Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się cieszę. Za 3 godziny wsiadam w busa i jadę do narzeczonego. Śluz płodny już pełną parą płynie, więc w razie co będzie odklepane. Żeby nie było.
Przed wyjściem chyba nawet machnę test owu.AJA_S, marta95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny czytałam tak te Wasze wpisy i starałam się nadrobić zacznę od tego że ja akurat kocham warzywka , zastanawiam się nawet czy nie przerwać branie kwasu foliowego bo codziennie jem coś zielonego, brokuły uwielbiam z czosneczkiem, owocki, do tego kupuję dziś otręby pszenne. Co o tym myślicie? Jak ktoś nie je warzyw to rozumiem zamienniki ale w moim przypadku może to zbędne?...
A co do mężczyzn to tak mój ma bardzo ciężki charakter, nerwus że hej byle gów.o a on już nerwica ale stara się pomimo tego ze pracuje codziennie rano pierwszy wstaje robi herbatkę i zaczyna szykować śniadanko no i obydwoje uwielbiamy spacery po lesie prawie codziennie jak wraca z pracy to je obiad a później ruszamy w las jeśli mamy wolną chwilę to zawsze spędzamy ją razem także są plusy i minusy jak u każdego
Almanah powodzenia , oby wyjazd zaowocował fasolką -
a zapomniałam napisać moja ciotka wczoraj mnie odwiedziła, zapytałam się ile się starała a ona powiedziała, że udało się od razu była akurat u gina i mówiła że planuje , on powiedział, że już może zaczynać bo owulka lada dzień zawita, mówiła że serduszkowali później jeszcze za dwa dni dla pewności i już udało się najlepsze jest to że ona nie brała żadnych wspomagaczy, suplementów, nie odżywia się zdrowo nie uprawia sportów, po prostu nic a nic i jej się udało od razu a tu się człowiek tak stara i dupa ja niedawno zaczęłam ale wiem , że dużo z Was stara się już jakiś czas i nic... ech nie potrafię pojąć
-
co do kwasu foliowego to zamykam ten temat w międzyczasie na innym forum dostałam mnóstwo odpowiedzi i jeszcze znajoma która ma duże pojęcie podpowiedziała co nie co i chyba wiem wszystko co chciałam wiedzieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 11:18
-
ok tak więc dowiedziałam się , że kwas foliowy jest bardzo ważny i nawet jak dostarczamy go do organizmu w postaci warzyw i owoców które są bogate właśnie w kwas to i tak warto go brać, bo jednak ciężko jest dostarczyć taka dawkę jaka jest potrzebna, a tez ciężko jest go przedawkować więc bezpieczniej brać Został mi polecony folik bo jest przebadany, że na pewno jest tam tyle kwasu ile powinno być a nie więcej to tyle mam nadzieję, że komuś się to przyda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 11:29
-
Brałam folik, fajne drobne tableteczki bez żadnych zbędnych dodatków... A ja chyba w pon. będę dzwonić do Świebodzic bo o owulce nie mam co marzyć w tym cyklu A jeśli nawet będzie to śluz jest nie odpowiedni... Czas znów zrobić badania i może jakieś hormony?17.11.17-poronienie całkowite
-
no nieciekawy ten Twój wykres ale może jeszcze nie ma co przesądzać? ciężko mi cokolwiek powiedzieć bo ja mam zawsze wszystko równiutko i z owulacją nie było problemów... może rzeczywiście warto się wybrać do lekarza , nie mam pojęcia, jeszcze za zielona jestem w takich tematach