Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Aja oczywiście mam swoje szczęście na które Ty czekasz ale nie zapominaj , że Ja na nie tez czekałam 2 lata przy okazji mialam ciężkie leczenie by mieć ten cud nie było mi dane to napstrykniecie palcem . Bylo ciezko , nawet nie wiesz jak bardzo tym bardziej ze nie dawali nam lekarze juz szans zadnych na bycie rodzicami prócz in vitro probunek. Cuuuuudem odpuscilam , bawipam sie przez miesiac , pilam tamczylam ddoslownie tak moge to nazwac i co ? Udako sie , moja lekarka byla w takim szoku ze nie da sie tego opisac bo 2 tyg wczesniej badalismy sie .
Co di badań to Ja trafiłam do super specjalisty prywatnie , dość drogi bo za wizytę brał 180 zl bez usg ale pomógł mi niesamowicie i będę wdzięczna mu do konca zycia , przepisal mi.mase badan , doslownie MASA wydalam na.nie lacznie ok 2 tys Plus leki dwa miesiące leków po 600 zl jeden to kolejny tysiąc Al nie żałuję bo okazało się ze nie tylko mam problemy z owulscja , cyklem ogolnie a Jeszce wiele innych co nie pozwalało mi zajść w ciążę a człowiek nawet o tym nie wie ze to stopuje organizm . -
Zakręcona, niesamowita historia,aż łezka mi się zakrecila w oku..
Najważniejsze jest to że się udało i macie swój cud. Po raz drugi mam powod zeby zacznac wierzyć w cuda..
Dziewczyny ja już nie wiem co ze mną jest...wczoraj spadek na @ a dzisiaj? do góry, nie tak dużo ale jednak.. -
nick nieaktualny
-
Zakręcona podziwiam siłę i wolę walki... Mam nadzieję że my też znajdziemy tyle siły w sobie...
Ale synka naprawdę masz przebojowego ^^
Ja po wczorajszej imprezce masz za*ebiste wyrzuty sumienia że piłam drinki... Moralniak jak cholera
Więc u mnie picie i zabawa nie współgrają ze mną
17.11.17-poronienie całkowite -
AJA a czemu masz wyrzuty sumienia ?
Dziewczyny i super , trzeba wierzyć bo nie jest tak źle . Sa ludzie co w ogóle dzieci mieć nie mogą a to dopiero tragedia , u Was jak i u mnie było będzie ten Cudzik już napewno niedługo ;*
Musicie być silne i wierzyć oraz psychicznie troszkę odetchnąć bo niestety ale psyvhika również dużo działa na to . Kamila dokładnie , Ja miałam chory żołądek żołądek dokładnie przez antybiotyki dostałam grzybice , miałam takie badania porobione specjalne i lekarz jak zobaczył powiedział ze nawet to wpływa bardzo i najpierw musialam wyleczyć to także Ja polecam lrzebadanie się od góry do dołu , wszystko na wszystko ma wpływ ,w końcu wszystko ze sobą połączone . bez powodu np. Ze stresu czy przemęczenia nie stopuje się okres lub owulacja przesuwa itp . -
Dzień dobry
Ja już mam posprzątane obiad się gotuję Gabi leży w łóżeczku cóż żyć nie umierać
Pogoda brzydka więc chyba dzisiaj nie wyjdziemy na dwór
U mnie co prawda starania trwały 10 miesięcy (w 10 cyklu się udało) ale nigdy się nie poddałam Wierzę i Wam się uda :*Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
AJA ja miałam wczoraj tego grilla i powiem Ci że też się skusiłam na lampkę winka, a nawet półtora myślę, że od tak małej, jednorazowej dawki nam się nic nie stanie a przynajmniej człowiek się rozerwie i zapomni na chwilkę o staraniach wiadomo, że alkohol nie wskazany i ja też teraz w trakcie starań w ogóle nie pije nic, ale ta wczorajsza lampka wina dobrze mi zrobiła trzeba troszkę rozluźnić atmosferę
AJA_S lubi tę wiadomość
-
no i super kto wie, może naprawdę tak się złoży , że znowu na siebie trafimy W ogóle to jak już nam się uda będziemy musiały założyć jakieś forum żeby sobie od czasu do czasu potrajkotać za bardzo się do Was babeczki przyzwyczaiłam!
ZakręconaOna lubi tę wiadomość