Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymnie wszyscy gin i dziewczyny tutaj też mówili, że lutka/dupek blokują owulkę bo to przecież progesteron, a on nie bez powodu wzrasta dopiero PO owulacji
na pewno lutka, duphason nie jestem 100 % pewna, choć wyddaje mi się że też, bo to tez prg tylko nie naturalna forma ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 14:29
-
Dziewczyny Ja brałam teraz luteine i brałam ją 7 dni przed owulacja bo miałam pózną a i tak mi nie zablokowała i dzidzia rośnie
Inaa proszę Cie tylko nie bądź skarbie głupia , mój facet jakby mnie " trzepnął " to jakbym mu przyjebała to by chmury osrał , szukaj pomocy i wyprowadzaj się . Co to kurwa znaczy , zeby swoja żone uderzyć , teraz dokaldnie nie bolało a nastepnym razem nie daj boze zaboli , ktos kto uderzył raz zrobi to i drugi , frajer i tyle !!!!!! Ale się zezłościłam , wybaczcie za wulgaryzmy ! -
nick nieaktualny
-
ooo widzicie i właśnie dzięki Wam się wku... na mojego gin. Dawał mi duhaston nie wiem po co, nic nie stwierdził. I kazał brac od 14 do 25 dc. I się dziwi, ze ja w ciązy jeszcze nie jestem. I mi mówi, zebym się do kliniki zgłosiła. Ale ja twierdzę, że to można jeszcze po mniejszej linii oporu iść i dlatego mu powiedziałam, ze chce żeby sprawdził mi owulację.
Z drugiej strony, moja przyjaciółka na wyregulowanie miesiączek brała leki anty. Przestała od paru miesięcy bo zaczęli się starać o baby. Dostała od gina lutka i zaszła od razu. -
Ja brałam luteine od 16 dc bo dokladnie tak jak karolka mowi , lekarze mysla , ze kużwa u kazdej ksiazkowo ona przyjdzie ... a Ja miałam owulacje w 23 dc ... sylwiaśta ja brałam luteine na wywołanie @ bo to miałbyc cykl bezowulacyjny a przyszla owulka i dzidzius
-
nick nieaktualny
-
co ? hahaha boże tak wcześnie ? szalony chyba ten Twój lekarz lub lekarka .
Tak bezowulacyjny bo ja na usg byłam w 9 dc to nie było dominującego pęcherzyka a owulacja sama przylazła pierwsza chyba w zyciu naturalna w 23 dc wiec miała lekarka prawo jeszcze nie widziec a jest bardzo dobrym ginekologiem . -
nick nieaktualnyZAkrecona bo najkrotszy cykl mialam 21 dni wiec policzyla ze NAPEWNO mam fl 14 dni. ;/ Wiec sama ustalilam, ze biore od 3 wyzszej temp... monitoring mam od przyszlego cylku u nowego gina zaczynam od 10 dc. Swoja droga widze ze ty tez masz wysoko szyjke az do domniemanej @...? myslalam ze jestem ufoludem bo kazdy po owu ma nisko a ja az do okresu wysoko...
-
nick nieaktualny
-
Aaa dziewczyny gratuluje serdecznie :*
A nam staraczkom życzcie powodzenia w dalszych staraniach
Widzę,że tu mowa o moich starych przyjaciółkach Luteinie i Duphastonie,ja duphaston dostałam po poronieniu żeby się organizm ogarnął i doszedł do siebie,a teraz gin dał mi luteinę na wyregulowanie @ ale o dziwo w tym miesiącu sama przyszła bez zaproszenia
Mysia_24 -
karolka22 wrote:no własnie, mi w ostatnim cyklu owulacja przyszła w 33dc. I jakbym była na lutce to bym jej nie doczekała. I Niby masz krótki cykl, ale co z tego jak i tak w dupę mimo najszczerszych chęci.
Ogólnie podchodzę do tego tak, że co innego jak masz owu ale nie wyjdzie, a co innego jak nie masz owu. Bo wtedy nawet jak staniesz na rzęsach to w ciąże nie zajdziesz. dlatego czasem wolę późniejszą owulacje ale żeby była.
-
sylwiaśta159 wrote:ZAkrecona bo najkrotszy cykl mialam 21 dni wiec policzyla ze NAPEWNO mam fl 14 dni. ;/ Wiec sama ustalilam, ze biore od 3 wyzszej temp... monitoring mam od przyszlego cylku u nowego gina zaczynam od 10 dc. Swoja droga widze ze ty tez masz wysoko szyjke az do domniemanej @...? myslalam ze jestem ufoludem bo kazdy po owu ma nisko a ja az do okresu wysoko...