Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
inaa wrote:Mam nadzieję, że z nami będzie Ci miło . Ja jestem tego zdania, że jeśli chcesz i czujesz już potrzebe bycia mamą i warunki Ci na to pozwalają to nie ma ograniczenia wieku( mówie tutaj o dorosłych kobietkach). Każdy w innym momencie swojego życia do tego " dorasta" .
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna, a gdzie w Anglii mieszkasz? U nas ładna pogoda nawet, choć zaczeły się zbierac jakieś ciemniejsze chumury teraz.
I popieram leczenie czosnkiem i różnymi domowymi sposobami nie zaszkodzi! czasem mam wrażenie że te antybiotyki wszystkie to większe szkody przynoszą niż korzyści. Mój po ostatniej kuracji antybiotykiem nabawił się infekcji grzybiczej...i trzeba było znowu to leczyć i przerwać starania na trochę. Niestety czasami się inaczej się nie da.
Baby1991 mam nadzieję że u Was obejdzie się bez! trzymam kciuki ! -
ZakręconaOna wrote:Ja tez Mordeczko , mialam iść kurtkę na wiosnę zobaczyć i wielki chu **** nawet nie doszlam do tego
Strasznie mnie dzisiaj cycek kuję od strony sutkaGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualnyKurcze musze sie tutaj podciągnąć bo nie moge podłapać tematu. Ale to przez to ze wchodze na telefonie i czesto czytam a nic nie piszę. Zrobiłam wczoraj test z ciekawosci bo wg. Ovu mialam 17dpo ale negatyw. Wg. Mnie dzis jest 10dpo wiec poczekam do 5 czy bedzie @. Muszę też znaleźć jakiegoś dobrego lekarza w Szczecinie który mi pomoże trochę, zapropnuje jakieś rzeczy. Oczywiscie w granicach rozsądku bo dopiero bede 2cs. Ale bralam 8lat tabletki, zastrzyki hormonalne i plastry.
-
Agnesia to Twój organizm dopiero , ze tak powiem dochodzi do siebie po tylu latach hormonów ...Mordeczko jakos w tygodniu skocze jak wolniejszy dzień w pracy będzie , kuzwa no bo z gola dupa wyląduje na wiosnę hahaha. Aniachicha mnie to moli ciągle , teraz leże przysypiam zaraz się burze i o a wczoraj to padlam o 20 hahaha
-
oh matko jaka ja jestem wkurzona na mojego !!!!!!!!!! Kur.... masakra ... ;/ !!! Siedzi sobie w katowicach na " zakonczenie " sesji i kuźwa już czekam od rana na niego ... sama siedze... nie zostawił mi karty i po prostu co 2 godziny odpisze na smsa.... jezusie kochany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Myślałam ze juz jedzie a tu nagle mms z piwa ... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
znajac zycie jak przyjdzie do domu to jak zwykle jeb...nie sie przed komputer ! -
nick nieaktualnyinaa ja też to mam czasem wrażenie, jakby mój był z jakiejś innej planety albo mówił w innym języku. na szczęście to mija
dziewczyny jutro mam 28 dc i ostatni dzień dupka i już się nie mogę powstrzymać przed testowaniem! piersi mnie strasznie bolą ale brzuch prawie wcale i już bym chciała zobaczyć czy coś zaskoczyło
myślicie że jutro jeszcze za wcześnie?? nie obserwowałam się w tym miesiącu o nie wiem kiedy była owu, ale jak miałam śluz i sobie policzyłąm to to było wyjątkowo wcześnie, przed 14dc. -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Agnesia to Twój organizm dopiero , ze tak powiem dochodzi do siebie po tylu latach hormonów ...Mordeczko jakos w tygodniu skocze jak wolniejszy dzień w pracy będzie , kuzwa no bo z gola dupa wyląduje na wiosnę hahaha. Aniachicha mnie to moli ciągle , teraz leże przysypiam zaraz się burze i o a wczoraj to padlam o 20 hahaha
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
dziewczyny mam pytanie, mam nadzieje ze pomożecie, podpowiecie mam jeszcze tydzień do @ według ovu ale do konca nie wiem czy w tym terminie dostane. pisze do was dlatego bo nigdy tak nie miałam w zadnym cyklu, chodzi o piersi zawsze bolały i były ciężkie ale teraz normalnie czuje co jakiś czas mnie kłuja w strone sutkow lub od strony pach albo chwilowa szczypią. dla mnie to nowe zjawisko jeszcze tak nie miałam , brzuch tez mnie praktycznie co dzień trochę boli lub jajnik zakuje, a i śluz mam kremowy co o tym sadzicie? jak cos to ściągnijcie mnie na ziemie hehe po prostu chce poznac wasze zdanie...
a jeszcze temp nie mierze od początku cyklu tylko ostatnio tak z ciekawości i to tez nie o stałych porach to się utrzymuje powyżej 371 cykl starań -
Ja miałam to samo w poprzednim cyklu z piersiami. Aktualnie u mnie jest 5 dc i też mnie kuję w stronę sutków. Co do śluzu on się zmienia cały czas
A siknij na testaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 18:28
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs