie do porozumienia to będziesz musiała się wyprowadzić bo po prostu tak nie uciągniesz..
może to na niego podziała -
wiem ,że zamiast tutaj ( bo tutaj jest atmosfera narodzin , zafasolkowania itp.) powinnam się udzielac na forum złamanych serc , ale jakos dzisiaj sie przelała czara goryczy jak jeszcze rano chciałam ciązy tak teraz nie wiem ... oczywiscie to byłby mój wielki cud pośród tego wszystkiego i wiem ze miałabym na kogo liczyc a fasolka zawsze na mnie... chociaz nie chciałabym powtarzac mojego dziecinstwa fasolce ktorej zawsze chciałam zapewnic ten lepszy byt... kochane... dziekuje ze jestescie ...
-
AlaMat wrote:Kurcze Inaa ... tak po krótce poczytałam i nie dobrze się dzieje. Musisz mu pokazać ,że też masz coś do powiedzenia.. nie może tak Cie traktować .. Może na początek powiedz mu,że skoro nie chce z Tobą w końcu normalnie poważnie porozmawia i nie dojdziecie do porozumienia to będziesz musiała się wyprowadzić bo po prostu tak nie uciągniesz..
może to na niego podziała
tylko najgorsze jest to ze on mnie zlewa bo wie ze nie mam sie gdzie wyprowadzic... wiecie o co chodzi .. czuje władze... jest corazto agresywniejszy.. bo gdzie pojde..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 22:22
-
Torunianka wrote:To może najpierw zacznij od poszukania jakieś pracy. Pózniej bd łatwiej z znalezieniem mieszkania. Wiedząc ile miesięcznie bd można wydać.
szukam juz 3 miesiace... -
uwierz ze to straszne bo wyobraz sobie ze codziennie czekasz z obiadem wysmienitym humorem i codziennie słyszysz.. hej .. a co dzisiaj robiłas? aaa opierdalałas sie..
serio juz mam dosc... piszac to wam płacze ... a jego nadal nie ma.. przytylam .. czuje sie straszna... nie mam teraz nokogo oprocz was... bo kiedys kazał mi sie odsunac od wszytskich na tyle ze teraz nie napisze po 22 do kogos i nie opowiem o moich problemach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 22:32
-
co ja moge w tej sytuacji... to najgorsze.. nie chce zeby tak gadał.. ale co ja teraz moge uczynic .. nie mam grosza nie mam gdzie isc.. nawet jakbym sie postawiła to co zwojuje... 2wezme rzeczy i .. rozłoze je na klatce? to mnie tak blokuje ze nie macie pojecia .. bo najgorsza jest ta swiadomosc... ze nie ma sie gdzie podziac i musze siedziec cicho
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 22:37
-
Biedroneczka29 wrote:ZakreconaOna ja wczoraj zrobilam koktajl:banan,kiwi,zielona herbata natomiast dzisiaj sok wyciskany z pomaranczy,kiwi i ananas.
czy Ty polecalas mi siemie lniane?? jezeli tak to mozesz mi napisac jak je przyrządzasz ?inaa, AlaMat lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny polecacie coś na wspomaganie płodności ?
Ja narazie łykam tylko kwas foliowy , słyszałam ,że selen z witamina e dobrze też działa.
jestem ciekawa czy ten żel Conceive Plus spełni swoją rolę bo do tanich nie należy ok 80 zł za niego zapłaciliśmy (tj. 8 aplikatorów ) -
Inaa jestem w szoku jak nadrobiłam posty . Kochana nie znamy się osobiście ani na forum za długo nie piszemy ze sobą ale po rozmowach nawet paru z Tobą zdąrzyłam zauważyć , ze jestes mega wartosciową osoba o cudnym serduszku , stać Cie na kogoś lepszego ...
Nie wyobrażam kochanie sobie takie zachowania mojego D wobec mnie , przede wszystkim te kłamstwa na fb , spotkanie na " piwo " z jakąś klientką , co to ma znaczyć w ogole ... ma kobiete , mógl i Ciebie wziasc na to piwo , czy co nie wiem wstydzi się czy nie wie tamta o Tobie ? Wybacz ale masz mega chujowego faceta , jezeli nie chce rozmawiac powiedz mu , ze myślisz nad rozstaniem się ale pokojowym , bez awantur ... w tym czasie szukaj dalej czegoś , Ja nikogo na śląsku nie mam ani nie znam więc nie pomoge chociaż bardzo bym na prawde chciała ... eh kochana jak wszystko potrafi sie zjebać w zyciu w jedna minute !!! Ale Ty musisz być silna i nie załamywać się , znajdziesz sobie milion razy lepszego faceta i przede wszystkim faceta ktory bedzie Cie szanował a nie obrażał na każdym kroku , faceta przez ktorego bedziesz płakała ze szczescia a nie z przykrości ... -
AlaMat wrote:Dziewczyny polecacie coś na wspomaganie płodności ?
Ja narazie łykam tylko kwas foliowy , słyszałam ,że selen z witamina e dobrze też działa.
jestem ciekawa czy ten żel Conceive Plus spełni swoją rolę bo do tanich nie należy ok 80 zł za niego zapłaciliśmy (tj. 8 aplikatorów )
Biedroneczko superaśnie !! :* -
ZakręconaOna wrote:Ja to w ogole za żelami nie jestem ;>
Biedroneczko superaśnie !! :*
My niby też , ale czytaliśmy dużo pozytywnych opinii na temat tego żelu i postanowiliśmy spróbować, jeżeli teraz z tym żelem nie wyjdzie już raczej nie zdecydujemy się na niego -
ZakręconaOna... kochana ja to teraz mam obraz siebie jako nieudacznika i czesto sie tez zastanawiam ze cos ze mna jest nie tak.. dziekuje za cieplutkie słowa kochana... dodały mi otuchy... jednak nadal zastanawiam sie jak jutro przyjdzie co powiedziec.. jak zareagowac... narazie jestem u kresu...
edit:
wiele razy mowiłam ze koniec.. ze odchodze a on sie tylko smieje bo wie ze nie mam dokad... i nigdy nie doszło do skutku .. wiec teraz tez pomysli ze to zart....Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 22:58