X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Almanah Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to jest niestety. Ja się cieszę jak udaje nam się coś odłożyć na konto oszczędnościowe. Jak słyszę, że ludzie zarabiają mniej od nas i mają dzieci, albo tylko facet pracuje, a zarabia tyle co mój M, to jestem w szoku. Nie wiem, chyba zbyt luksusowo żyjemy. :P

Mi owoce morza śmierdzą. Nie wiem. :( Jestem w stanie zjeść jedynie krewetki, małż, ośmiornic i reszty tego tałatajstwa bym nie tknęła też. A panicz się zajada.

Alicja | 24 l | 11 cs
    I will try to find a little more good in me to give to you.
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaa :D no też się zastanawiam jak sobie niektórzy dają radę, albo samotne matki z dziećmi :O

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też nie wyobrażam sobie jak niektórzy żyją z dziećmi z jednej wypłaty, a jakoś nie szastamy na prawo i lewo, normalnie żyjemy a i tak czasem mało :P
    Panicz...haha ;D każdy ma swoje smaki ;)
    Dziewczynki ja lecę, tak się rozpisałam a zdjęcia same się nie obrobią, niestety :P do jutra ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 16:19

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rudzielec, pamiętam jak czekałam na zdjęcia z wesela, masakra! tyle roboty i czekania :D podziwiam Cię naprawdę :D ale fajna praca! fotografować parę młodą, mhm :D!

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fotografię kocham ale jeśli chodzi o sam ślub... aż mi się własnego odechciało i na razie nawet nie chcę o tym myśleć :P póki co na kocią łapę :P dobra teraz już naprawdę uciekam! pa babeczki :)

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miłej pracy! papa :D:D

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mojej kuzynki syn jest w wieku mojego B. I w sumie to samo imię... Chłopak ćpa i siedzi naprzeciwko Eko w kasynie A zrobił już drugi brzuch dziewczynie. Drażni mnie to.
    A do lekarza zadzwonić mogę dopiero jak będę miała kasę :/

17.11.17-poronienie całkowite
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też na kocią łapę. jakoś mi nie śpieszno przed ołtarz ;)

17.11.17-poronienie całkowite
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo, to chyba za wcześnie poszłam pod ołtarz, ale nie żałuje :D

• Almanah Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie trochę przeraża wszystko co się dzieje dookoła ślubu. Najchętniej bym poszła do Urzędu, powiedziała tak, potem jakaś sesja zdjęciowa nad morzem i tyle, bez żadnych gości, wesel, obiadów, kolacji. M za to powiedział, że on przed 30 ślubu nie będzie brał. No cóż, we wrześniu kończy 29, więc jakoś doczekam. :P

Alicja | 24 l | 11 cs
    I will try to find a little more good in me to give to you.
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale powiem wam, że to i tak najpiękniejszy dzień w życiu, mimo tych wszystkich obiadków i tylu gości, co prawda my mieliśmy tylko 50 osób, takie przyjęcie, większe nie było nam potrzebne. chociaż i tak chciałabym przeżyć to jeszcze raz.. :)

• marta95 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane! Jak tam dzionek wam mija ? :D

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) u mnie jak zwykle, sprzątanie, zdjęcia a teraz biorę się za obiad ;) kopytka :)
    widzę Martuśka, że u Ciebie temperaturka pięknie odbiła :) trzymam kciuki :)

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj na odmianę robię spaghetti z mieska mielonego :D
    Odbiła troszkę, ale chyba owulka była pozniej niz jest zaznaczona...tescior dzisiaj dalej negatywny,więc chyba nie mam na co czekać :P

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    póki nie ma tej przebrzydłej, podłej @ to jest nadzieja :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 11:53

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skończyły mi się testy w szafce i nie kupuje narazie nowych :D poczekam. Tylko jak tu być cierpliwa ? :D

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dobrze! :P kup dopiero jak się @ nie pojawi, czego Ci baaardzo życzę :) co by nie było, będzie dobrze ;) masz nas ;D :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 12:56

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ostatnio zrobiłam w dniu @ z rana a po południu przylazła pinda... i tylko straciłam niepotrzebnie testy :P a mogłam poczekac dzień po i wszystko byłoby jasne :P głupi człowiek...:P

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki!!!!! :* jesteś kochana. W sumie każda tutaj jest kochana :))
    Poczekam, obiecuje :D

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam za słowo :) uciekam dalej gotować :) do później ;)

ckai9n73i3etzh5b.png
‹‹ 665 666 667 668 669 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ