Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
hej,hej ale zapierniczacie wczoraj zdążyłam Was tylko podczytać. U nas dziś leży jeszcze troszkę śniegu z wczorajszych opadów. Noc była jaśniutka. Ale na szczęście temperatura rośnie i powoli topnieje. Wczoraj mieliśmy małą imprezkę. Okres się niby skończył. Właściwie zatrzymał. Wypiłam jednego drinka i poczułam takie łaskotanie w środku i nagłe ciepło. Zachciało mi się siku. Poszłam do WC pnę się a tu nic. Już myślałam, że to jakieś zapalenie pęcherza i wypłynął ze mnie ogromny mięsisty skrzep, polała sie krew i nadal spokój. Byłam w totalnym szoku. Zdarzyło Wam się kiedyś coś podobnego?
-
Dziewczyny!
odbiegając od tematu, czy mozecie mi polecić jakieś miesjce (za granicą, w miarę rozsądnej cenie) gdzie na początku kwietnia będzie bardzo ciepło?
Ubzdurałam sobie, że chcę poleżeć na plaży z drineczkiem w ręku jak najszybciej!!! Mój mąż jest za także na święta wielkanocne chcemy gdzieś się poopalać będę wdzięczna za jakieś pomysły -
Hmm to byś musiała w necie poszukać może Grecja
a tak ogólnie czytałyście może wątek na temat Borowiny ? Zaciekawiły mnie one ale nie wiem czy je stosować w ciemno co prawda nie wywołują żadnych skutków ubocznych ale chciałam ich wypróbowaćGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Shibuya wrote:Dziewczyny!
odbiegając od tematu, czy mozecie mi polecić jakieś miesjce (za granicą, w miarę rozsądnej cenie) gdzie na początku kwietnia będzie bardzo ciepło?
Ubzdurałam sobie, że chcę poleżeć na plaży z drineczkiem w ręku jak najszybciej!!! Mój mąż jest za także na święta wielkanocne chcemy gdzieś się poopalać będę wdzięczna za jakieś pomysły
Wejdz na tą strone i zobacz jaka pogoda mniej wiecej jest gdzie i sobie potem szukaj jakis wycieczek