Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja sobotni wieczór spędzam samotnie a raczej z synem tylko bo Tatuś w pracy na nocke . Właśnie wykapalam malego i karmie . też będę niedługo się kłaść bo już nie chce mi sie schodzić na dol na tv wcześniej tez obejrzałam in vitro czkejac na dziecko , miałam oglądać jeszcze porodowke angielską Ale poszliśmy się już myć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 21:51
AJA_S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zakręcona, na pewno jest najukochanszym bobaskiem mamusi
Jestem cierpliwa ale niestety do czasu...ale tu jest na co czekac i trzeba być dobrej myśli
No pewnie że chwila dla siebie jest potrzebna, szczególnie jak dziecko diabelek, ale na szczęście Twój spokojny hihi.
AJA, KOCHANA, doczekasz się szybciej niż myslisz. Czego życzę Ci z całego serducha ❤ -
Dziewczyny rozumiem co przechodzicie tez tak miałam fakt u mnie po 13miesiacach udalo sie ale nim sie ze udalo byl placz żal dlaczego nie ja a inne.Za każdym razem przed wredna miałam wrażenie ze się udalo a gdy nam się udalo bylam przekonana ze nic z tego,nawet mając okropne mdlosci wymioty bolące piersi i częste wizyty w wc i sppozniajacy sie okres myślałam ze wirus jakiś mnie dopadł.Do ginka poszłam dopiero po tym jak okres spoznial sie miesiąc i okazalo się ze dzidzusia nosze pod sercem aż się wtedy poplakalam ze szczęścia.To tak ode mnie wiec warto wierzyć mimo przeciwności losu.