Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:Ale dla mnie luteina ani duphaston nie pomagają w zajsciu tylko po prostu na podtrzymanie ciazy są lub wywolanie @ ... Duphaston dawał Ci od 14 dc ; o a czemu tak wczesnie ? mialas wczesne owulacje potwierdzone monitoringiem ?
jeśli to się tyczyło do mnie pytanie to nie. Nie miałam wcześniej monitoringu. Na 1 wizycie mi dał od razu na dzień dobry -
sylwiaśta159 wrote:no to na jakiej podstawie gin stwierdził, ze cykl bezowulacyjny...dzizas, skąd oni się biorą... 9dc to przeciez poczatek , dominujacy moglabys miec rownie dobrze 15 dc...
-
Shibuya wrote:mi lekarz przepisał dupka na wywołanie okresu. Ale bałam się go brać i stwierdziłam, że jak nie dostanę okresu przez 3 dni najbliższe to go kupię. Ale okres dostałam, więc go nie brałam
-
Mysia24 szczerze? bezsensu... mam cykle regularne oprócz minionego a skoro dziewczyny piszą, ze niby dupek blokuje owulację a gin nie wie kiedy ją mam to tak na oko strzelanie to strata mojego czasu i pieniędzy.
Ale mam okres dziwny... 1dc jak pisałam jakiś glut. 2,3 krwawienie, dziś 4 koniec @
Czy to, że przestałam brać dupka tak mogło namieszać?
Sorry, za to że jakieś głupkowate może pytania zadaje. Proszę się na mnie nie złościć -
a ja właśnie 1dc miałam sam śluz leciutko podbarwiony. jak siadłam na kibelku to sięgał dna muszli, przeźroczysty i gumowaty taki. nie wiem czy powiedzieć o tym lekarzowi, czy będzie to głupie 10 mam wizyte, udało mi sie przełożyć
-
Hej dziewczyny Jak Wam mija dzień? Ja padam dziś na twarz, pierwszy dzień w nowej pracy, nogi mi wchodzą nie powiem gdzie plecy jakby mi walec przejechał, ale żyję!
U mnie jakiś suchy ten cykl... jeden dzień płodnego śluzu, częściej pojawiał się kremowy... nie wiem o co chodzi.. mam tylko nadzieję że wszytsko dobrze.. moze to przez ostatni stres?? W każdym razie nie opuszcza mnie pozytywne myślenie )
A jak u was?
Inaa czytałam Twoje posty i normalnie aż coś we mnie wrzało!! Jak tak można?! Jestem tutaj dopiero od wczoraj, nie znam Cię, ale to bez znaczenia, żadna kobieta nie zasługuje na to by ją tak traktowano!! Musisz pokazać mu gdzie jego miejsce, nie moze traktować Cię jak kogoś gorszego. Jesteś silną kobietą, na pewno, bo większosć z nas znajduje siłę gdy jej potrzebujemy! dasz radę! musisz mu pokazać że jesteś zdolna go zostawić i nie jesteś od niego wcale zależna! Żaden chłop nie jest ideałem, moj tez ma swoje grzeszki, ale jeżeli facet jest wstanie podnieśc ręke na kobietę to chyba coś tu nie gra!! Głowa do góry teraz Twój czas, zadbaj o siebie i swoje potrzeby!! Trzymaj się kochana! :* Wierzę w Ciebie ! -
Aganeska wrote:Mysia24 szczerze? bezsensu... mam cykle regularne oprócz minionego a skoro dziewczyny piszą, ze niby dupek blokuje owulację a gin nie wie kiedy ją mam to tak na oko strzelanie to strata mojego czasu i pieniędzy.
Ale mam okres dziwny... 1dc jak pisałam jakiś glut. 2,3 krwawienie, dziś 4 koniec @
Czy to, że przestałam brać dupka tak mogło namieszać?
Sorry, za to że jakieś głupkowate może pytania zadaje. Proszę się na mnie nie złościć -
dziewczyny odpowiecie mi może na pytanie może i głupie ale czasami się gubię z tym wszystkim. czy przed samym okresem robi się zawsze sucho czy może być i mokro? czy to nie ma reguły, ze rożnie bywa? bo czytałam kilka wpisów dziewczyn to pisały ze maja zazwyczaj sucho przed @ . oświećcie mnie1 cykl starań