Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzielec przypomnij mi swoje imie, bo moja pamięć jest zbyt krótka jaa no ranny ptaszek, mąż o 7 wychodzi do pracy więc muszę go wyszykowac haha, kanapeczki, herbatka i te sprawy potem już jakoś zasnąć nie mogę
Dzialajcie dzialajcie! Ja jeszcze trochę poczekam na te przyjemności ale już mu zakomunikowalam że teraz będzie jak w zegarku hahaha, bo on ma tak że na początku ma taki zapał a potem przez tydzień nic a może akurat wtedy jest ten najważniejszy moment aj te chłopy -
hehe muszą dać radę w końcu też chcą maluszka ja tym razem w trakcie wszystkich dni płodnych codziennie tamtym razem było w większości co drugi dzień i nie wyszło więc teraz hardcore hehe
a moje imię to Doris możesz nie pamiętać bo nigdy się nie przedstawiałam po imieniu -
ja tez czytałam że się osłabiają ale pózniej dowiedziałam się że jednak nie i zgłupiałam:P ale weszłam ostatnio na forum dla takich kobiet którym się udało za pierwszym razem i wiele z nich pisało, że właśnie serduszkowały codziennie więc warto spróbować
-
ale były przypadki gdzie ktoś serduszkował tylko raz albo dwa w całym cyklu i się udało wychodzi na to że jak komuś ma się udać to się uda moja znajoma ostatnio mówiła, że ona 5 dni przed owulacją a później już nie i się udało ale nic nie sprawdzała nie testowała więc może owulka jej się przesunęła kto to wie trzeba całe mnóstwo i może się uda
-
no ja widziałam tu na OF wykres w którym były codziennie prawie cały cykl i nic, także nigdy nic nie wiadomo niestety, ja z tego co wiem nie mam żadnych problemów zdrowotnych, kiedyś miałam podwyższoną prolaktynę ale już wszystko wróciło do normy więc mam nadzieje, że się uda mam nadzieję, że u mojego N też wszystko działa jak należy poczekamy, zobaczymy, jak się nie uda przez dłuższy czas to wtedy wezmę się za dokładniejsze badania ale na razie sobie tym głowy nie zawracam
-
No to koszmar jak serduszka codziennie a się nie udaje
Mi jeszcze zostały 4 miesiące do pełnego roku..jak się nie uda to całkiem biorę się do sprawdzenia wszystkiego i nawet nawet mój M będzie musiał się zbadać bez gadania, bo albo ze mną jest problem albo u z nim a narazie będziemy się starać tak jak do tej pory. No jak już rok się nie udaje to chyba coś musi być nie tak... -
Ale ten czas tak szybko leci i nawet się nie obejrzę a tu już pewnie stuknie ten rok. W sumie za 4 miesiące mamy też pierwszą rocznicę ślubu ciągle mam nadzieję ze akurat wtedy będę mogła mojemu mężowi pokazać dodatnia bete albo nawet i usg ... wiem wiem , mam marzenia
Do później :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 09:33
-
Boże co wy spać nie możecie? A ja bym pospała jeszcze ale pies mi się rozpycha w łóżku...
Zakręcona ja mogłabym mieć i więcej jakby mi było dane tylko mieszkanie za małe... I z urwisami by nie było problemu bo największe wsparcie mam właśnie od sąsiadki... po poradę mogę zawsze pójść17.11.17-poronienie całkowite -
ja na szczęście mam fajną i bardzo sympatyczną panią ginekolog wcześniej robiła tylko w szpitalu na NFZ a teraz otworzyła prywatny gabinet w mieście zaraz obok mojej wioseczki także super płaci się ale powiem Wam , że badania prywatnie to ogromna różnica! wszystko dokładniej, spokojniej, pytania co tam, jak tam a na NFZ na szybko żeby wszystkich szybko zrobić
AJA ja też śpię ze swoim pieskiem tylko mój jest duży cholernik i jak się rozwali czasem to masakra