X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Shibuya Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania0292 moje objawy to ból piersi (nie pamiętam żebym miała kiedykolwiek) i bóle podbrzusza.. staram się nie nakręcać bo w zeszłym miesiącu przez objawy (chyba wyimaginowane) byłam prawie przekonana, że jestem w ciąży a tu dupa wyszła :(
    w sumie to dopiero moj drugi cykl, ale mi zależy na czasie przez pracę przede wszystkim..

km5s8ribzosjb8kh.png
  • AlaMat Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania0292 wrote:
    Charlottka ja nie mam problemów z tarczyca także za dużo się nie wypowiem w tym temacie :/

AlaMat acha ja tez właśnie mam sporo teo sluzu kremowego i jak nigdy piersi szaleją bola sa ciężkie jak przed @ ale od jakiegoś czasu kuja mnie od sutkow, od pach no i czasami szypia wokół sutka, nigdy czegos takiego nie miałam

To mi wygląda jak typowe objawy ciążowe zwłaszcza z tymi piersiami , no Kochana z całego serca życzę Ci tych dwóch kreseczek na prawdę !! :D :)

Ania0292 lubi tę wiadomość

201601307246.png
  • AlaMat Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya wrote:
    Ania0292 moje objawy to ból piersi (nie pamiętam żebym miała kiedykolwiek) i bóle podbrzusza.. staram się nie nakręcać bo w zeszłym miesiącu przez objawy (chyba wyimaginowane) byłam prawie przekonana, że jestem w ciąży a tu dupa wyszła :(
    w sumie to dopiero moj drugi cykl, ale mi zależy na czasie przez pracę przede wszystkim..

Ja w pierwszym cyklu starań też miałam niby objawy bol piersi sutków kłócie w podbrzuszu jak nigdy ale to chyba moja psychika je wysyłała bo nic z tego nie wyszło

201601307246.png
  • Ania0292 Przyjaciółka

Wysłany: 2 marca 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje kochana , ale nie robie sobie nadzieji ostatni cykl też miałam dziwny ale bez tych kujących i szczypiących piersi. wtedy tez już myslalam ze jestem choć się nie staraliśmy wtedy i tez nic z tego nie wyszło a cykl wtedy miałam dlugi bo az 53 dni. także ze mna roznie bywa.....

<3 1 cykl starań <3
  • AlaMat Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania0292 wrote:
    dziekuje kochana , ale nie robie sobie nadzieji ostatni cykl też miałam dziwny ale bez tych kujących i szczypiących piersi. wtedy tez już myslalam ze jestem choć się nie staraliśmy wtedy i tez nic z tego nie wyszło a cykl wtedy miałam dlugi bo az 53 dni. także ze mna roznie bywa.....

Najlepiej chyba jednak faktycznie się nie spinać i nie łudzić , niespodzianki są najlepsze ! :)

201601307246.png
  • Shibuya Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie, psychika płata mi figle...

km5s8ribzosjb8kh.png
  • Ania0292 Przyjaciółka

Wysłany: 2 marca 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya wrote:

rozumiem kochana, ja tez ostatni cykl miałam dziwny i tez nic z tego nie wyszło ach roznie to bywa....:/

Shibuya lubi tę wiadomość

<3 1 cykl starań <3
  • AlaMat Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya wrote:
    dokładnie, psychika płata mi figle...

oj nie Tobie jednej , też to przechodziłam .. tak to już chyba jest jak czegoś za bardzo chcemy .

My już tak się nie spinamy bo może to "blokuje" i nie idzie tak jakbyśmy chcieli

201601307246.png
  • Ania0292 Przyjaciółka

Wysłany: 2 marca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak dziewczyny wszystko przez ta nasza psychikę !!! czasami w kulki z nami leci :):):) :P

<3 1 cykl starań <3
  • AlaMat Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojj tak zdecydowanie tak , ale nie dajmy się ! Musimy wygrac :) To nie ona dyktuje nam warunki cholipcia

Ania0292 lubi tę wiadomość

201601307246.png
  • Ania0292 Przyjaciółka

Wysłany: 2 marca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak świete słowa :)

AlaMat lubi tę wiadomość

<3 1 cykl starań <3
  • Ania0292 Przyjaciółka

Wysłany: 2 marca 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuu jakoś cicho się zrobiło :)

<3 1 cykl starań <3
  • Ania0292 Przyjaciółka

Wysłany: 2 marca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe tylko ja tu nadaje i nadaje :P:P

<3 1 cykl starań <3
  • AlaMat Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja :P

201601307246.png
  • Shibuya Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja próbuję o tym nie myśleć, ale po prostu się nie da :P
    wszystko było idealnie, pęcherzyk 21mm, udało nam się pobaraszkować z mężem akurat w 'te' dni, także jak się nie uda to już nie wiem co może być z nami nie tak...

km5s8ribzosjb8kh.png
  • AlaMat Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya wrote:
    ja próbuję o tym nie myśleć, ale po prostu się nie da :P
    wszystko było idealnie, pęcherzyk 21mm, udało nam się pobaraszkować z mężem akurat w 'te' dni, także jak się nie uda to już nie wiem co może być z nami nie tak...

Nie myśl nad tym co może być nie tak .. staraj się nie myśleć a ciesz się upojnymi chwilami z mężem odpręż się może to poskutkuje ..
    kurcze piszę tak jakbym nie wiem jaka doświadczona była a ja sama chciałabym zajść i coś nie idzie , no ale każdy organizm kobiety inny

201601307246.png
  • AlaMat Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shibuya a badałaś się ,że wiedziałaś ile mm ma pęcherzyk ? warto ?
    Ja się zastanawiam nad badaniami i może jak teraz nie wyjdzie to przejde się do gin na kontrole

201601307246.png
  • Ania0292 Przyjaciółka

Wysłany: 2 marca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya ja za dużo tutaj nie mogę powiedzieć bo to mój pierwszy cykl staran, także wszystko przedemna,,,, ale pamiętaj nie wolno się załamywać i poddawać się!! moja siostra długo się starała o pierwsze jak i o drugie dzieciątko ale w końcu się udało pierwszy bobas ma już 5 lat no a drugie 5 miesięcy w brzuszku. głowa i uszy do góry :*

Shibuya lubi tę wiadomość

<3 1 cykl starań <3
  • AlaMat Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak dokładnie nie wolno się załamywać i poddawać ! to chyba najgorsze co może być

201601307246.png
  • Ania0292 Przyjaciółka

Wysłany: 2 marca 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya a może akurat będzie wszytsko dobrze :) może będzie mała fasolka życze ci tego kochana :)

Shibuya, AlaMat lubią tę wiadomość

<3 1 cykl starań <3
‹‹ 83 84 85 86 87 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ