Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
AlaMat wrote:no to powiem Ci ,że dałaś mi nadzieje Ja też mam kremowy ... czasami mniej czasami więcej a teraz czuję tak jakbym @ miała tyle tego jest
-
ZakręconaOna wrote:Kochanie kremowy śluz jest po owulacji odrazu wiec moze byc to roznie , tak samo jest w ciazy jak i przed okresem także ze sluzu tak na prawde nigdy sie nie dowie czlowiek czy jest ciaza , czekaj cierpliwie zycze Cid woch kreseczek
tak tak po owu już miałam śluz .. teraz na kilka dni przed @ powinnam mieć sucho jak zawsze a tu zdziwko. No ale poczekamy zobaczymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 23:13
-
inaa wrote:dzieki zakreconaOna... płacze czytajac to co do mnie piszesz... uczyłam sie kiedys o syndromie ofiary i ty mi uswiadamiasz ze chyba to mnie tez dotyczy.. uprawialismy seks i tak jak napisałam... zadnym groszkiem nie pogardze bo moge miec wyrzuty do meza, ale dzidzius nigdy nic nie jest winien i bede kochac ponad wszytsko jakby sie przeydazył z tego wszystkiego.. jeszcze raz dziekuje ... !
inaa lubi tę wiadomość
-
ciężkie to jest ... ale kurde.. masakra.. chyba skocze sobie po fajki .. chodź szkoda mi bo mam 1 km a juz nie paliłam 3 tyg... tak dzisiaj jest mi ciezko... kochane moje najukochańsze ... ciesze sie ze was mam ... serio... jestecie jedyne... ! Dziękuję i zycze Wam miych snów.. bo ja i tak dzis nie zasne... dziekuje jeszcze raz.... ~!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 23:28
-
nick nieaktualnyInaa dziewczyny napisały już wszystko co ja też bym Ci napisała. Chociaż może porozglądaj się może za jakimś ośrodkiem rodzinnym, fundacją, jest pomoc dla kobiet z przemocy domowej w Twoim wypadku psychicznej przemocy. Pomogą Ci się otrząsnąć, znaleźć prace i zazwyczaj oferują też schronienie oraz pomoc prawniczą przy rozwodzie. Jeżeli naprawdę czujesz że musisz odejść to szukaj w swojej okolicy. Nie musi wiedzieć gdzie odeszłaś... Pokaż mu na ile Cię stać i że znasz Swoją wartość! Niestety niektórzy faceci nie potrafią docenić tego jak kobiety się dla nich poświęcają chociaż tacy faceci to zwykłe dupki. Trzymam kciuki abyś była silna, bo wierze w to że sobie poradzisz.
inaa, AlaMat, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez uciekam spac bo rano trzeba wstac.
ZakreconaOna a u mnie wlasnie truskawki leza na stole i zjadlam dwie i jakos nie mam ochoty,moze dlatego,ze wypilam szklanke koktajlu i siemie lniane.
Inna Słonce pamietaj,ze po burzy wychodzi slonce i ze tego kwaitu pol swiatu.Skoro Cie nie docenia i traktuje jak traktuje to niech spada dupek!!!!
AlaMat trzymam kciuki za dwie kreseczki
Kolorowych Snow :*