Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy jedyne co mamy to wanienke po mnie heh lozeczko jeszcze mialam ale siostrze dalam do dwojki dzieci i nie wiem czy sie go dopominac bo to tez lozeczko po mnie i jeszcze rodzice odkupili uzywane a teraz sa takie fajne z szufladka i baldachimem
AJA_S lubi tę wiadomość
-
raz byłam w pepco i mam szlaban Za dużo wydałam
A do smyka mamy rabaty na tel B.
A co do łóżeczka mój szwagier zrobił jak najstarsza siostrzenica się miała urodzić i tak przechodzi to na młodszą córkę to do następnej siostry na starszą teraz ma młodsza może i ja się załapięWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 22:18
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyja właśnie tak się zastanawiam nad wózkiem ogólnie i tak kupujemy 3 w 1 ale termin na lutego, nim zrobi się odpowiednio na dworze to trochę minie. a jak oglądaliśmy to było i małe głębokie i duże to my już pewnie z takich większych kupimy.
Nowy wózek w hurtowni za 700 zł już taki w miarę ogarnięty, ale właśnie tak jak Zakręcona pisze, trzeba płacić za mode, bo te modniejsze takie od 1000 zł się zaczynają, mi taki jeden wpadł za 1200 zł w oko -
Marcia 10 miesięcy , ze niby w gondoli ? Hahahahahaha biektore kobiety muszą 5 miesieczniaka już Na lezaco w spacerowce bo dzieci się buntuja. Mój Oskar ma 7,5 miesiąca a od 2 tygodnie /3 jest w spacerowce . Dzieci w wieku 10 miesięcy to już dawno w spacerowych wózkach . My daliśmy za 3w1 1790 zl .
-
Tzn wózek dla dwulatka według mnie ok jeszcze lecz wiadomo , ze dziecko tez musi dużo chodzić ale 3 latek to według mnie już na nogach powinien smigac sam.
Co do smoczkow 3 latek to już przesada ale 2 latki to max ... ja się cieszę bo mój syn jest antysmoczkowy od urodzenia
Marcia to uwierz , ze jest to mega dziwne po pierwsze ze dzieci wtedy BARDZO RZADKO mieszczą się w gondole bo gondole mają max niby 86 cm ale tak naprawde środek jest ok 2-4 cm miejszy także no . a pozatym dziecko w tym wieku powinno już siedziec , czas ma N siadanie wlansie do max 9/10 miesiąca bo później już trzeba badać dziecko , rehabilitowac nawet czasem co by mu pomóc . A dziecko siedzące w gondoli ti jest niebezpieczeństwo największe na świecie.
Moje dziecko jeszcze nie siedzi lecz sam próbuje już usiąść z brzuszka jak go posadze to siedzi stabilnie , raczkowac chce i się uczy , nawet dziś trzymany pod pachy zrobił dwa kroki ( stojąc ) i Ja miałabym np. Go wozic w gondoli ? Never hehe -
A co do wózków mnie siostry przyzwyczaiły że jeśli spacer a dziecko chodzi to w życiu wózek. Chyba że na większe zakupy no to ok. Ale do sklepu przychodzi panienka u jej syn ma 3lata w wózku ze smoczkiem i nie mówi... A raczej jęczy...17.11.17-poronienie całkowite
-
Aja przesada ;o 3 lat ... szok
Marcia Ja przeciwniczka nie jestem ale nie stosuje tego , Ja mam malego wieczorem np. U siebie bo karmie piersią nadal , jak zasnie to odkładam do łóżeczka ... później jest pobudka koło 2-4 w nocy więc biorę do siebie bo karmimy się tylko z cyca na lezaco i czasem zdarzy się ze usniemy a jak nie to przekładam znów do łóżka . Niestety ale karmienie w nocy usypia hahaha
Co do tabletów , komórek itp to też jestem przeciwna , za cholerę tak malemu dziecku bym nie dała takietakiego sprzętu . Mój Oskarek popatrzy czasem w tv na bajkę tylko . Wsio -
AJA_S wrote:A co do wózków mnie siostry przyzwyczaiły że jeśli spacer a dziecko chodzi to w życiu wózek. Chyba że na większe zakupy no to ok. Ale do sklepu przychodzi panienka u jej syn ma 3lata w wózku ze smoczkiem i nie mówi... A raczej jęczy...
-
Logopeda jak nic.
Jasne, nie mówię kochana o takim 7 miesięcznym dziecku szczególnie jak się karmi bo to duża wygoda.
Ale znam takie kilkuletnie albo nawet prawie szkolne co śpią z rodzicami a to dla mnie jest smutne
.. gdzie tu intymnosc?
Co do tabletów, mi się ostatnio aż słabo zrobiło jak taty siostra mówiła ze musi 4 latkowi tablet kupić bo tak lubi grać na jej komórce.
Wiem jaki ma to negatywny wpływ na oczy dziecka, więc swiadomie nigdy bym dziecka nie skrzywdzila w ten sposób