Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane teraz sobie przypomniałam że jeszcze jakiś czas temu jedyną antykoncepcja u mnie był stosunek przerywany. mieliśmy po 19lat początki "starań" i nie jednokrotnie kończył "we mnie" a wpadki brak... Zastanawiające... Ale kiedyś musi się udać... mi płodne zaczynają się od jutra... Akurat w przerwie meczu... Ekstra romantyzm xD
magroz26 lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
Ja tylko jednego sie obawiam.A mianowicie jak juz się uda zaciazyc to bedzie obawa czy drugie dziecko nie będzie miało tej samej choroby co Niki.Chyba kazda mama dziecka z jakas chorobą ma te same obawy czy przypadkiem drugie tak samo nie będzie miało.;(;(;( Może dlatego nie udaje się bo strach mnie paraliżuje.Nie wiem-kurde tak się ostatnio zastanawiam bo kolezanka mi taki pomyśl podsunęła.
-
AJA_S wrote:Kochane teraz sobie przypomniałam że jeszcze jakiś czas temu jedyną antykoncepcja u mnie był stosunek przerywany. mieliśmy po 19lat początki "starań" i nie jednokrotnie kończył "we mnie" a wpadki brak... Zastanawiające... Ale kiedyś musi się udać... mi płodne zaczynają się od jutra... Akurat w przerwie meczu... Ekstra romantyzm xD
AJA_S lubi tę wiadomość
-
Asaj i Marcia.Corka ma zdiagnozowany autyzm wczesnodzieciecy i jeszcze nie wiadomo co bo caly czas jeździmy po lekarzach.Ja osobiście mam dosyć jazd ale dla córki to robię żeby wiedzieć co jest grane i przystąpić do działań konkretnych.Bo na razie terapie sa ale to wciąż za malo;(niestety w Polsce żeby cos się dowiedziec trzeba odwiedzić caly kraj.;(;(;(
AJA_S lubi tę wiadomość
-
magroz26 wrote:Asaj i Marcia.Corka ma zdiagnozowany autyzm wczesnodzieciecy i jeszcze nie wiadomo co bo caly czas jeździmy po lekarzach.Ja osobiście mam dosyć jazd ale dla córki to robię żeby wiedzieć co jest grane i przystąpić do działań konkretnych.Bo na razie terapie sa ale to wciąż za malo;(niestety w Polsce żeby cos się dowiedziec trzeba odwiedzić caly kraj.;(;(;(
nie wiadomo co jest przyczyną choroby ?
Przykre że taki maluszek musi cierpieć.
Fakt, taki stres na pewno nieetyczne ułatwia zajścia w ciążę.
A mogę kochana spytać ile masz latek ?
-
magroz26 wrote:Asaj i Marcia.Corka ma zdiagnozowany autyzm wczesnodzieciecy i jeszcze nie wiadomo co bo caly czas jeździmy po lekarzach.Ja osobiście mam dosyć jazd ale dla córki to robię żeby wiedzieć co jest grane i przystąpić do działań konkretnych.Bo na razie terapie sa ale to wciąż za malo;(niestety w Polsce żeby cos się dowiedziec trzeba odwiedzić caly kraj.;(;(;(
Z tego co pamiętam z liceum bardzo rzadkie jest by autyzm powtórzył się w kolejnych ciazach17.11.17-poronienie całkowite -
marciaa wrote:nie wiadomo co jest przyczyną choroby ?
Przykre że taki maluszek musi cierpieć.
Fakt, taki stres na pewno nieetyczne ułatwia zajścia w ciążę.
A mogę kochana spytać ile masz latek ? -
AJA_S wrote:Z tego co pamiętam z liceum bardzo rzadkie jest by autyzm powtórzył się w kolejnych ciazach