Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Hej , Marcia tak Ja mieszkam w Wielkiej Brytani .
Aja co Ja bym dała za Wiedeń ♡ najpiękniejsze miasto dla mnie , byłam co roku przez 10 lat tam na wakacje bo moi dziadkowie mieszkali 20 lat w Wiedniu .
Ja właśnie włączam skypa i z Mamą będę gadać , mały buszuje już , muszę zjeść śniadanie , poćwiczyć , popracować , pranie zrobić , obiad , spacer o ile przestanie padać i zakupy . Ale do zakupów i spaceru i wykorzystam mojego d jak sie wyspi po nocce bo ma wolne dzis
Wiedeń bardzo ładny
W Anglii też byłam na wakacjach.
Ja za to do dziadków latam do USA. -
Ja dzis robiłam fasolkę po bretońsku bo mojemu sie zachciało i zamiast ziemniaków ugotowalam makaron.Codziennie gotuje wiec juz czasami brak weny co zrobić.Dobrze ze moje dziecię prawie wszystko je to problemu nie mam.Tyle co ona je to Glowa mala a chudzielec taki ze hej.Nie dosyć ze chudzielec to jeszcze wysoka.
AJA_S lubi tę wiadomość
-
magroz26 wrote:Ja dzis robiłam fasolkę po bretońsku bo mojemu sie zachciało i zamiast ziemniaków ugotowalam makaron.Codziennie gotuje wiec juz czasami brak weny co zrobić.Dobrze ze moje dziecię prawie wszystko je to problemu nie mam.Tyle co ona je to Glowa mala a chudzielec taki ze hej.Nie dosyć ze chudzielec to jeszcze wysoka.
Też taka byłam
Z wieczną niedowaga :p -
marciaa wrote:Też taka byłam
Z wieczną niedowaga :p -
magroz26 wrote:Ja tez tak miałam do pewnego momentu.Gdy dostałam pierwsza @ (miałam prawie 11lat)zaczelam przybierać wiecej i teraz przynajmniej mam na czym siedziec i czy oddychać.Nie zapomnę spojrzeć zazdrosnych koleżanek ze szkoły podstawowej ktore byly w moim wieku ze ja mam czym oddychać a one jeszcze nie.Moj sie smieje ze nie ćwiczę i jestem po porodzie a mam jędrny tyleczek(pierwsze co robi po powrocie z roboty to je maca)
A teraz zmagam się z wagą po porodzie, przed schudłam 40 kg bo wcześniej hormony mnie ROZPIEPRZYLY a teraz jeszcze 16 po porodzie do zrzucenia a już poszło 26 ... -
ZakręconaOna wrote:Ja z racji , ze dietuje zrobiłam sobie sałatkę . Pierś , jajko , rukola , lodowa , pomidor , papryka , oliwa z oliwek .
D mój ma zrobiony rosolek i pierś w sosie cebulowo porowymZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Ja mialam to samo ! W 4 klasie podstawowoki mialam rozmiar duże B cycoli haha a koleżanki stanikow nie nosiły
A teraz zmagam się z wagą po porodzie, przed schudłam 40 kg bo wcześniej hormony mnie ROZPIEPRZYLY a teraz jeszcze 16 po porodzie do zrzucenia a już poszło 26 ... -
magroz26 wrote:Ja po porodzie wazylam mniej niz przed ciążą.(w ciazy przytylam ok.25kg).Teraz od niecalego roku przytylo mi sie ok.10kg mimo iż trzymałam dietę.Lekarka stwierdziła ze wynik stresu(inne chudna inne tyją).Teraz musze zrzucić to.