Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIsia A ja czasem próbuję wykorzystywać hehhe
Czekolada dobry plan mi podrzuciłaś! Powiem mu, że gin kazała mi się oszczędzać
Nie narzekam na niego ale jakby więcej mi pomagała lub chociaż na bieżąco po sobie sprzatał to byłoby mi duuużo lżej
Dziękuję i wzajemnie ale mój pracujący.... -
Czekolada: Dziękuję i wzajemnie;)
Niusia: Mnie u mojego czasem tylko do szału doprowadza to, że zostawia brudne skarpetki na fotelu, no ale walczę z tym i już coraz rzadziej tak się zdarza;)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIsia93 wrote:Czekolada: Dziękuję i wzajemnie;)
Niusia: Mnie u mojego czasem tylko do szału doprowadza to, że zostawia brudne skarpetki na fotelu, no ale walczę z tym i już coraz rzadziej tak się zdarza;)
Nie widziałam posta
Ja już wywaliłam ulubiony fotel TŻ do zostawiania skarpetek hehhe
Polecam!
To wszystko jej nauczenie się takich rzeczy w życiu kawalerskim...! Ja co raz teściową opierdzielam, że jak ona mi meża wychowała Teraz musze poprawiać hehe -
nick nieaktualnyA nic! Śmieje się, że miała 5-ro dzieci to nie mogła wszystkich dopilnować
Wiesz ja mam z teściową dobre stosunki, więc to wszystko tak w żartach się odbywa
Albo narzekam, że go na samym miesie i ziemniakach wychowała a teraz mi nie chce jeść zup ani kaszy/makaronów -
Oj to ja z moim mam podobnie;/ zupę jeszcze czasem jakąś zje, ale żadnej sałatki itp ;/
Ja mojej też czasem narzekam w żartach, że nie kazała mu sprzątać w dzieciństwie i teraz mi brudne skarpety na fotelach zostawia hehe;)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIsia93 wrote:A o co chodzi z tą dziewczynką i ze staraniem dzień przed @?
Witam w poniedziałkowy poranek!
Co tam słychać Dziewczyneczki? Jak weekend?czekolada, Isia93 lubią tę wiadomość