X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tym zaleniu się pisałam wcześniej! Chociaż tutaj możemy się wygadać.
    Kurczę kurczę Pani fotograf :D ciekawe zajecie! Tez kiedyś o tym marzyłam ale niestety się nie spełniło. A z dzidziusiem na pewno się uda! Może jakby trochę zluzowac myśli? Wiem że to trudne...mówię tak innym a sama myślę o tym ciągle :O

• marta95 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pracuje na kasie w Carrefour :D co prawda nie mam normalnej umowy, tylko zlecenie więc codziennie mnie nie wołają, ale jak to mówią na waciki mam :D

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to super :) ja powiem szczerze już teraz nie potrafiłabym nie mieć własnych pieniędzy :) moje pieniądze i mogę sobie zrobić z nimi co chcę ;) nikt nie ma prawa się czepiać :) mężczyznę mam takiego, że nawet jakbyśmy żyli tylko z jego wypłaty to na pewno nigdy nie kazałby nawet pytać o pieniądze ani się spowiadać ale swoje to swoje :) a co do fotografii to ja tez marzyłam o tym długo ale wiadomo sprzęt kosztuje ;/ ale na szczęście udało mi się wydrzeć coś z Unii ;) złożyłam wniosek i jakoś poszło :) może i Tobie się uda :)
    A wracając do tematu dzidziusiów to mam taką nadzieję, że się uda , i też staram się na luźno do tego podchodzić bo wiadomo stres robi złą robotę ale wiadomo jak jest :P człowiek wystarczy, że ma jakiś objaw podejrzany i już się zastanawia :P jakoś damy radę :)

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co kiedyś chciałam ale teraz już mi się wydaje że nie mam do tego spykałki :D więc został mi sklep :O mój mąż też się nie pyta ile wydalam, ale z umowy zlecenie po parę godzin tygodniowo raczej nie zarabiam kokosow, ale zawsze to coś, szukam nowej pracy bardziej oplacalnej :D
    Z najbliższego otoczenia tyle kobiet w ciąży a ja taka biedna, smutna. Damy rade!

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale zawsze to jakiś swój grosz :)
    zobaczysz kiedyś to my będziemy pięknymi kobietkami z brzuszkami :)
    Tak jeszcze dodam, że staram się o dzidziusia w tym samym czasie co moja siostra(razem pracujemy) :) ciekawa jestem której z nas się szybciej uda :) a może równo! ale by było ;D dziadki i babcie oszaleliby z radości ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 14:09

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha no może się uda wam razem :D A tak wgl ile się już staracie ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 14:18

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dopiero zaczęłyśmy :) to nasz pierwszy cykl ;) oby do czerwca się udało :) a jak nie to wtedy będę myślała co dalej, czy ryzykować i starać się dalej czy czekać na drugi rok, ale na razie nie chce się martwić na zapas :)

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy?! To na spokojnie..myslalam ze juz duzej! :D nawet najlepszym na pierwszym się nie udaje :D

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem, wiem :) dlatego się nie załamuję :) u mnie w rodzinie jest dużo dzieciaków i jak któraś z ciotek lub kuzynek planowała ciąże to tak maksymalnie do 4,5 miesięcy się udawało :) mam nadzieje, że ja się nie wykruszę i też szybko będę się cieszyć maluszkiem :)ale wiadomo każdy organizm inny ;) co prawda nie mam żadnych problemów zdrowotnych ani nic ale dwa lata temu miałam problem z wysoką prolaktyną ;/ mam tylko nadzieję, że to nie wróci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 14:31

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee tam! Tym bardziej jak jesteś zdrowa to myślę ze szybko się wam uda :D tak jak mówiłam trzymam mocno kciuki :*

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki :*

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :*

To co tam dzisiaj na obiadek dziewczynki ? :P

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u barszczyk z ziemniaczkami i później nuggetsy z sosem czosnkowym oczywiście ;) może jedno z drugim do siebie nie pasuje ale musiałam wyczyścić lodówkę :P
    a Ty?:)

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i przyszło mocniejsze krwawienie:P z tą chwilą zaczynam nowy cykl :P to tak poza tematem :P

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo pychotka!
    Ja niestety dietetyczny filet z kurczaka i warzywa na parze :D trzeba się wziąć za siebie! Ale znając męża wróci z pracy i tego nie zje więc jemu ryż i kurczaka :P

Ehhhh ta @ nas nie może opuścić :((

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 15:04

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my dzisiaj tak sobie pozwoliliśmy, ogólnie tez jemy bardzo zdrowo i po kilku latach w końcu się mój N nauczył tak jeść i teraz mu smakuje ;)
    mmm uwielbiam warzywka na parze , palce lizać :)

W końcu opuści :) Muszę się mniej przejmować i więcej serduszkować :P postanowienie nowocyklowe! :P

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uhuhuh no moj sie chyba nie nauczy :D no chyba ze jemu nic innego bym nie robiła i chyba muszę tak zrobić bo dwa obiady :O no też mi dzisiaj smakowało :D
    Dobre postanowienie!

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przed zajściem w ciążę pracowałam w drukarni :) teraz aktualnie jestem na macierzyńskim. :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Almanah Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pracuję zdalnie w domu przy kompie, w firmie zajmującej się grafiką 3d. Pilnuję terminów wykonywania modeli i płatności grupy europejskich grafików. A że firma w Hameryce, to pracuję w dzikich godzinach 12-20. :P Takie tam, wysyłanie maili i sprawdzanie tabelek. Ale da się z tego dobrze pożyć, więc nie narzekam. :P

Na obiad kurczak curry, z makaronem dla odmiany, i fasolką szparagową. Więc chyba wszystkie zgodnie drób dzisiaj mamy. :D

Rudzielec, też myślałam, że ty dłużej. Ten twój spokój chyba tak wprowadza w błąd, jakbyś była zaprawioną w boju staraczką o nerwach ze stali. :D

Alicja | 24 l | 11 cs
    I will try to find a little more good in me to give to you.
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To widzę, że ja mam tylko taką głupią pracę :D ale nie bede narzekać bo mogłam trafić gorzej, nie lubie tylko jak przychodzą wredne ludzie, fee :D

Ogólnie to moglabym kurczaka jeść dzień i noc, dlatego robię go najczęściej :D

AJA_S lubi tę wiadomość

‹‹ 663 664 665 666 667 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ