Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczka wrote:To fajnie:) najważniejsze że jesteście zdrowi i zdrowo rośniecie
Widze , że Ty też jesteś staraczka
już 8 cykl. Niebawem się na pewno uda
rośniemy hmmm, brzuszka jeszcze nie widać, a należę do szczupłych osób no i waga raczej w miejscu stoi..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 15:57
-
Witajcie kochane Uzalezniajace jesteście strasznie hehe
Mam dzisiaj 18dc, śluz płody tak jak pisałam miałam raz w 14dc i to własciwie mało dostrzegalny. Juz od jakies czasu pojawiał się kremowy...a teraz widzę go codziennie od jakiś 3 dni, a do tego dziś i wczoraj pojawiła się krew przy wizycie w toalecie, nie dużo jedynie takie niteczki małe. Kilka dni wcześniej tez się pojawiła własnie 14dc, zaraz po stosunku i w ciągu dnia parę razy jeszcze, ale wtedy powiązałam to z okresem owulacyjnym, czasem mi się tak zdarzało ale przez jeden dzień. Owulacje we wcześniejszych cyklach miałam tak w 15,16dc. a w tym cyklu w zasadzie jakby jej nie było. Nie wiem o co chodzi.. macie jakies pomysły? -
Charlottka_93 wrote:Witajcie kochane Uzalezniajace jesteście strasznie hehe
Mam dzisiaj 18dc, śluz płody tak jak pisałam miałam raz w 14dc i to własciwie mało dostrzegalny. Juz od jakies czasu pojawiał się kremowy...a teraz widzę go codziennie od jakiś 3 dni, a do tego dziś i wczoraj pojawiła się krew przy wizycie w toalecie, nie dużo jedynie takie niteczki małe. Kilka dni wcześniej tez się pojawiła własnie 14dc, zaraz po stosunku i w ciągu dnia parę razy jeszcze, ale wtedy powiązałam to z okresem owulacyjnym, czasem mi się tak zdarzało ale przez jeden dzień. Owulacje we wcześniejszych cyklach miałam tak w 15,16dc. a w tym cyklu w zasadzie jakby jej nie było. Nie wiem o co chodzi.. macie jakies pomysły?
a regularne cykle masz? -
ehh póki co bedzie cięzko... w Anglii to wydatek z rzedu 100f + badania itd. nawet nie chce myślec. A akurat teraz krucho u nas z kasą, mąż miał wypadek w pracy 7tyg zwolnienia, ja nie pracowałam 2mies. i poki co się odkuwamy...
byłam pół roku temu u gin wszystko było jak najbardziej w porządku..