Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo własnie niekiedy widzi się tak dziwne cykle ze aż szok że na końcu zielone! Ja własnie tez mam cykle powiedziałabym "ładne" wszytsko jest jakby powinnmo być, w tym cyklu znowu badam progesteron czy sie cos poprawiło czy nie i tez zmierzam do giinka
-
Dzięki dziewczyny ale ten miesiąc mam jakiś taki na luzie... Będzie zielony kropek to będę skakać z radości, a jak nie no cóż nie w tym to w następnym...
Zawdzięczam wam ten spokój i jeszcze jednej paczce dziewczyn. Po rozmowach z wami jakoś mi tak raźniej i nie myślę nad tym że teraz się uda- musi! podchodzę z delikatnym dystansem... Ale gina i tak się boję ale damy radę... Bo jak nie my to ktoZakręconaOna lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
Marta osobiście z własnego doświadczenia polecam czekać ,później gdyby za jakiś czas ok tyg np. Testy dalej wychodziły negatywne to udała sie na bete i do lekarza w razie potrzeby.
Ja kiedyś mialam tydzień po terminie miesiączki temperatury na poziomie 37,1-37,5 a ciazy nie było z tego -
to fakt, jak ma być to niech będzie a nie tak trzyma w niepewności
a ja dzisiaj zaprosiłam znajomych i robimy grilka także serduszek nie będzie ale za to będzie obżarstwo
No oby wyszła, trzymam za nią kciuki na wyjeździe się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 08:51
-
Huhuhu! Tak zimno dzisiaj na grilla tzn. u mnie jest cholernie zimno i pada...ponuro az chyba stracę humor
Chyba też gdzieś wyjade...mam dosyć tego mojego męża nie chce się zgodzić na badanie, po prostu tracę siły..czuje że jestem z tym wszystkim sama. Niby chce dziecko a nie chce badań i jak ich zrozumieć ? Opadam z sił