X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • olcia88 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, warto zainwestować w termometr co pokazuje do 2 miejsc po przecinku. Kosztuje 14 czy 15 zł nazywa się microlife i jest super. Dają go na naukach przedmałżeńskich hihi ;) Szczerze mówiąc to polubiłam ten rytuałał przebudzania się i mierzenia. Zwłaszcza w oczekiwaniu na owu a potem patrzeniu jak tempka rośnie. A jak ma przyjść @ to spada więc smuteczek rozłożony w czasie ;) Mąż z ciekawości patrzy ze mną na tempke, obeznany ;)

Powodzenia ;)

arturowa, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

• arturowa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 17:47

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • Shibuya Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja testuje w piątek, trochę za wcześnie ale liczę, że będzie cień cienia i piękny prezent na dzień kobiet!!! :)

km5s8ribzosjb8kh.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AlaMat wrote:
    Ja mam w telefonie fajną aplikację "mój kalendarzyk" i sprawdzałam z testami owulacyjnymi to tak jak kalendarzyk wyliczy owu tak też jest
    jak się nazywa ta aplikacja? :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobity ale dajecie czadu jeden dzień tyle stron ciężko mi was nadrobić :P

1.Mąż nie mąż jak podniósł rękę to nawet nie facet..
    2.Duphaston biore ja na regulowanie w 20dc zaczynam a owulacje mam 21dc jak w zegarku bo cykle mam 34dniowe ale po poronieniu samoistnym dała mi żeby w razie co jak zajde miala ładny progesteron bo przez niego chyba mi się ostatnio nie udało..
    3.termometra nie miałam nigdy i chyba się puki co nie przekonam narazie testy mam ale jak się może nie będzie udawać to może zaczne mierzyć a wtedy powrócę do was z zapytaniem jak co i jaki :D
    4.aplikacja ja mam "twój kalendarzyk" tak wpisuje w sklep play :) naprawde się sprawdza jestem zadowolona z niego..
    5.co do tego ovufriend też dziwe wpisuje że test pozytywny owulacji ale on nie wykrywa..

Dziś u mnie zamieć śnieżna a było już wiosennie,nie dobrze.. czego się spodziewacie na dzień kobiet? Bo to już w niedziele :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze trafiła mi się nowa strona haha :)

• Shibuya Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    owulację Ci OF wykryje jak będą 3 dni wyższe temperatury niż w pierwszej fazie :)

km5s8ribzosjb8kh.png
  • Aganeska Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczko ta apka ma wygląd takiego kalendarza książkowego z białym kwiatuszkiem. Ala rzadko tam coś wpisuję. Wcześniej miałam podobną ale owu zawsze mi na 14 dc wyznaczało bez względu na temperatury. I sa rozbierzności między OF a kalendarzykiem w tel.

…ani oko nie widziało, ani ucho nie słyszało, ani serce człowieka nie zdołało pojąć, jak wielkie rzeczy przygotował Bóg tym, którzy Go miłują. 1 Kor. 2,9
    1d6bfd3e88daa2a2a826e830f0dcb69a.png
  • Ania0292 Przyjaciółka

Wysłany: 3 marca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny.
    tak na dzień kobiet dwie kreseczki to byłby niesamowity prezent.:)

a ja dzisiaj źle się czuje... chyba mnie cos bierze..:( jakieś choróbsko ;( wszystko mnie boli nie mam siły nic robić nawet zmywałam z przerwami bo nie miałam siły ustać a i w nocy źle spałam piersi mnie bolały nie mogłam przez nie spać kręciłam się w to i spowrotem, a teraz mnie wszystko boli.....:( chyba nie długo się zdrzemnę może mi trochę przejdzie jak wstanę...

<3 1 cykl starań <3
  • aniacicha Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobiety popsuł mi się tablet wczoraj blee i muszę korzystać z tel. Czego bardzo nie lubię ale może dziś mój dobry mąż popatrzy co go boli i uda się naprawić
    U mnie dziś deszczowo okropnie podobno tez zapowiadają śnieg blee
    Ostatnio nie mogę w nocy spać :/ śnią mi się jakieś głupoty... co to jest?
    AA tez mam taka aplikacje kalendarzy w tel super jest i korzystałam z niej :))
    Aganeska tak ta aplikacja ma wygląd książki z białym kwiatuszkiem

201510287051.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki:) mi się dzisiaj nic nie chce chyba ze względu na pogodę która jest :/
    U mnie znów się ujawniły bóle głowy.
    Dwa dni przed wizytą chyba zrobię progesteron :) a do czego służy prolaktyna ?

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Shibuya Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ściągnę sobie tą aplikację w takim razie jak ją tak chwalicie :)

Ania0292 - wczoraj miałam identycznie! Wracałam z pracy do domu i wszystko mnie bolało, łamały mnie kości, głowa mnie bolała, cycki i byłam przekonana, że coś mnie bierze a dzisiaj cisza został tylko ból cycków..
    też w nocy źle spałam było mi zimno i gorąco na przemian i jakieś głupoty mi się śniły.

może coś u nas zafasolkowało? czytałam, że pierwsze objawy ciąży mogą być podobne do grypy... JEZU, BYŁABYM PRZESZCZĘŚLIWA!!! :)

km5s8ribzosjb8kh.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)
    Co do termomentrów to tak jak moje poprzedniczki napisały warto zainwestować bo rtęciowy niby ok ale nie jest miarodajny tak do końca jak te z 2 miejscami po przecinku owulacyjne , Ja mam ten microlife i jest super ! ;) mierzy krotko i dokladnie , przede wszystkim mierzcie o stałej porze !
    Mordeczko dokladnie nie wiem ale prolaktyna to w cycuchach coś ...
    aniacicha Ja też mam sny dziwne ostatnio ... takze spokojnie haha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Shibuya Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale nieeeeee, nie nakręcam się... zwariować można :D

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

km5s8ribzosjb8kh.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya wrote:
    Ściągnę sobie tą aplikację w takim razie jak ją tak chwalicie :)

Ania0292 - wczoraj miałam identycznie! Wracałam z pracy do domu i wszystko mnie bolało, łamały mnie kości, głowa mnie bolała, cycki i byłam przekonana, że coś mnie bierze a dzisiaj cisza został tylko ból cycków..
    też w nocy źle spałam było mi zimno i gorąco na przemian i jakieś głupoty mi się śniły.

może coś u nas zafasolkowało? czytałam, że pierwsze objawy ciąży mogą być podobne do grypy... JEZU, BYŁABYM PRZESZCZĘŚLIWA!!! :)
    kochana nie nakręcaj się przez takie coś bo wlasnie czytanie takich pierdół internetowych to najbardziej wkręca sie w głowe i potem nie daj boze rozczarowanie a na co to komu , czekać cierpliwie i zająć sie najlepiej czyms innym a czas zleci a potem || krechy ; D

Shibuya lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie że nie ma co się nakręcać :) Będzie co ma być

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dokladnie , zrobiłaś juz co mogłaś z męzem a teraz wszystko w rekach Boga ; D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    no dokladnie , zrobiłaś juz co mogłaś z męzem a teraz wszystko w rekach Boga ; D
    a to jest odpowiedź do mnie ?
    Jeśli tak to nie wiem czy z mężem jest wszystko ok przed moją wizytą jeszcze będzie robił badanie nasienia i posiew :)
    No i później pora na mnie z badaniami sprawdzeniem czy jest wszystko w porządku w moim organizmem :)
    Nastawiam się optymistycznie na to wszystko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 09:59

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • AlaMat Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezeli okaze sie,ze nie wyszlo to kupuje ten termometr :) namowilyscie mnie :)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

201601307246.png
  • Shibuya Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde dziewczynki wiem.. ja to wszystko wiem - aleeeee i tak nie mogę przestać o tym myśleć :P
    nie wiem co bym musiała robić, żeby nie myśleć - chyba całe dnie i noce przesypiać :P
    ale kto jak kto, ale wy chyba wiecie to najlepiej :P
    może macie jakieś sposoby, żeby o tym nie myśleć? :)

km5s8ribzosjb8kh.png
‹‹ 86 87 88 89 90 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ