Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
no pewnie , drogie są okropnie więc jak nie wyjdzie to nie ma sensu inwestować ... wiesz no nie musi wyjsc za 1 razem tez fakt faktem ale jednak mnie osobiscie jakos one nie przekonały nigdy a wrecz duzo naczytalam sie , ze one w jakims stopniu plemniki zabijaja a nie pomagaja im dotrzec no ale to tez co człowiek to opinia
-
najgorsze jest to ze o tej godzinie juz nie ma autobususow busow i pociagow z katowic do rybnika... wiec pewnie u kogos został.. teraz pytanie czy u niej .. ;(
ja o niczym wspomagajacym nie słyszałam bo od sierpnia dopiero zaczelam jakiekolwiek starania a teraz to juz znowu nie sa mi chyba potrzebne wiec nie pomoge
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 23:00
-
inaa wrote:ZakręconaOna... kochana ja to teraz mam obraz siebie jako nieudacznika i czesto sie tez zastanawiam ze cos ze mna jest nie tak.. dziekuje za cieplutkie słowa kochana... dodały mi otuchy... jednak nadal zastanawiam sie jak jutro przyjdzie co powiedziec.. jak zareagowac... narazie jestem u kresu...
A męzusia bym ustawiła do pionu , wiesz Ja to jestem wybuchowa dosc ale mimo wszystko bym powiedziała na Twoim miejscu , ze wiecej nie pozwolisz sobie na pomiatanie Twoja osoba bo jednak jestes cos warta ! i na klamstwa , jak mu zle z Toba to uwalaniasz siebie i jego i teraz moze spotykac sie ze swoimi kolezankami , nie szanuje cie to nie bedziesz takim człowiekiem , grzecznie i kulturalnie odejsc ... a Ty nie mozesz miec siebie za nieudacznika , roznie w zyciu bywa ... jedni maja prace , drudzy nie ale to nie znaczy ze ktos jest nie udacznikiem ... taki przybrałaś sobie obraz siebie bo bylas ciagle krytykowana i opluwana , ze tak powiem i dlatego ... maz zamiast Cie dowartosciowac to mieszał z błotem ale Ty jesteś silna na pewno i otrząśniesz sie i podniesiesz z tego wszystkiego i wyjdziesz na tym tysiac razy lepiej az bedzie patrzył i nie dowierzał ze tak sobie dobrze radzisz bez niego , ze jestes jednak cos warta a nawet bardzo wiele !! uwierz w siebie -
ZakręconaOna wrote:Czuje się tak samo zaczeły mnie dzisiaj troszkę sutki pobolewac przy dotyku i mam mega ochote na truskawki i pomarańcze a takto wszystko tak samo .
a powiedz mi jecsze jedno:-) a piersi masz na razie takie same jak mialas czy czujesz ze są pełniejsze i wrażliwsze?? -
inaa przede wszystkim starania tutaj sensu nie mają już ... a to On na noc do domu jeszcze nie wroci ? Wiesz co na prawde ! Jebać takiego faceta i powiem tutaj to głośno !!! nie dowiesz sie czy u niej czy gdzies indziej ale jest strasznym dupkiem ...
-
KASIKK wrote:a powiedz mi jecsze jedno:-) a piersi masz na razie takie same jak mialas czy czujesz ze są pełniejsze i wrażliwsze??
-
ZakręconaOna wrote:inaa przede wszystkim starania tutaj sensu nie mają już ... a to On na noc do domu jeszcze nie wroci ? Wiesz co na prawde ! Jebać takiego faceta i powiem tutaj to głośno !!! nie dowiesz sie czy u niej czy gdzies indziej ale jest strasznym dupkiem ...
Zgadzam się w 100% jest totalnym dupkiem ... -
AlaMat wrote:Ojj niee pardąsiu nie zrozumiałyśmy się 3 cykl się staramy a z żelem 1 cykl
Tylko , ze u mnie problemy ze zdrowiem , moja przyjaciolka z mezem całkowicie przebadani zdrowi starali sie 10 miesiecy takze spokojnie glowa do gory i działajcie dalej -
ZakręconaOna wrote:W ogole to u mnie było tak , ze ze 4 dni przed testowaniem miałam ciężkie piersi a na anstepny dzien wszystko znikneło , miałam wrażenie , ze sa takie troszkee pełniejsze ale nie za mocno , dopiero tak jak mowie dzis zaczynaja mnie cmic sutki ale nie całe piersi
a teraz ja ja : powiedz mi ZakreconaOna miałaś przed spodziewana @ śluz ? Ja nigdy nie miałam zawsze było sucho a tym razem jest inaczej -
AlaMat wrote:a teraz ja ja : powiedz mi ZakreconaOna miałaś przed spodziewana @ śluz ? Ja nigdy nie miałam zawsze było sucho a tym razem jest inaczej
-
ZakręconaOna wrote:Kremowy , teraz mam natłok kremowego też , nawet jak sie podcieram do taki kremowy glutek wychodzi czasami hahaha
no to powiem Ci ,że dałaś mi nadzieje Ja też mam kremowy ... czasami mniej czasami więcej a teraz czuję tak jakbym @ miała tyle tego jestWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 23:10
-
dzieki zakreconaOna... płacze czytajac to co do mnie piszesz... uczyłam sie kiedys o syndromie ofiary i ty mi uswiadamiasz ze chyba to mnie tez dotyczy.. uprawialismy seks i tak jak napisałam... zadnym groszkiem nie pogardze bo moge miec wyrzuty do meza, ale dzidzius nigdy nic nie jest winien i bede kochac ponad wszytsko jakby sie przeydazył z tego wszystkiego.. jeszcze raz dziekuje ... !