Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ja po pierwszym razie prywatnie już wiedziałam, że raczej z NFZ zrezygnuję, tak jak pisałam wszystko dużo dokładniej a USG o wiele bardziej czytelne! robiłam w szpitalu i prawie nic nie było widać, szumy takie, gość mi powiedział że chyba coś widzi, że to wygląda na jakiś guz wystraszył mnie strasznie ale poszłam jeszcze prywatnie i tam wszystko jak na dłoni, okazało się że nic tam nie ma
ja sobie życia bez prawka nie wyobrażam mój w pracy a jak mi się zachce gdzieś podskoczyć to siadam i jadę -
No ja narazie będę korzystać na NFZ zobaczę może znajdę jakiegoś w porządku gościa albo babkę.
Kurczę ja prawka też nie mam ale chyba pójdę, chociaż trochę się boję nie wyobrażam sobie w sumie siebie za kółkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 11:00
-
Dzien dobry.
Marta ladnie spi , najczęściej 22-3-7/8 a ostatnio nawet całe noce przespal dwie .
Dziewczyny bzykolcie się z facetami wtedy kiedy macie na to ochote a nie wtedy kiedy najlepiej według Internetu lub wykresów jakiś tam . Ja tak robiłam jak Wy , ze codziennie , co drugi dzień i co ?! Jajco haha nic nie pykalo. Moja znajoma za to kochała się z mężem 5 dni przed owulacja bo maz na wyjazdach pracował i co ? Zaskoczyła i mają super core -
nick nieaktualnyJa właściwie nawet jakbym chciała to codziennie sie nie da. Maz jeździ wiec nie ma go cały czas. teraz nawet sobie żartowaliśmy w tym cyklu, np. maz sie śmiał ze dzisiaj synka robi bo tak to wiecznie było zastanawianie sie "dalej kiedy to będzie trzeba teraz" no i w sumie czy były chęci czy nie. Teraz było fajniej
-
nick nieaktualny