Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, warto zainwestować w termometr co pokazuje do 2 miejsc po przecinku. Kosztuje 14 czy 15 zł nazywa się microlife i jest super. Dają go na naukach przedmałżeńskich hihi Szczerze mówiąc to polubiłam ten rytuałał przebudzania się i mierzenia. Zwłaszcza w oczekiwaniu na owu a potem patrzeniu jak tempka rośnie. A jak ma przyjść @ to spada więc smuteczek rozłożony w czasie Mąż z ciekawości patrzy ze mną na tempke, obeznany
Powodzeniaarturowa, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kobity ale dajecie czadu jeden dzień tyle stron ciężko mi was nadrobić
1.Mąż nie mąż jak podniósł rękę to nawet nie facet..
2.Duphaston biore ja na regulowanie w 20dc zaczynam a owulacje mam 21dc jak w zegarku bo cykle mam 34dniowe ale po poronieniu samoistnym dała mi żeby w razie co jak zajde miala ładny progesteron bo przez niego chyba mi się ostatnio nie udało..
3.termometra nie miałam nigdy i chyba się puki co nie przekonam narazie testy mam ale jak się może nie będzie udawać to może zaczne mierzyć a wtedy powrócę do was z zapytaniem jak co i jaki
4.aplikacja ja mam "twój kalendarzyk" tak wpisuje w sklep play naprawde się sprawdza jestem zadowolona z niego..
5.co do tego ovufriend też dziwe wpisuje że test pozytywny owulacji ale on nie wykrywa..
Dziś u mnie zamieć śnieżna a było już wiosennie,nie dobrze.. czego się spodziewacie na dzień kobiet? Bo to już w niedziele -
nick nieaktualny
-
Mordeczko ta apka ma wygląd takiego kalendarza książkowego z białym kwiatuszkiem. Ala rzadko tam coś wpisuję. Wcześniej miałam podobną ale owu zawsze mi na 14 dc wyznaczało bez względu na temperatury. I sa rozbierzności między OF a kalendarzykiem w tel.
-
hej dziewczyny.
tak na dzień kobiet dwie kreseczki to byłby niesamowity prezent.
a ja dzisiaj źle się czuje... chyba mnie cos bierze.. jakieś choróbsko ;( wszystko mnie boli nie mam siły nic robić nawet zmywałam z przerwami bo nie miałam siły ustać a i w nocy źle spałam piersi mnie bolały nie mogłam przez nie spać kręciłam się w to i spowrotem, a teraz mnie wszystko boli..... chyba nie długo się zdrzemnę może mi trochę przejdzie jak wstanę...1 cykl starań -
Hej kobiety popsuł mi się tablet wczoraj blee i muszę korzystać z tel. Czego bardzo nie lubię ale może dziś mój dobry mąż popatrzy co go boli i uda się naprawić
U mnie dziś deszczowo okropnie podobno tez zapowiadają śnieg blee
Ostatnio nie mogę w nocy spać śnią mi się jakieś głupoty... co to jest?
AA tez mam taka aplikacje kalendarzy w tel super jest i korzystałam z niej )
Aganeska tak ta aplikacja ma wygląd książki z białym kwiatuszkiem -
Ściągnę sobie tą aplikację w takim razie jak ją tak chwalicie
Ania0292 - wczoraj miałam identycznie! Wracałam z pracy do domu i wszystko mnie bolało, łamały mnie kości, głowa mnie bolała, cycki i byłam przekonana, że coś mnie bierze a dzisiaj cisza został tylko ból cycków..
też w nocy źle spałam było mi zimno i gorąco na przemian i jakieś głupoty mi się śniły.
może coś u nas zafasolkowało? czytałam, że pierwsze objawy ciąży mogą być podobne do grypy... JEZU, BYŁABYM PRZESZCZĘŚLIWA!!! -
Dzień dobry
Co do termomentrów to tak jak moje poprzedniczki napisały warto zainwestować bo rtęciowy niby ok ale nie jest miarodajny tak do końca jak te z 2 miejscami po przecinku owulacyjne , Ja mam ten microlife i jest super ! mierzy krotko i dokladnie , przede wszystkim mierzcie o stałej porze !
Mordeczko dokladnie nie wiem ale prolaktyna to w cycuchach coś ...
aniacicha Ja też mam sny dziwne ostatnio ... takze spokojnie haha -
Shibuya wrote:Ściągnę sobie tą aplikację w takim razie jak ją tak chwalicie
Ania0292 - wczoraj miałam identycznie! Wracałam z pracy do domu i wszystko mnie bolało, łamały mnie kości, głowa mnie bolała, cycki i byłam przekonana, że coś mnie bierze a dzisiaj cisza został tylko ból cycków..
też w nocy źle spałam było mi zimno i gorąco na przemian i jakieś głupoty mi się śniły.
może coś u nas zafasolkowało? czytałam, że pierwsze objawy ciąży mogą być podobne do grypy... JEZU, BYŁABYM PRZESZCZĘŚLIWA!!!Shibuya lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:no dokladnie , zrobiłaś juz co mogłaś z męzem a teraz wszystko w rekach Boga ; D
Jeśli tak to nie wiem czy z mężem jest wszystko ok przed moją wizytą jeszcze będzie robił badanie nasienia i posiew
No i później pora na mnie z badaniami sprawdzeniem czy jest wszystko w porządku w moim organizmem
Nastawiam się optymistycznie na to wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 09:59
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
kurde dziewczynki wiem.. ja to wszystko wiem - aleeeee i tak nie mogę przestać o tym myśleć
nie wiem co bym musiała robić, żeby nie myśleć - chyba całe dnie i noce przesypiać
ale kto jak kto, ale wy chyba wiecie to najlepiej
może macie jakieś sposoby, żeby o tym nie myśleć?