Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nie nadążam Was czytać!!!
mnie dzisiaj cały dzień kłuje w podbrzuszu - raz z jednej, raz z drugiej strony a raz pośrodku. Nie wiem o co chodzi już.
Poza tym, byłam u koleżanki i wydawało mi się że mam zgagę, niby coś mnie piekło w gardle - ale ja nigdy w życiu nie miałam zgagi! Jak już wróciłam do domu to stwierdziłam, że mi się chyba tylko wydawało... eeeeeeeeeh -
Ania0292 cos mi to wyglada na dwie kreseczki,trzymam kciuki
Shibuya haha to nie jestes sama,w nocy jak sie przebudzilam to tez czulam jakbym miala zgage i nie wiem czy faktycznie mialam czy tylko mi sie wydawalo haha,w brzuche tez czasami cos tam czuje:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dziś mam wolne ale nie leniuchuje,mam dzis badania okresowe w pracy i kurcze tak się zastanawiam,czy wogóle iść bo RTG płuc nie dam sobie zrobić to chyba nie najlepszy czas na takie badanie?!?
A potem zakupy haha może jakaś kurtka z wyprzedaży na następną zime albo jeszcze tą dziś o zgrozo znów paskudnie.. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry :*
Jejku jak mnie plecy bolą od wczoraj , przeszło na pare dni a teraz znów złapał ból łopatki ; |
Ania wcale ciemna otoczka przy brodawki i żyłka nie musi świadczyć o ciąży a np. o podwyższonej prolaktynie Ja tak miałam kiedyś lecz bez ciazy i bez powiekszonej prolaktyny ale mimo wszystko czekam i zycze || kresek
Biedroneczka Ja oglądam porody , porodówki , ciaze z zaskoczenia od wielu lat hahahha
patkakrk Ja tez na dniach ide po kurtke ale na wiosne bo u nas coraz cieplej a w sobote ma byc 15 stopni -
nick nieaktualny
-
patkakrk wrote:ZakręconaOna- 15 stopni :o oo cie piernik u nas dzis z 1stopień i lepiej nie będzie pewnie choć zaraz pykne dzień dobry tvn i będe wiedzieć wszsytko ale kurtka będzie już na za rok wiosenne mam chyba 3 haha