Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMordeczka wrote:Musicie porozmawiać dzisiaj na spokojnie kiedy nie będzie pod wpływem alkoholu taka rozmowa na pewno Wam pomoże jeżeli to do niego nie dotrze no to niestety nie będzie przyszłości z tego związku.
Mordeczka lubi tę wiadomość
-
Trzepnął... to nie jakies uderzenie, nie bolało. ;( ehhh nie bedzie przyszłości... człowiek biorąc ślub nie myśli, że się to rozpadnie.... masakra czuje sie dzisiaj jak gówno ... a takie powodzenie miałam ... ;(
-
nie pozwalaj robić z siebie ofiary. Jeśli nagle potrzebujesz pracy to dałam Ci wskazówki. Życzę powodzenia. Miłość miłością ale każdy ma swoją godnośc, której nikt nikomu nie odbierze.
Ja kiedyś byłam zaręczona ale po zaręczynach zaczęły dziać się złe rzeczy. Wystarczyło, ze były raz podniósł na mnie rękę i się pożegnałam z nim. Wtedy wiedziałam, że chce pokazać kto tu rządzi i że po ślubie byłabym traktowana jak jego własność, jak jakiś przedmiot. Z moim facetem dogadujemy się bez słów. Czasem są drobne spięcia, jak u każdego, kto ma wspólne problemy. Ale on to jest cudowny człowiek (tfu tfu żeby nie zapeszać) nawet kiedy boli mnie głowa a mu nie powiem to robi dziwną minę i twierdzi, ze powinien wiedzieć to wtedy on zrobiłby coś za mnie a ja powinnam odpocząć.
I dlatego my z moim nie chcemy ślubu. W około same rozwody, kłótnie małżeńskie, nawet w śród naszych znajomych. I zawsze na gorsze zmienia się po ślubie. My doszliśmy do wniosku, ze po co psuć coś co jest dobre.Agnesia lubi tę wiadomość
-
Agnesia wrote:Mordeczko uważasz że po podniesieniu ręki na kobietę jest jeszcze jakaś przyszłość związku?
pewnie że się nie zgadzam na takie traktowanieGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualnyinaa wrote:Trzepnął... to nie jakies uderzenie, nie bolało. ;( ehhh nie bedzie przyszłości... człowiek biorąc ślub nie myśli, że się to rozpadnie.... masakra czuje sie dzisiaj jak gówno ... a takie powodzenie miałam ... ;(
http://bip.gliwice.eu/strona=10351Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 12:14
-
nick nieaktualnyInaa masz tutaj więcej ośrodków:
http://slaska.policja.gov.pl/kat/prewencja/gdzie-szukac-pomocy/126682,Przemoc-w-rodzinie.html
Duzo takich ośrodków daje chronienie za pomoc socjalną (sprzatanie, gotowanie drobne roboty) powodzenia i mam nadzieję że coś zdziałasz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 12:18
-
Inaa zrób coś kochana dla siebie i chociaż raz bądź konsekwentna, może wtedy się opamieta i ogarnie... długo jesteście małżeństwem?
Mój też nie jest ideałem, wraca z pracy i potrafi położyć się od razu spać i tak do rana, zero rozmowy, miłości, czułości i jakiejkolwiek bliskości.
Baaaaardzo często podnosi na mnie głos, taką ma nerwową naturę, ale nigdy w życiu by mnie nie uderzył.
Przeszkadza mi jego agresja i ciągłe nerwy ale wiem że mnie kocha i wiele dla mnie zrobi...
-
nick nieaktualny
-
A dziewczyny kiedyś pisałam, ze od tego cyklu zaczynam z ziółkami. Chyba baby chciała relacje. Więc tak: jestem po trzech działeczkach ziółek Robię się po nich senna i tyle. Dziewczyny na tematach zielarskich pisały o bólach, rwących jajnikach itd. Ja nie odczuwam nic. Mój stwierdził, że pachną jak siuśki ale jemu też posmakowały, choć nie chce się do tego przyznać. Wieczorem jak robię ziółka to on chce herbatę ale ziółka ode mnie podpija i mówi, ze dlatego żeby nie czuć tak bardzo ich zapachu hehe
Shibuya, baby1991 lubią tę wiadomość
-
Zioła ojca Sroki mieszanka nr 3 na poprawę pracy jajników, owulacje i niepękające pęcherzyki. Do tego wiesiołek do owu., wit. b6, b12, e, c, mg, soja 3-7 dc, folik
sie naszprycuje az sie zaswiece w końcuAgnesia, Shibuya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle ci lekarze są beznadziejni,właśnie mój wraca od lekarza,wystal się w kilometrowych kolejakach i lekarz przepisał mu uwagaa: ibuprom i cos tam jeszcze hahaha ale tyle ze ma zwolnienie do czwartku to będzie ze mną w domku i możemy się bez obaw starać w tym miesiącu:)