Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja też nie czułam, że to ten cykl bo praktycznie miałam zero objawów
wiecie co mój eM wymyślił? oglądałam łóżeczka na allegro tak cenowo się rozpatrywałam i jedno mega mi się spodobało i zapisałam później ten mój je obejrzał i chciał już zamawiać haha a później mało tego stwierdził, że może trochę się z pracy urwie to wybierzemy się na zakupy pytam go co chce kupić a on, no że za wózkiem byśmy się rozejrzeli rozkłada mnie na łopatki niedługo wróci z pracy z torbą śpioszków -
paulette, super że tak się cieszy
ja już mam wymarzony wózek haha
tzn czysto przypadkowo...
my na slubie mieliśmy kolor miętowy jako przewodni..
tak się złozyło że dodatki w salonie mamy też w tym kolorze
a tu bach! pokazał mi się przypadkowo taki wózek ; pPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWziął i mnie wyciągnął dziś do hurtowni już sobie wszystko upatrzyliśmy hahaha
channah oby nie bliźniaki może owu była wcześniej ? sama nie wiem. mam nadzieję, że gin nie oświeci mnie taką wiadomość na którejś z wizyt
w ogóle pół dnia chodzenia po mieście, później jeszcze na zakupach spożywczych dały mi się w kość. rozbolał mnie tylko brzuch, ale na szczęście już przestal, ale to znak, żeby jutro odpocząć i tylko jechać do szkoły na chwilę i zaraz wracać .Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 20:30
-
Paulette wrote:Wziął i mnie wyciągnął dziś do hurtowni już sobie wszystko upatrzyliśmy hahaha
channah oby nie bliźniaki może owu była wcześniej ? sama nie wiem. mam nadzieję, że gin nie oświeci mnie taką wiadomość na którejś z wizyt
w ogóle pół dnia chodzenia po mieście, później jeszcze na zakupach spożywczych dały mi się w kość. rozbolał mnie tylko brzuch, ale na szczęście już przestal, ale to znak, żeby jutro odpocząć i tylko jechać do szkoły na chwilę i zaraz wracać .
Ja mam tyle dobrze że wanienke i przewijak mam na strychu nawet baldachim do łóżeczka i dwie maty edukacyjne
Moja siostra porządki robi i mi daje... oprócz ubranek ^^Paulette lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite