X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aja oczywiście mam swoje szczęście na które Ty czekasz ale nie zapominaj , że Ja na nie tez czekałam 2 lata przy okazji mialam ciężkie leczenie by mieć ten cud :) nie było mi dane to napstrykniecie palcem . Bylo ciezko , nawet nie wiesz jak bardzo tym bardziej ze nie dawali nam lekarze juz szans zadnych na bycie rodzicami prócz in vitro probunek. Cuuuuudem odpuscilam , bawipam sie przez miesiac , pilam tamczylam ddoslownie tak moge to nazwac i co ? Udako sie , moja lekarka byla w takim szoku ze nie da sie tego opisac bo 2 tyg wczesniej badalismy sie .

Co di badań to Ja trafiłam do super specjalisty prywatnie , dość drogi bo za wizytę brał 180 zl bez usg :/ ale pomógł mi niesamowicie i będę wdzięczna mu do konca zycia , przepisal mi.mase badan , doslownie MASA wydalam na.nie lacznie ok 2 tys Plus leki dwa miesiące leków po 600 zl jeden to kolejny tysiąc Al nie żałuję bo okazało się ze nie tylko mam problemy z owulscja , cyklem ogolnie a Jeszce wiele innych co nie pozwalało mi zajść w ciążę a człowiek nawet o tym nie wie ze to stopuje organizm .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, niesamowita historia,aż łezka mi się zakrecila w oku..
    Najważniejsze jest to że się udało i macie swój cud. Po raz drugi mam powod zeby zacznac wierzyć w cuda..:)

Dziewczyny ja już nie wiem co ze mną jest...wczoraj spadek na @ a dzisiaj? do góry, nie tak dużo ale jednak..

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakreconaOna piękne słowa- trzeba wierzyć!
    A co do naszego organizmu ja nawet słyszałam ze choroby dziąseł moga utrudniać zajscie w ciąże.

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona podziwiam siłę i wolę walki... Mam nadzieję że my też znajdziemy tyle siły w sobie...

Ale synka naprawdę masz przebojowego ^^

Ja po wczorajszej imprezce masz za*ebiste wyrzuty sumienia że piłam drinki... Moralniak jak cholera :/
    Więc u mnie picie i zabawa nie współgrają ze mną :P

17.11.17-poronienie całkowite
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA a czemu masz wyrzuty sumienia ?
    Dziewczyny i super , trzeba wierzyć bo nie jest tak źle . Sa ludzie co w ogóle dzieci mieć nie mogą a to dopiero tragedia , u Was jak i u mnie było będzie ten Cudzik już napewno niedługo ;*
    Musicie być silne i wierzyć oraz psychicznie troszkę odetchnąć bo niestety ale psyvhika również dużo działa na to . Kamila dokładnie , Ja miałam chory żołądek żołądek dokładnie przez antybiotyki dostałam grzybice , miałam takie badania porobione specjalne i lekarz jak zobaczył powiedział ze nawet to wpływa bardzo i najpierw musialam wyleczyć to także Ja polecam lrzebadanie się od góry do dołu , wszystko na wszystko ma wpływ ,w końcu wszystko ze sobą połączone . :) bez powodu np. Ze stresu czy przemęczenia nie stopuje się okres lub owulacja przesuwa itp .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo ja naprawdę nie piję, ale kaca nie mam więc jest dobrze :)

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Ja już mam posprzątane obiad się gotuję Gabi leży w łóżeczku cóż żyć nie umierać :)
    Pogoda brzydka więc chyba dzisiaj nie wyjdziemy na dwór :/
    U mnie co prawda starania trwały 10 miesięcy (w 10 cyklu się udało) ale nigdy się nie poddałam :) Wierzę i Wam się uda :*

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA ja miałam wczoraj tego grilla i powiem Ci że też się skusiłam na lampkę winka, a nawet półtora :P ;) myślę, że od tak małej, jednorazowej dawki nam się nic nie stanie ;) a przynajmniej człowiek się rozerwie i zapomni na chwilkę o staraniach ;) wiadomo, że alkohol nie wskazany i ja też teraz w trakcie starań w ogóle nie pije nic, ale ta wczorajsza lampka wina dobrze mi zrobiła ;) trzeba troszkę rozluźnić atmosferę :P

AJA_S lubi tę wiadomość

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogoda brzydka fakt ale ja z moim i tak wyruszamy na wyprawę ;) motocyklową po lesie ;) trzeba się dotleniać ;)

ckai9n73i3etzh5b.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z psem do moich rodziców na obiad, po błocie w deszczu i ledwie ubrane spodnie całe brudne :/
    Rudzielec dobrze zrobiło, pośmialiśmy się i pośpiewaliśmy... Takie muzyczne towarzystwo ;)

• marta95 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okropna pogoda...
    Piję kawkę i wcinam ciacha, oby poszły w C Y C K I hahahaha :P

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie łudź się i tak pójdzie w dupe :D
    My odpoczywamy po obiadku... To znaczy B. I nasz Cody śpią, a ja oglądam TTBZ :)

• marta95 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znowu zalamka... plamienie się zaczęło i nici z tego cyklu znowu....:(

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana nie smutaj :* wiem co czujesz mój poprzedni cykl tak miałam :(
    Ale jak nie ten to następny ;) Na pewno w końcu się uda ♡ Kiedyś w końcu i my będziemy mogły przytulać nasze cuda :* ♡

• marta95 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA dzięki :* mam nadzieję że się w końcu uda :)

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczysz Zakręcona będzie za maluszkiem biegać, a my będziemy wyczekiwać rozwiązania :*

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martuśka dobrze AJA pisze, w końcu i nam się uda :) i za kilka lat spotkamy się tu znowu ale przy staraniach o następnego maluszka ;) bo nie wiem jak Wy ale ja planuje mieć dużą rodzinkę ;)

ckai9n73i3etzh5b.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec dokładnie !Ja z Wami za parę lat będę tu się starać o rodzeństwo dla Oskiego :-)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i super ;) kto wie, może naprawdę tak się złoży , że znowu na siebie trafimy ;D W ogóle to jak już nam się uda będziemy musiały założyć jakieś forum żeby sobie od czasu do czasu potrajkotać ;) za bardzo się do Was babeczki przyzwyczaiłam! ;)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

ckai9n73i3etzh5b.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nom :* <3 ja chcę mieć 3 najlepiej córkę i 2synków

‹‹ 683 684 685 686 687 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ