X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • aniacicha Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona super że nie jestem sama z tymi snami:)
    Shibuya dobrze cie rozumiem bo też wariowałam tydzień temu
    I tak jak znalazłam sobie zajęcie jakieś to wcale nie zapominałam o tym

Shibuya lubi tę wiadomość

201510287051.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo to ciężko Ja wiem ale jakoś trzeba zmyć te mysli z głowy ... nie wiem isc na zakupy hahaha kupic sobie cos i pozachwycac sie tym ;p czasami na mnie działało ;p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Shibuya Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh, pozostaje tylko mieć nadzieję, że się udało i tak nic nie przyspieszę :P
    co prawda jak sobie o tym pogadam, ponarzekam i trochę się ponakręcam to chyba mi jakoś lżej :D

km5s8ribzosjb8kh.png
  • Shibuya Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem w pracy i mam mały przestój i mi się nudzi, więc nie da się zająć czymś innym :P po pracy to luz, zawsze znajdę sobie jakieś zajęcie, ale w pracy to MA-SA-KRA :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 10:55

km5s8ribzosjb8kh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya ja po tej jednej kresce wrzuciłam na luz :) nie mam w domu więcej testów i tak, do apteki się nie wybieram a nawet jakbym miałam to rano od razu idę szybko siku i już sobie odpuszczam jeden dzień testowania ;)

ja jestem dzisiaj pierwszy dzień bez dupka, wredota jak przybędzie to pewnie dopiero około soboty więc się nie testuję specjalnie żeby nie widzieć I kreski.

Mordecza prolaktyna reguluje pracę innych gruczołów w organizmie i dopowiada m.in. za pracę jajników. Jeżeli jest jej za dużo (rzadziej za mało) może blokować owulację. Ja przy zbyt wysokiej prolaktynie w ogóle nie miesiączkowałam, nawet nie to że miałam cykle bezowulacyjne ale w ogóle nie miałam @. na zbicie prolaktyny bierze się np. bromergon o którym kobietki często tu piszą.

powiem Wam kochane że ostatnio nic tylko bym spałam :) dzisiaj w nocy przespałam 9h co jak na mnie jest mega wyczynem a teraz siedzę i piję kawusię ale nie wiem czy nie wrócę do łóżka na drzemkę ;)

• Hanny Koleżanka

Wysłany: 3 marca 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziewczęta widzę że wy tu na bieżąco coś nowego pewnie nie zdążę was nadrobić ale postaram się teraz co nie co napisać.

relgh3718ljgdbrz.png
    2688bda2d7e2c5d0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze co do poprawy śluzu to ja polecam siemie. Jest dla niektórych niesmaczne i trzeba je parzyć a z wiesiołkiem wystarczy zażyć tylko tabletkę, ale jak ja próbowałam brać wiesiołka od początku cyklu to miałam dłuższe i boleśniejsze @. słyszałam, że może właśnie powodować skurcze dlatego się go po owulce nie bierze. No u mnie powodował i to dość silne :/

• Aganeska Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hanny powiedz co sie z Toba dzialo?

…ani oko nie widziało, ani ucho nie słyszało, ani serce człowieka nie zdołało pojąć, jak wielkie rzeczy przygotował Bóg tym, którzy Go miłują. 1 Kor. 2,9
    1d6bfd3e88daa2a2a826e830f0dcb69a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po lnie mialam straszne wzdęcia za to po wiesiolku nic mi nie jest.
    Tez mam dziwne sny dziewczyny, takie glupoty mi sie śnią ze nie wiem:)
    Az wstyd pisac ale dopiero wstalam.

• zabcia2806 Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, nadrobiłam ale tak produkujecie że szok. :-) Mogę się jedynie pochwalić że mój pęcherzyk pękł na pewno, wczoraj byłam u lekarza. Teraz tylko czekać. :-) nie długo do pracy ehh.. nie lubię tej zmiany..

AlaMat, Shibuya, aniacicha, snowhite, ZakręconaOna, Aganeska lubią tę wiadomość

o1483e5etckudhmf.png

3jgxvfxmqavtht7y.png
  • AlaMat Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabcia2806 wrote:
    Hej, nadrobiłam ale tak produkujecie że szok. :-) Mogę się jedynie pochwalić że mój pęcherzyk pękł na pewno, wczoraj byłam u lekarza. Teraz tylko czekać. :-) nie długo do pracy ehh.. nie lubię tej zmiany..

Kurcze no dokładnie ciężko nadąrzyć ;)

201601307246.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wstałam że zalał mnie potok śluzu z krwią. Chyba @ sie rozkręca! :) na całe szczęście będę w końcu mogła działać:D

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniesia a już myślałam że fasolka Ci w brzuchu rośnie:)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Agniesia a już myślałam że fasolka Ci w brzuchu rośnie:)
    Będzie rosła w marcu ale pod koniec ;D w tym cyklu nic nie badam! tylko serduszkuje co 2-3dni ! :D

Shibuya, snowhite lubią tę wiadomość

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam taki zamiar :) :D

Agnesia lubi tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Shibuya Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam wzdęcia non stop od początku roku, cały czas mi się odbija - uciążliwe to jest ale do tej pory nie wpadłam na to co to może być...

km5s8ribzosjb8kh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya wrote:
    ja mam wzdęcia non stop od początku roku, cały czas mi się odbija - uciążliwe to jest ale do tej pory nie wpadłam na to co to może być...
    Ja też nie wpadłam aż zapomniałam jednego dnia wypić len i nic mi nie było. Ja brdzo lubie len ale nie służy mi niestety:)

• Shibuya Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde tylko ja nic nie piję takiego :P
    jedyne co się zmieniło, to od nowego roku biorę kwas foliowy, ale to chyba niemożliwe żeby mi się odbijało całymi dniami po nim :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 12:26

km5s8ribzosjb8kh.png
  • AlaMat Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiem Wam ,że za dwa dni ma przyjść @ a ja w ogóle nic nie czuję . Zero wyprysków na twarzy , które zawsze zapowiadały mi @ , nie pobolewa mnie brzuch ani jajniki hmmm ...

201601307246.png
  • Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :)

AlaMat lubi tę wiadomość

3jvzp07w7jmagt8p.png
‹‹ 87 88 89 90 91 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ