Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania0292 moje objawy to ból piersi (nie pamiętam żebym miała kiedykolwiek) i bóle podbrzusza.. staram się nie nakręcać bo w zeszłym miesiącu przez objawy (chyba wyimaginowane) byłam prawie przekonana, że jestem w ciąży a tu dupa wyszła
w sumie to dopiero moj drugi cykl, ale mi zależy na czasie przez pracę przede wszystkim.. -
Ania0292 wrote:Charlottka ja nie mam problemów z tarczyca także za dużo się nie wypowiem w tym temacie
AlaMat acha ja tez właśnie mam sporo teo sluzu kremowego i jak nigdy piersi szaleją bola sa ciężkie jak przed @ ale od jakiegoś czasu kuja mnie od sutkow, od pach no i czasami szypia wokół sutka, nigdy czegos takiego nie miałam
To mi wygląda jak typowe objawy ciążowe zwłaszcza z tymi piersiami , no Kochana z całego serca życzę Ci tych dwóch kreseczek na prawdę !!Ania0292 lubi tę wiadomość
-
Shibuya wrote:Ania0292 moje objawy to ból piersi (nie pamiętam żebym miała kiedykolwiek) i bóle podbrzusza.. staram się nie nakręcać bo w zeszłym miesiącu przez objawy (chyba wyimaginowane) byłam prawie przekonana, że jestem w ciąży a tu dupa wyszła
w sumie to dopiero moj drugi cykl, ale mi zależy na czasie przez pracę przede wszystkim..
Ja w pierwszym cyklu starań też miałam niby objawy bol piersi sutków kłócie w podbrzuszu jak nigdy ale to chyba moja psychika je wysyłała bo nic z tego nie wyszło -
dziekuje kochana , ale nie robie sobie nadzieji ostatni cykl też miałam dziwny ale bez tych kujących i szczypiących piersi. wtedy tez już myslalam ze jestem choć się nie staraliśmy wtedy i tez nic z tego nie wyszło a cykl wtedy miałam dlugi bo az 53 dni. także ze mna roznie bywa.....1 cykl starań
-
Ania0292 wrote:dziekuje kochana , ale nie robie sobie nadzieji ostatni cykl też miałam dziwny ale bez tych kujących i szczypiących piersi. wtedy tez już myslalam ze jestem choć się nie staraliśmy wtedy i tez nic z tego nie wyszło a cykl wtedy miałam dlugi bo az 53 dni. także ze mna roznie bywa.....
Najlepiej chyba jednak faktycznie się nie spinać i nie łudzić , niespodzianki są najlepsze ! -
Shibuya wrote:Ania0292 moje objawy to ból piersi (nie pamiętam żebym miała kiedykolwiek) i bóle podbrzusza.. staram się nie nakręcać bo w zeszłym miesiącu przez objawy (chyba wyimaginowane) byłam prawie przekonana, że jestem w ciąży a tu dupa wyszła
w sumie to dopiero moj drugi cykl, ale mi zależy na czasie przez pracę przede wszystkim..
rozumiem kochana, ja tez ostatni cykl miałam dziwny i tez nic z tego nie wyszło ach roznie to bywa....Shibuya lubi tę wiadomość
1 cykl starań -
Shibuya wrote:ja próbuję o tym nie myśleć, ale po prostu się nie da
wszystko było idealnie, pęcherzyk 21mm, udało nam się pobaraszkować z mężem akurat w 'te' dni, także jak się nie uda to już nie wiem co może być z nami nie tak...
Nie myśl nad tym co może być nie tak .. staraj się nie myśleć a ciesz się upojnymi chwilami z mężem odpręż się może to poskutkuje ..
kurcze piszę tak jakbym nie wiem jaka doświadczona była a ja sama chciałabym zajść i coś nie idzie , no ale każdy organizm kobiety inny -
Shibuya ja za dużo tutaj nie mogę powiedzieć bo to mój pierwszy cykl staran, także wszystko przedemna,,,, ale pamiętaj nie wolno się załamywać i poddawać się!! moja siostra długo się starała o pierwsze jak i o drugie dzieciątko ale w końcu się udało pierwszy bobas ma już 5 lat no a drugie 5 miesięcy w brzuszku. głowa i uszy do góry :*
Shibuya lubi tę wiadomość
1 cykl starań