Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzielec dobry pomysł ale z czasem wiesz jak to różnie bywa , przychodzą odchodzą a za jakiś czas ocenimy z kim chcemy mieć kontakt
AJA mój D chce dwójke dzieci Ja bardzo chce trojke w odstępach kaze 5 lat albo za 5 lat bliźniaki np. Parka o mamuniu heheh
Ja bym chciała jedną dziewczynkę mieć syneczka mam jednego więc trzecia płeć bez znaczenia heheAJA_S lubi tę wiadomość
-
Ja zawsze marzyłam o pierwszej córce i właśnie bliźniaki... A z tego co wiem mogę mieć babcia moja miała córkę syna bliźniaki (2chłopaków) i potem jeszcze 3 córy wszystkie wnuki już dzieci mają i brak bliźniaków więc u mnie wysokie prawdopodobieństwo ^^
A ja chcę maks 3lata różnicy ale los pokaże;)17.11.17-poronienie całkowite -
B. śmiał się że nam los wynagrodzi i da bliźniaki, a ja chyba nie miałabym nic przeciwko nawet trojaczkom Wiem, nie wiem co mówię przy jednym tyle pracy a co dopiero z trójką ale co tam ^^ A tak poważnie oby los dał chociaż jedno potem może się "rozwiązać worek z dzidziusiami"17.11.17-poronienie całkowite
-
Aja szaleńcu hehe ale jak marzą ci się trojaczki to życzę Ci tego :-*
Faktycznie masz bardzo wysokie prawdopodobieństwo ciąży mnogiej
Ja byłam raz w ciąży bliźniaczej a po poronieniu okazało się że mogły być trojaczki bo lekarz dojrzał 3 pęcherzyk no ale to nie pewne było więc przyjęte było , że dwójka miała być po lekach na owulację Clostylbegyt ale no niestety , nie udało się . Później naturalnie już Oskarek wyskoczył Ja mam mega grzeczne dziecko i jakbym taką dwojke grzeczna miała jeszcze mieć to super by było
W każdym bądź razie jak byłam dzieckiem zawsze marzylam o dużej rodzinie , 3\4 dzieci ale z perspektywy czasu 4 uważam że na te czasy to za dużo chociaż jak los da to będę dziękować ) ale o trojke się będę starać choćbym milama w trzecie mojego D wkręcić hahaha :-p -
Oj dziewczynki.
Fajna jest taka duża rodzinka jeździmy do meza rodziny np. na święta to zawsze tyle ludzi...czuć taka rodzinna atmosferę, naprawdę fajna sprawa, aczkolwiek narazie modlę się żeby chociaż udało się mieć tego jednego brzdaca
Zakręcona dobrze miec takie spokojne dziecko tylko żeby później nie rozrabial jak będzie starszy -
Mnie dzisiaj już całkiem @ dopadla, brzuch boli masakrycznie, ale znowu mam kopa żeby z nowym cyklem walczyć to prawda że na każdego przychodzi pora
Na pewno będzie spokojnym chłopakiem mamusia będzie się martwić o synka jak będzie podrywal dziewczyny haha -
Martuska zes mi wyjechała w daleką przyszłość haha
No ciekawe jaka będę Teściowa haha i w ogóle nie wyobrażam sobie na ta chwilę tego że on będzie taki dorosły :-o jejku a teraz ma pięć miesięcy . Mnie to płakać się chce odrazu że tak szybko dorasta ,dopiero co się urodził był taki mały a tu już pięć miesięcy ma eh zdecydowanie za szybko czas leci .
-
hej dziewczyny Widzę Martuśka, że z Ciebie ranny ptaszek ja dzisiaj się dobudzić nie mogłam
Dzisiaj zauważyłam u siebie wodnisty śluz, owulka już za rogiem od wczoraj "biorę w obroty" mojego chłopa już go uprzedziłam że przez te kilka dni będzie miał przechlapaneWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 08:36