Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dziś jeszcze do pracy i dwa dni wolnego... przez mojego durnego psa głowa mnie boli z niewyspania I tempie zmierzyłam godzinę później jakaś masakra... Po teście owu jestem pewna że w tym cyklu nie było owulacji i już raczej nie będzie
Boże jak mi się spać chce17.11.17-poronienie całkowite -
nie jest tak źle, u mnie nie pada(jeszcze:P) a nawet jak będzie to grill na taras my w domku i już
Kurcze to nie fajnie, nie rozumiem tych facetów, jak kurcze też im zależy to powinni zrobić wszystko... ta ich duma, matko... może jeszcze przemyśli sytuacje i zmieni zdanie. Zabierz się gdzieś to znajomej ta pogaduchy i herbatkę -
nick nieaktualny
-
marta95 wrote:Huhuhu! Tak zimno dzisiaj na grilla tzn. u mnie jest cholernie zimno i pada...ponuro az chyba stracę humor
Chyba też gdzieś wyjade...mam dosyć tego mojego męża nie chce się zgodzić na badanie, po prostu tracę siły..czuje że jestem z tym wszystkim sama. Niby chce dziecko a nie chce badań i jak ich zrozumieć ? Opadam z sił
Mój B początkowo też nie chciał aż w końcu sam zrozumiał że trzeba. sam się zarejestrował ale poszłam z nim. Tak jak pisałam wcześniej u mojego wszystko okk. tylko zostało sprawdzić sperme... Ale najpierw ja się zabadam17.11.17-poronienie całkowite -
AJA to wskakuj do łóżka ja dzisiaj przez swoje psy myślałam, że stracę głos poszłam rano na spacer, zobaczyły stadko sarenek i tak za nimi pogoniły nie mogłam się ich dowołać ale w końcu bo dłuższym czasie wróciły
AJA a zdarzają Ci się często cykle bezowulacyjne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 09:04
-
nick nieaktualny
-
badania wykazały, że kobiety prowadzące aktywny tryb życia rzadziej miewają cykle bezowulacyjne, ruch sprzyja, może spróbuj chociaż 3 razy w tyg nawet delikatny aerobic albo spacer dłuższy ja ćwiczę min 3 razy w tyg i codziennie długi spacer i póki co owulka zawsze była.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 09:10
-
Nie mogę iść spać muszę posprzątać i ugotować obiad...
Na pierwszej wizycie w grudniu'14 wyszło na USG że mam torbiele na jajnikach spowodowane właśnie nie pękaniem pęcherzyków Graffa i co za tym idzie brakiem owulki. Miałam też niski poziom progesteronu brałam Duphaston... Potem dodał mi Bromergon i po tym cholernie źle się czułam
W pon dzwonie i zaczynam znów się leczyć
A co do sprawności fizycznej to od grudnia "biegam"... błagam ja i w-F w liceum miałam zwolnienie... nie mam motywacji... albo nie miałam motywacji... jeśli mi to pomoże w zajściu w ciążę to idę jutro wieczorem biegać17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny