Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy miała któraś z Was taki przypadek :
Przeglądając dokumenty w domu zauważyłam, że przed ciąża nie występowała u mnie obecność glukozy w moczu. Teraz jak jestem już w ciąży miałam robioną morfologię i mocz. Glukoza w krwi jest w normie natomiast wystąpiła glukoza w moczu 100.00 mg/dl. Lekarz nie zwrócił mi na to uwagi. I nie wiem dlaczego. I czy powinno mnie to martwić.. -
Pomarańczka wrote:Czy miała któraś z Was taki przypadek :
Przeglądając dokumenty w domu zauważyłam, że przed ciąża nie występowała u mnie obecność glukozy w moczu. Teraz jak jestem już w ciąży miałam robioną morfologię i mocz. Glukoza w krwi jest w normie natomiast wystąpiła glukoza w moczu 100.00 mg/dl. Lekarz nie zwrócił mi na to uwagi. I nie wiem dlaczego. I czy powinno mnie to martwić..
Myślę ,że na te pytanie dziewczyny odpowiedzą Tobie w innym temacie , bo tutaj same staraczki no chyba ,że któraś będzie wiedziała coś w tej sprawie -
nick nieaktualny
-
Nie.. Zadnych leków wogole nie biorę poza falvitem mama
I cukier w krwi mam w normie, mąż twierdzi, że prawie za niski bo norma jest 70-99 mg/dl ja mam 72 mg/dl.
Koleżanka mi sugerowała, że może w przed dzień badania zjadłam bądź wypiłam coś zbyt późnym wieczorem..
Cholera wie..
Lekarz tez nic mi nie powiedział, że coś nie tak..
-
Shibuya wrote:skoro lekarz nic nie powiedział, to na pewno nie ma się czym martwić
a jak Cię to niepokoi to zapytaj przy następnej wizycie
Musze, bo we wcześniejszych badaniach (gdy nie byłam) w ciąży nie miałam glukozy w moczu. Ogólnie wyniki badań wszystkie są w normie. Tylko to.. -
nick nieaktualny
-
Mordeczka wrote:to jak masz jakąś obawę to zadzwoń do Gina i sie zapytaj:)
Mam wizytę za 9 dni, i kolejne badanie w przyszłym tyg krwi i moczu. Więc zobaczę jakie wyniki będą i na wizycie spokojnie porozmawiam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 12:59
AlaMat lubi tę wiadomość
-
Pomarańczka wrote:Mam wizytę za 9 dni, i kolejne badanie w przyszłym tyg krwi i moczu. Więc zobaczę jakie wyniki będą i na wizycie spokojnie porozmawiam.
Wydaje mi się ,że gdyby było coś nie tak to lekarz zwróciłby na to uwagę, tak więc nie martw się na zapasWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 13:11
Pomarańczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny