Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyShibuya wrote:nie, ja nie biorę dupka, ale nie przypominam sobie, żeby mnie bolały piersi kiedykolwiek i podbrzusze tak dziwnie - może obie zafasolkowałyśmy
postanowiłam w piątek zrobić test - to będzie 10 dzień po owulacji, mam nadzieję, że wytrzymam i że wyjdzie pozytywny czego Tobie również życzę
życze nam tego ale dzisiaj ta jedna kreska troche mi osłabiła zapał, poczekam z tydzień i zobacze co bedzie. ale jeśli @ ma przyjść to mam nadzieję, że zrobi to szybko.Shibuya lubi tę wiadomość
-
snowhite wrote:życze nam tego ale dzisiaj ta jedna kreska troche mi osłabiła zapał, poczekam z tydzień i zobacze co bedzie. ale jeśli @ ma przyjść to mam nadzieję, że zrobi to szybko.
snowhite lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Hej dziewczynki moje ale się rozpisałyście niesamowicie.
Witam nowe kobiety
Aniacicha inaczej być nie mogło Cieszę się Twoim szczęściem.
Shibuya test owulacyjny jest pozytywny kiedy kreska testowa jest taka sama albo ciemniejsza od kontrolnej.
Snowhite ja biorąc duphaston miałam pobolewania jajników i podbrzusza. Piersi okrąglejsze, pełniejsze. Teraz, kiedy go nie biorę, staniki mi odstają dosłownie.
Inaa za jaja go i przez okno!!! Chciałabym Ci pomóc ale jedyną radę jaką mogę Ci dać i która skutkuje to tak : rozmowy są skuteczne, przynajmniej skuteczniejsze przy stole. Nigdy okrągłym ale prostokątnym na przeciwko siebie. Dlatego m.in. przesłuchuje się tak na policji, u psychologa etc. Przede wszystkim nigdy nie rozmawiajcie w łóżku na ważne tematy. Odreaguj najpierw emocje, dopiero wtedy przysiądź do rozmowy i weź się w garść, nie daj po sobie poznać, że jesteś słabsza, bądź zdeterminowana. Kolejna ważna sprawa : nigdy nie gróź niczym kilka razy jeśli wiesz, że do rezultatu z Twojej strony nie dojdzie. To jest jak z dzieckiem. Chcesz dziecko ukarać i mówisz "jeśli nie będziesz grzeczny, zabiorę Ci zabawkę". Ale dziecko nigdy nie będzie posłuszne jeżeli powtarzasz to w kółko, bez końca. Stajesz się wtedy niesłowna, niewiarygodna. Taką czynność można powtórzyć 3 razy, za 4 wprowadzasz swoje słowa w czyn. To moje rady jakich nauczyłam się na psychologii.
Co do pracy zarejestruj się na jobman.pl wiele nie płacą, czasem można się załapać na 2 prace, umowy zlecenie bo jest to firma pracy tymczasowej i zlecają pracowników różnym sieciom handlowym. Ja tak kiedyś pracowałam. Na kasie a potem na odzieży f&f. Można zdobyć doświadczenie i bogatsze CV dzięki temu.
Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysnowhite- ja biore własnie duphaston,i jestem 3 dzień na nim,wczoraj miałam owulacje działałam poczekam do 10dnia brania duphastona i pojde na bete bede wiedzieć mam nadzieje odrazu na czym stoje,bo mi lekarka mowila że robić test dopiero po 4dniach od odstawienie duphastonu,a ja z ciekawosci bym umarła dlatego zrobie bete i progesteron na wszelki wypadek jaki mam.
Więc może tez idź na bete a nie katuj się testami -
Dziękuję kobietki za cenne rady dla mnie... :* ! Jesteście nieocenione :* ! Ja siedze zamknieta w pokoju po dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugiej nocy w aucie. Poszlam się kąpać i widziałam śniadanie dla mnie zrobione, ale go nie rusze.... mama pewnie do niego dzwoniła :> co sie jeszcze działo masakra... ma sa kra. Dzisiaj bede szukac jakiegos hotelu jak oczywiscie da ma jakis grosz.
Aniacicha piękna betka, gratuluję !!!! :* !!
Shibuya mówią, że jeśli w okresie poowulacyjnym test lh ma 2 kreski to moze to oznaczac ciąże, ale ja bym poczekała do testu ciążowego... wiem ze nie da sie w takiej sytuacji nienakrecac, al mnie kiedys tez wyszło tak jak tobie, a groszka niestey nie było... życzę ci z całego serducha żebys za te 7 dni widziała dwie grube krechy hihiShibuya lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypatkakrk wrote:snowhite- ja biore własnie duphaston,i jestem 3 dzień na nim,wczoraj miałam owulacje działałam poczekam do 10dnia brania duphastona i pojde na bete bede wiedzieć mam nadzieje odrazu na czym stoje,bo mi lekarka mowila że robić test dopiero po 4dniach od odstawienie duphastonu,a ja z ciekawosci bym umarła dlatego zrobie bete i progesteron na wszelki wypadek jaki mam.
Więc może tez idź na bete a nie katuj się testami
mi lekarz kazał po 8 dniach od dostawienia więc w ogóle wyrwałam się przed szereg a z betą to Ci powiem że mi się po prostu troszeczkę nie chce mam lenia i wolę poczekać jeszcze te kilka dni -
wrócił koło 2 chyba... no i powiedziałam ze ma mi adac karte, albo kase . Powiedział ze nic nie mam ... ja nalegałam dalej ... trzepnął mnie i położył się spać, ja ze złości troszke porzucałam rzeczami wzięłam psa i poszłam do auta.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inaa wrote:wrócił koło 2 chyba... no i powiedziałam ze ma mi adac karte, albo kase . Powiedział ze nic nie mam ... ja nalegałam dalej ... trzepnął mnie i położył się spać, ja ze złości troszke porzucałam rzeczami wzięłam psa i poszłam do auta.
Może się opamięta i zrozumie co zrobił...Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualnyinaa wrote:wrócił koło 2 chyba... no i powiedziałam ze ma mi adac karte, albo kase . Powiedział ze nic nie mam ... ja nalegałam dalej ... trzepnął mnie i położył się spać, ja ze złości troszke porzucałam rzeczami wzięłam psa i poszłam do auta.
Uciekaj od niego zostaw go i niech poniża kogoś innego najlepiej siebie. Jest gówno warty gdyby mój A. mnie uderzył widział by mnie ostatni raz w życiu! Kobiety nie dajcie się poniżać żyjąc z takim tyranem dajesz mu przyzwolenie na takie zachowanie, że je akceptujesz. Pomyśl że kiedyś może trzepnąć tak dziecko bo będzie nalegało na kupno lizaka. Zaraz postaram Ci się poszukać jakiejś pomocy fundacji. -
nick nieaktualny