Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyShibuya ja po tej jednej kresce wrzuciłam na luz nie mam w domu więcej testów i tak, do apteki się nie wybieram a nawet jakbym miałam to rano od razu idę szybko siku i już sobie odpuszczam jeden dzień testowania
ja jestem dzisiaj pierwszy dzień bez dupka, wredota jak przybędzie to pewnie dopiero około soboty więc się nie testuję specjalnie żeby nie widzieć I kreski.
Mordecza prolaktyna reguluje pracę innych gruczołów w organizmie i dopowiada m.in. za pracę jajników. Jeżeli jest jej za dużo (rzadziej za mało) może blokować owulację. Ja przy zbyt wysokiej prolaktynie w ogóle nie miesiączkowałam, nawet nie to że miałam cykle bezowulacyjne ale w ogóle nie miałam @. na zbicie prolaktyny bierze się np. bromergon o którym kobietki często tu piszą.
powiem Wam kochane że ostatnio nic tylko bym spałam dzisiaj w nocy przespałam 9h co jak na mnie jest mega wyczynem a teraz siedzę i piję kawusię ale nie wiem czy nie wrócę do łóżka na drzemkę -
nick nieaktualnyjeszcze co do poprawy śluzu to ja polecam siemie. Jest dla niektórych niesmaczne i trzeba je parzyć a z wiesiołkiem wystarczy zażyć tylko tabletkę, ale jak ja próbowałam brać wiesiołka od początku cyklu to miałam dłuższe i boleśniejsze @. słyszałam, że może właśnie powodować skurcze dlatego się go po owulce nie bierze. No u mnie powodował i to dość silne
-
nick nieaktualny
-
Hej, nadrobiłam ale tak produkujecie że szok. Mogę się jedynie pochwalić że mój pęcherzyk pękł na pewno, wczoraj byłam u lekarza. Teraz tylko czekać. nie długo do pracy ehh.. nie lubię tej zmiany..
AlaMat, Shibuya, aniacicha, snowhite, ZakręconaOna, Aganeska lubią tę wiadomość
-
zabcia2806 wrote:Hej, nadrobiłam ale tak produkujecie że szok. Mogę się jedynie pochwalić że mój pęcherzyk pękł na pewno, wczoraj byłam u lekarza. Teraz tylko czekać. nie długo do pracy ehh.. nie lubię tej zmiany..
Kurcze no dokładnie ciężko nadąrzyć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShibuya wrote:ja mam wzdęcia non stop od początku roku, cały czas mi się odbija - uciążliwe to jest ale do tej pory nie wpadłam na to co to może być...