Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Powiedz powiedz hehe;D
Tak hehe, muszę zarz iść się ogarnąć, ale jakoś mi się nie chce, najchętniej to bym poszła spać...
Na razie żadna niespodzianka nie przychodzi mi do głowy, ale pomyślę
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
Ja często tak mam, że jakoś nie umiem się za siebie zabrać;/ no ale mój jest w pracy więc mnie nie widzi na szczęście;) Gorzej jak wczoraj szybciej wrócił z pracy a ja w rozsypce;/ no ale za wczoraj mam usprawiedliwienie;)
Hmm co Ci po głowie chodzi?
nick nieaktualny
-
Tak przez ten brzuch po prostu nie miałam siły;/
No tak, jak się chodzi do pracy to siłą rzeczy trzeba wstać i się ogarnąć
No to skoro masz takie myśli to musisz wziąć się ostro do roboty i może niedługo zobaczymy zieloną kropeczkę na wykresie a tak propo to Twój mąż pewnie bardzo zadowolony ;P
nick nieaktualny
-
hahah to u Nas jest raczej odwrotnie mój mną kreci przestawia a ja ciągle marudzę ;)No ale też czasem mnie boli, możliwe, że przez to zapalenie, pogadam o tym z ginem za tydzień, może później się to zmieni, OBY;)
nick nieaktualnyU nas zalezy jak i co się komu chce
Ja też mam czasem takie bóle ale zazwyczaj na początku (to gin mówiła, że tak może być bo to zalezy od szyjki chyba..?..). W trakcie też mi się zdarzają ale to też czasem i przy 'głębszych' ruchach więc to raczej też możliwe -
No mnie też czasem zaboli przy głębszych ruchach, czasem lekko a czasem tak, że musimy przerwać;/ Trochę mnie to niepokoi bo kiedyś tak nie miałam;/
Może ten nowy gin mi powie jaka jest przyczyna, może też być to przez nadżerkę ;/
nick nieaktualny
-
Czasami też czuję jak kłuje mnie w prawym jajniku w trakcie;/ Mam nadzieję, że ten gin będzie na prawdę dobrym lekarzem i wszystko sprawdzi;) Zapiszę sobie wszystkie pytania na kartce żeby nic nie zapomnieć
Ja na razie zmykam, lecę coś zjeść
Miłego dnia<3
Pa kochana;*
nick nieaktualny
-
Tak po tym zabiegu, a testu nie robiłam bo nie mam po co
A propo naszych facetów to mój mąż też potrafi mnie zaskoczyć i śniadanie zrobić no ale nie zawsze.
Najbardziej uwielbiam jak wracałam z pracy a on w oknie już na mnie czekał wchodziłam do domu a tam kolacja naszykowana herbatka podana aż od razu lżej człowiekowi -
nick nieaktualnyNo to czekamy na tą @...
No u nas tez tak było jak to ja później z pracy wracałam, albo byłam na uczelni a teraz to ja zawsze jestem wcześniej i na mnie spadają obowiązki...
Mój to zrobi mi sniadanie-jasne! Ale najpierw musze się omarudzić, później wymyśleć co chcę zjeść a na koniec pójdzie oburzony do kuchni przyniesie i się obrazi, że mi jeszcze coś nie pasuje w jego śniadaniu (tzn za słone, za słodkie itp)
Chyba muszę mojego coś wziąc w obroty bo ma za dobrze... -
nick nieaktualny