Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nie nadążam Was czytać!!!
mnie dzisiaj cały dzień kłuje w podbrzuszu - raz z jednej, raz z drugiej strony a raz pośrodku. Nie wiem o co chodzi już.
Poza tym, byłam u koleżanki i wydawało mi się że mam zgagę, niby coś mnie piekło w gardle - ale ja nigdy w życiu nie miałam zgagi! Jak już wróciłam do domu to stwierdziłam, że mi się chyba tylko wydawało... eeeeeeeeeh -
Ania0292 cos mi to wyglada na dwie kreseczki,trzymam kciuki
Shibuya haha to nie jestes sama,w nocy jak sie przebudzilam to tez czulam jakbym miala zgagei nie wiem czy faktycznie mialam czy tylko mi sie wydawalo haha,w brzuche tez czasami cos tam czuje:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dziś mam wolne ale nie leniuchuje,mam dzis badania okresowe w pracy i kurcze tak się zastanawiam,czy wogóle iść bo RTG płuc nie dam sobie zrobić to chyba nie najlepszy czas na takie badanie?!?
A potem zakupy haha może jakaś kurtka z wyprzedaży na następną zime albo jeszcze tą dziś o zgrozo znów paskudnie.. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry :*
Jejku jak mnie plecy bolą od wczoraj , przeszło na pare dni a teraz znów złapał ból łopatki ; |
Ania wcale ciemna otoczka przy brodawki i żyłka nie musi świadczyć o ciąży a np. o podwyższonej prolaktynie Ja tak miałam kiedyś lecz bez ciazy i bez powiekszonej prolaktyny ale mimo wszystko czekam i zycze || kresek
Biedroneczka Ja oglądam porody , porodówki , ciaze z zaskoczenia od wielu lat hahahha
patkakrk Ja tez na dniach ide po kurtke ale na wiosne bo u nas coraz cieplej a w sobote ma byc 15 stopni -
nick nieaktualny
-
patkakrk wrote:ZakręconaOna- 15 stopni :o oo cie piernik u nas dzis z 1stopień i lepiej nie będzie pewnie choć zaraz pykne dzień dobry tvn i będe wiedzieć wszsytko
ale kurtka będzie już na za rok
wiosenne mam chyba 3 haha